Тренировка за Корем ? !?

11.05.09
16:08

Много четох по форума за корема (тренировки,упражнения) и много се обърках!Дайте мнения съвети акъл как според вас е наи добре да се тренира корем и как най бързо излизат плочките! 1-2 пъти седмично,всяка тренировка,всеки ден,с тежести или с много повторения,през 20 секунди почивка или гигански серий?!? Дайте своето мнение по въпроса. :)

11.05.09
16:23

най-лесно плочките излизат с хр.режим+кардио+тренировка(силова)

11.05.09
16:25

С нисък процент подкожни мазнини, което = кардио+диета. Това е не само най-бързият, но и единствен начин за плочици. Е, разбира се, трябва да има и материал.

12.05.09
11:48

казано от ilko на 11.05.09, 16:23:

най-лесно плочките излизат с хр.режим+кардио+тренировка(силова)

Я кажи какво разбираш ти под силова тренировка?

DO

18.05.09
09:32

Да не забравяме,че корема също е мускулна група и към нея трябва да се отнасяме така,както към всички останали(:D аз обаче не го правя)
3-4 серии на упражнение по максимум 20 репс.
Поне така знам,защото няма смисъл от 100 или 200 репс.

19.05.09
12:22

мойта преса я направих само с 3 упражнения след всяка тренировка и отделно дните когато ходя да въртя колело ... повдигане на кракта от вис , а другите 2 упражнения ги виж от този линк http://vbox7.com/play:a793e914 (това първото упражнения което показва го правя с двата крака вдигнати нагоро и присвите в коленете) сериите ми са по 4 на всяко упражнение и изпълнявам от 20-30 повторения според зависи как усетя натоварването задължително издишвай целия въздух при натоварващото движение ;]

ГН

19.05.09
12:28

Същия брой серии като при другите мускулни групи.
Двойно повече повторения.
Разбирай ако изграждаш гърди с 8 серии, прави 8 и за корем. Но не с 8-10, а 16-20 повторения с утежнение. Два пъти седмично.

При свалянето, прави корема преди кардио - аз го правя с 8 серии, като вдигам повторенията на 25 и махам допълнителните утежнения. В този случай може до 3 пъти седмично, но няма да сбъркаш ако пак са си 2. Повече - не!

19.05.09
13:33

А какво ще стане ако ги тренирам 6 пъти в седмицата?Или всеки ден?И така като гледам май малко хора правят корем с тежести???

19.05.09
13:39

прави си го след всяка тренировка ! ако не ти е достатъчно прави го и в почивките ;] , а тежести не ти трябва да ползваш ...

S7

19.05.09
14:33

казано от k0k0_92 на 19.05.09, 13:39:

прави си го след всяка тренировка ! ако не ти е достатъчно прави го и в почивките ;] , а тежести не ти трябва да ползваш ...

Защо?

19.05.09
14:42

защото не е тръгнал да става културист ;] пък и в конкретния случай той иска да му кажем тренировка за корем което ме навежда на мисълта , че корема му не е особено в добра форма и просто тежести не са нужни ... като му станат леки тренировките със собствена тежест да се товари с колкото тежести иска ;]

19.05.09
14:59

Май си правите грешни изводи за мен.Пуснах тази тема защото исках да видя другите как тренират корема какво е тяхното мнение не да си правят изводи за мен.А в каква форма съм тва аз си знам :)

19.05.09
19:25

еми моя съвет го видя като ти станат леки тренировките с твойте килограми премини на тренировки с тежести ;]

19.05.09
20:28

казано от k0k0_92 на 19.05.09, 13:39:

Ако това е твоя съвет, да знаеш, че е пълна глупост...

20.05.09
03:55

щом си казал ;]

20.05.09
04:03

Ми до колкото знам от тежестите по бързо излизат плочките НО за сметка на талията!Когато го правиш с диск талията расте много и тогава се получава като бирено коремче ;)

20.05.09
05:54

Изобщо не говоря за тежестите в случая. Дай да го тренираме тоя корем 15 пъти седмично, а k0ko_92… Ти другите мускулни групи колко пъти ги тренираш? Сигурно всяко междучасие. Това че си изкарал плочка и половина, което наричаш преса, не означава, че тренираш правилно. Че и акъли тръгнал да дава...

20.05.09
13:03

Абе готин гледай какво съм писал по-горе “след сяка тренировка” !

05.06.09
17:59

А какво мислите за най-новата революция в фитнеса?Става въпрос за онези коланчета който стягат корема,изкарваш плочки и правиш ТЯЛО МЕЧТА? :)

05.06.09
18:16

Сашо

А какво мислите за най-новата революция в фитнеса?Става въпрос за онези коланчета който стягат корема,изкарваш плочки и правиш ТЯЛО МЕЧТА? smile

отговора ми- пълна глупост, ако вярваш в тези неща значи си много наивен :)

05.06.09
19:20

казано от sparky27 на 05.06.09, 18:16:

Сашо

А какво мислите за най-новата революция в фитнеса?Става въпрос за онези коланчета който стягат корема,изкарваш плочки и правиш ТЯЛО МЕЧТА? smile

отговора ми- пълна глупост, ако вярваш в тези неща значи си много наивен :)

Що да не е вярно?? Може да е вярно до няква степен ама ония да преувеличяват за да си продадът стоката. Баща ми си го купи преди 3-4 месеца някаде, и корема му се стегна..някаде 5-6 см обиколка на талията намали.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1