X-Factor, Halodrol Liquid Gels, Animal Test

15.03.09
06:17

Предварително се извинявам, че отново пускам тема...
Понеже се отказах за момента от цикъла с Spawn-a, тъй като не мисля че имам подходящите години и стаж още, ще го връщам, по-скоро сменям за друг продукт. Искам да се консултирам, кой от изброените три, или може би подобен, който не съм споменал, продукт, би бил най-ефективен?
Знам, че продуктите съдържащи Арахидонова Киселина изсушават ставите. Мисля да карам на Ориндж Триад по време на цикъла (най вероятно и след) до колко сериозен е този страничен ефект и отминава ли след цикъла? Акнето не е голям проблем.

Продуктите, които смятам да използвам по време на цикъла са:
- Ориндж Триад
- Креатин, Грийн Маг
- Но-Експлоуд
- Нитрикс
- БЦАА
- Протеин
- Омега 3-6-9 (за което не съм сигурен, тъй като поддиска ефекта на Арахидоновата Киселина, може би на 1-2 капсули дневно).
- Да добавя ли и Sylmarin или нямам нужда от него?

Към тренировките смятам да добавя и Кардио 2-4 пъти седмично, ако това е от значение.
Храната ще е от ниско към умерено съдържание на въглехидрати.

Аз съм:
21 годишен с 3 годишен стаж в залата.

15.03.09
07:18

казано от HeartCore на 15.03.09, 06:17:

Понеже се отказах за момента от цикъла с Spawn-a, тъй като не мисля че имам подходящите години и стаж още, ще го връщам, по-скоро сменям за друг продукт. Искам да се консултирам, кой от изброените три, или може би подобен, който не съм споменал, продукт, би бил най-ефективен?
Знам, че продуктите съдържащи Арахидонова Киселина изсушават ставите. Мисля да карам на Ориндж Триад по време на цикъла (най вероятно и след) до колко сериозен е този страничен ефект и отминава ли след цикъла? Акнето не е голям проблем.

- Ориндж Триад
- Креатин, Грийн Маг
- Но-Експлоуд
- Нитрикс
- БЦАА
- Протеин
- Омега 3-6-9 (за което не съм сигурен, тъй като поддиска ефекта на Арахидоновата Киселина, може би на 1-2 капсули дневно).

Към тренировките смятам да добавя и Кардио 2-4 пъти седмично, ако това е от значение.

Аз съм:

Като ще взимаш  Грийн Маг по-добре го комбинирай с White Flood, все пак са на една и съша фирма и се допълват

СБ

15.03.09
07:43

Хвърли едно око и на MassFX и Hyperdrol на AnabolicX. Каквато и комбинация да избереш от горните и по-късно споменантие продукти, имай предвид, че само с 1 опаковка няма да минеш. Поне по 2 ако ще взимаш само един продукт, и съответно 4 (по 2 от всяко ) ако ще комбинираш.!!!

ЕД

15.03.09
14:41

- Ориндж Триад
- Креатин, Грийн Маг
- Но-Експлоуд
- Нитрикс
- БЦАА
- Протеин

Аз съм:

Щом си избрал да взимаш AA ще трябва да увеличиш калориите на минимум 3000 на ден! Арахидоновата киселина не изсушава ставите, незнам от къде си го чул това.

Страничини ефекти на киселината:

Обичайни са увеличени болки след тренировка, но те отразяват повишаването на анаболния / възстановителният синтез. Малък процент от потребителите могат да почувстват болки в ставите, главоболие или нарушение на съня.

Моя съвет към теб е да изчакаш новия Anabolic X-Factor, който ще бъде с нова формула и ще има още по-голям ефект. Говори се даже, че Левелин е открил начин да премахне някои от страничните ефекти на киселината.

16.03.09
05:11

Оказва се, че в Канада, където се намирам за момента, всички от изброените продукти са баннати, да не говорим за про анаболите итн, също така Л-карнитина, ефедрата  итн.
Бях в един магазин, мога да си купя старият Анимал Тест с про-хормоналния профил, но аз си търсех продукт без пцт.
Само ми е чудно как съм се разминал с Епистана в Спаун-а когато го поръчах през интернет... Както и да е, оставам на храна, креатин и витамини и толкова...

16.03.09
07:46

В Канада какво ли е разрешено,
щом самия Л-карнитин е забранен,
к’во говорим тогава..

17.05.09
19:19

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 15.03.09, 14:41:

Моя съвет към теб е да изчакаш новия Anabolic X-Factor, който ще бъде с нова формула и ще има още по-голям ефект. Говори се даже, че Левелин е открил начин да премахне някои от страничните ефекти на киселината.

А какви са страничните ефекти на арахидоновата киселина?

17.05.09
20:00

Aз май усетих един, но не е фрапиращ ... И все пак какви са, че може да си въобразявам ?

Мнението беше редактирано от emzo на 17.05.09 20:00.

17.05.09
22:58

Aз май усетих един, но не е фрапиращ ... И все пак какви са, че може да си въобразявам ?

Най-вече яки мускулни трески (домс), акне и болки в ставите
до колкото знам

18.05.09
12:14

казано от HeartCore на 17.05.09, 22:58:

Най-вече яки мускулни трески (домс), акне и болки в ставите
до колкото знам

Нека и СилаБГ си кажат мнението :)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 18.05.09 12:14.

СБ

18.05.09
12:17

За акне за първи път чуваме, но най-често срещана е мускулната треска

ЕД

18.05.09
12:32

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=2281231

18.05.09
12:44

А кога ще излезе новия X-factor и каква ще е предполагаемата му цена за БГ пазара?

ЕД

18.05.09
13:25

Това не знам. Трябваше да излезе на 14сти април, но уви от компанията имат проблеми с производството. Не казват точна дата, понеже и те не знаят.

18.05.09
15:51

казано от Сила БГ на 18.05.09, 12:17:

най-често срещана е мускулната треска

Не знам 2 сървинга Термафориа колко АА имат и дали са равносилни на Фактора, но треските са наистина силнички.
Но това по-скоро приятно.

Мнението беше редактирано от emzo на 18.05.09 18:00.

18.05.09
17:58

А кога ще излезе новия X-factor

Молекулар Нутришън го бяха обещали за май месец, сега казват юни със сигурност, ще ги видим.
Аз съм приготвил друг АА продукт:  Iforce - Max Out ще направя лог към края на лятото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1