Как става вдигането на въглехидратите след НВД и друго :)

17.05.09
06:26

Здравейте! :) До днес бях на НВД(включително и днес) от утре започвам да качвам(със ВВД) и ще ви помоля да ми отговорите на няколко въпроса, ако може, :) а ето го и първия :
1. Как става вдигането на въглехидратите след НВД, например 1вата седмица по около 200 грама въглехидрати  и увеличавам със времето или как ? :)
2. Ако може да ми кажете по колко грама въглехидрати ми трябват на килограм? :) Аз тежа 75-6 кг, търсих по този въпрос информация, но не намерих. :(
3. Кога мога да ям мед ? :) понеже много ми харесва след ставане или след тренировка ? :)
4. Също, ако може да ми кажете кашкавалената извара дали протеина и е също толкова колкото и във другата ? :)(18гр.)  понеже ми харесва повече и мисля, че вече като не съм на НВД мога да си хапвам от нея? :)
Благодаря  ви предварително ! :)

17.05.09
06:35

Няма смисъл рязко да вдигаш въглехидратите, яж по малко. Аз бях допреди няколко дни, та сега като хапна малко въглехидрати и ме засищат за много дълго време. Количеството въглехидрати за всеки е индивидуално. След ставане и преди/след тренировка е най-доброто време за ядене на мед.

В кашкавалената извара пак има горе-долу толкова протеин, но е доста по-мазна.

17.05.09
07:21

казано от r0ck на 17.05.09, 06:26:

Здравейте! :) До днес бях на НВД(включително и днес) от утре започвам да качвам(със ВВД) и ще ви помоля да ми отговорите на няколко въпроса, ако може, :) а ето го и първия :
1. Как става вдигането на въглехидратите след НВД, например 1вата седмица по около 200 грама въглехидрати  и увеличавам със времето или как ? :)
2. Ако може да ми кажете по колко грама въглехидрати ми трябват на килограм? :) Аз тежа 75-6 кг, търсих по този въпрос информация, но не намерих. :(
3. Кога мога да ям мед ? :) понеже много ми харесва след ставане или след тренировка ? :)
4. Също, ако може да ми кажете кашкавалената извара дали протеина и е също толкова колкото и във другата ? :)(18гр.)  понеже ми харесва повече и мисля, че вече като не съм на НВД мога да си хапвам от нея? :)
Благодаря  ви предварително ! :)

1. Аз бих ги вдигал постепенно. 200-300-500. /седмица/
2. Някъде около 5гр/кг.
3. И в двата случая е супер !
4. Кашкавалената извара можеш и по-време на НВД да си похапваш ;) И да има толкова белтъчини.

17.05.09
20:46

Благодаря ви много! :) Ще ви помоля да ми отговорите на още едно въпросче може би доста тъпо, :D нали не е проблем всяка сутрин по 1 чаена лъжица мед и след тренировка една супена? :) Благодаря предварително.

17.05.09
20:56

дори повече би било по- добре - аз ям по 2-3 супени лъжици и на двата приема.

17.05.09
21:15

Kaк става ?
Бавно, личното ми мнение е месец и повече постепенно вдигане.
Прием в моменти, в които организма има нужда.

Ама това е личното ми мнение, ако някой го интересува :)

17.05.09
21:21

казано от emzo на 17.05.09, 21:15:

Kaк става ?
Бавно, личното ми мнение е месец и повече постепенно вдигане.
Прием в моменти, в които организма има нужда.

Ама това е личното ми мнение, ако някой го интересува :)

И аз така мисля ..да се втурнеш от 50 на 200 грама въглехидрат за един-два дена ще е шок за организма ти..и остави другто ами може доста от въглехидратите да не бъдат усвоени—-> мазнини

18.05.09
06:21

Ясно, благодаря! :) На мен до сега въглехидратите ми бяха около 100-110 във тренировъчен ден и в нетренировъчен около 80. В нетренировъчен ден на закуската ги набавях, а в тренировъчен на закуска и след тренировката. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1