протеини Nutrim Gold

SA

28.07.04
11:14

добри ли са тези протеини и има ли ефект от тях?
тренирам през ден - кога и по колко да взимам от тях?
висок съм 180, тежа около 75кг и съм на 16год.
в момента пия и аминокиселини амино 2700.
добре ли е да се пият едновременно аминокиселини и протеини?

28.07.04
16:37

Хай, бро. Аз започнах втора половинка от този Златния. Купил съм си и Платинен, и Суроватъчен. Златния го пия както си пише на опаковката - 2 пъти по 30 гр, когато ми падне и преди лягане.
От българските Голда го хвалят най-много тук и аз затова го взех. За другото дето питаш не съм наясно.

28.07.04
17:19

При добавките колко повече взимаш едновременно толкова по добре !
Амино + Протеин = Съсредоточаваш се към качване на мускулна маса и възстановяване на мускулната тъкан.

01.02.05
19:44

vanisher кажи ми, виждам 4е си в час! Вземам Amino 2700 na Universal И протеин NUtrim Hi Fit , но май ще минавам на про голд. Та кажи ми как да ги вземам съответно в дните в които тренирам  според теб и в почивките.В момента взема 2х Amino преди и 2 след тренировка-само в тренировъчните дни, протеина го вземам около час преди и 15 до 20 мин. след фитнеса, но не съм убеден че е много правилно това.Програмата ми е тридневен сплит - 1-гърди бицепс; 2-гръб , трицепс; 3- рамо и крака, тежа 74-75 кг и съм малко под 174-5 см + това съм малко склонен към омазняванв - стремежа ми е да качвам колкото се може по-чисто.

01.02.05
22:04

Аминокиселини пиеш по 3-4 45 мин преди и 3-4 веднага след трен
в нетрен ден по 2 сутрин обед и вечер
Протеин час и половина преди трен 30грама и веднага след 30гр.
В нетрен ден между храненията 2 пъти по 30гр,

02.02.05
17:34

Много ти благодяря, вси4ко много добре, но ще губя ли много ако не вземам амино през почивните дни, ня за друго щото много ще отиват,а и Креатин искам да си взема - много лев тряя да оставям в магазина за добавки. Също така какъв Creatine ще ми перпоръчаш - досега не съм вземал - монохидрат или фосфат, май фосфата е по-добре а?

03.02.05
14:34

[quote author=“AZZARO”]Много ти благодяря, вси4ко много добре, но ще губя ли много ако не вземам амино през почивните дни, ня за друго щото много ще отиват,а и Креатин искам да си взема - много лев тряя да оставям в магазина за добавки. Също така какъв Creatine ще ми перпоръчаш - досега не съм вземал - монохидрат или фосфат, май фосфата е по-добре а?

Фосфат не се използва за нашия спорт. Той е за лека атлетика примерно.
Затова монохидрат.
Аминото подобряват значително въстановяването затова според мен е доста важно да се пият и в нетрен. ден когато мускулната тъкан се въстановява .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1