Колко често?

31.01.05
23:14

Значи декември месец за първи път взех креатин и определено ефекта беше положителен и сега въпроса ми е през колко време мога да го приемам? Знам че трябва да се почива 2 месеца и после пак-така ли е?
А и за Глутамина (не съм пил до сега) може ли да се пие непрекаснато без почивка?
И сега да си кажа 22год. 190 90кг. стаж-3г. непрофесионално

MI

01.02.05
09:06

Виж сега - има два варианта.Първия , според мене доста ефективен ,защото съм го изпробвал - 1 месец пиеш , един месец почиваш.Другият е 2 месеца пиеш и 2 месеца почиваш.Иначе глутамина може нон-стоп да го пиеш , или  на 4 седмици една почивка(поне така съм чел де) .
по-здрави :)

01.02.05
16:56

[quote author=“art_of_pain”]Виж сега - има два варианта.Първия , според мене доста ефективен ,защото съм го изпробвал - 1 месец пиеш , един месец почиваш.Другият е 2 месеца пиеш и 2 месеца почиваш.Иначе глутамина може нон-стоп да го пиеш , или  на 4 седмици една почивка(поне така съм чел де) .
по-здрави :)

10х мен

а да те питам какви хранителни добавки да взимам след като вече качих доста кг. и не съм слаб 190-90кг. (до сега бях на високо въглехидратни 70%, 30 белтъчини)

А да питам така и така съм почнал искам да си взема глутамин освен Биогейм, Мусаши, Нутрим други да ми предможите (ако може и сайт)

MI

02.02.05
08:22

Ако целта ти е да качиш качествена и чиста мускулна маса , добавките , които биха ти помогнали за по-пълен успех са високопроцентните протеини.Аз лично те съветвам да пиеш суроватъчен протеин.Продължавай да взимаш креатин и глутамин,без да се притесняваш, но  да знаеш че напредъкът идва от правилното хранене и възтановяване.Иначе за глутаминът - има на БиоФит 48 лева за 300 гр, което е изключително подходящ избор.
успех
по-здрави

03.02.05
00:11

[quote author=“art_of_pain”].Аз лично те съветвам да пиеш суроватъчен протеин.

Яйчните или млечно-яйчен не е ли по-добре???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1