Какво да приемам?

30.01.05
11:14

Здравейте отново  :) Твърдо съм решил да приемам хранителни добавки за повишаване на масата и силата. Тъй като сте далеч по-напреднали от мен ще Ви помоля да ми препоръчате какво, кога и по колко да приемам. Ако може ми напишете при приемането на кои продукти какъв ефект ще има (за колко време ще се натрупа и колко време ще се задържи ако спра да го приемам). Благодаря предварително.

P.S.  Ако може ми дайте линк към магазин, от който мога да пазарувам по интернет.

P.P.S Съжалявам ако е имало такава тема и преди, но нямам абсолютно никакво време да чета из форума (поне не и днес).

Благодаря предварително.

30.01.05
11:54

ако държиш някой да ти отговори кажи от кога тренираш, на колко години си, размери (кг, см)....кажи и колко средства можеш да отделяш на месец за тез глупости :D

30.01.05
14:43

за интернет магазин - пиши в някоя търсачка Нутрим или Биогейм и ще ти излезе официалната им страница. Те имат такава услуга да изпращат продуктите си по пощата.

30.01.05
23:43

ако държиш някой да ти отговори кажи от кога тренираш, на колко години си, размери (кг, см)....кажи и колко средства можеш да отделяш на месец за тез глупости

Ами да кажем, че сега започвам от 0-та. Тренирал съм и преди, но без особени резултати. На месец мога да отделям по 60 лева за добавки да кажем като първия месец ще купя добавки за повече гаранция. На 16 години съм. Тежа 60-тина килограма.

Бицепс : 27 сантиметра
Предмишница : 23.5 сантиметра
Китка : 16 сантиметра
Глезен : 21 сантиметра
Талия : 65 сантиметра
Гръдна обиколка : 93 сантиметра

31.01.05
00:07

на този етап ти препоръчвам да си вземеш СуперМас на Биогейм (12лв/кг) за след тренировка и Про 90 на Нутрим (18лв/кг) за вечерен прием
НЕ си и помисляй са трибестани, креатини и т.н. има време и за тях но по-нататък.
Успех!

31.01.05
13:22

на този етап ти препоръчвам да си вземеш СуперМас на Биогейм (12лв/кг) за след тренировка и Про 90 на Нутрим (18лв/кг) за вечерен прием
НЕ си и помисляй са трибестани, креатини и т.н. има време и за тях но по-нататък.
Успех!

1.  Трибестан не е ли стероид? Или аз се бъркам. Не съм си и мислил да взимам чак толкова.
2.  Защо да не приемам креатин? Нали от него се покачва маса и то бързо? Или пак се бъркам :)

31.01.05
13:28

Креатина ти помага за издържливоста. Обаче трябва и здраво помпане.

31.01.05
15:02

Креатина ти помага за издържливоста. Обаче трябва и здраво помпане.

Да. Това ми е пределно ясно  :) Този път няма да се откажа да тренирам, пък каквото ще да става с даскалъка.

В момента се ровя в сайта на Биогейм и там виждам СуперМас (гейнер) и СуперМас (+креатин). Кое да взимам? Ако си купя с креатин какво ще стане с тялото ми?

P.S.    Имам изключително бърз метаболизъм!
P.P.S.  Бях се ориентирал към гейнера на Universal MegaMass 3000. Добър избор ли е?

31.01.05
19:52

Ако това ти е обиколката на ръката кажи си телефона имам приятелка нимфоманка и да ти кажа е свикнала на по дебело парче месо и то без кокал. Не се спичай и по зле може да е ..... всъщност не съм сигурен . Но в едно съм сигурен най яката добавка за теб са по около 600-800 грама червено телешко на пържоли и около кило ориз варен във вода без нищо + поне 3 литра мляко по някоя овесена каша 2x200 и банани на корем останалото е волносъчетание с натрупване от всичката информация която ще научаваш. АААААА забравих питаше за добавки - който и да е гейнер ще свърши съмнителна работа . Научи се да вдигаш чисто и с пределна тежест . И се запаси със много веро защото ще ти се наложи да миеш по няколко тенджери на ден .

31.01.05
21:55

А ве а кой гейнер е по добър Биогейм или на Нутрим

01.02.05
23:17

[quote author=“4XL”]Ако това ти е обиколката на ръката кажи си телефона имам приятелка нимфоманка и да ти кажа е свикнала на по дебело парче месо и то без кокал. Не се спичай и по зле може да е ..... всъщност не съм сигурен . Но в едно съм сигурен най яката добавка за теб са по около 600-800 грама червено телешко на пържоли и около кило ориз варен във вода без нищо + поне 3 литра мляко по някоя овесена каша 2x200 и банани на корем останалото е волносъчетание с натрупване от всичката информация която ще научаваш. АААААА забравих питаше за добавки - който и да е гейнер ще свърши съмнителна работа . Научи се да вдигаш чисто и с пределна тежест . И се запаси със много веро защото ще ти се наложи да миеш по няколко тенджери на ден .

Имам доста бърз метаболизъм и не мога да качвам килограми. Или най-много да кача 500 грама за 1 месец и то с много зор. Понеже не мога да поемам голямо количество храна искам да получа необходимите вещества по този начин. Приемането на млечно-суроватъчен протеин как ще ми се отрази?

02.02.05
10:09

Приемането на млечно-суроватъчен протеин ще ти се отрази със сигурност добре, но гледай да не е на Биогейм, Нутрим или JK. Най-добре си вземи аминокиселини.

02.02.05
14:18

[quote author=“Vesso”]Приемането на млечно-суроватъчен протеин ще ти се отрази със сигурност добре, но гледай да не е на Биогейм, Нутрим или JK. Най-добре си вземи аминокиселини.

Аз исках да си взема на JK. Техните не са ли добри? Аминокиселини добре, но какви? Някакви препоръки :)

EDIT :  PROTEIN MEAL на AMERICAN MUSCLE добро нещо ли е ?!?

19.05.06
02:49

Не суроватъчен не ти трябва - казваш че имаш бърз метаболизъм . По добре се стреми да се храниш повече и наблягай на риба и телешко изобщо не изчислявай диети просто се стреми да ядеш колкото можеш повече и колкото се може по-често. Ползвай гейнери на някоя от световноизвестните фирми - българските са менте препоръчвам ти Оптимум - малко са скъпи ама си струва. Увеличи въглехидратите - яж ориз , картофи , дори мед - просто идеята ми е да принудиш тялото си да качва килограми . Естествено ще се замажеш но после с този бърз метаболизъм ще изчистиш доста бързо - но за да чистиш трябва да има какво .
Имам наблюдения пет годишни наблюдения върху съквартиранта ми - ядеше два пъти повече от мен , тъпчеше се със шоколади ,торти ,сладоледи и каквото има там и винаги беше по-изчистен от мен въпреки че изобщо не тренираше .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1