22.05.09
05:01
Е какво ще ти отслаби? Не мислиш, че приемайки го, ще свалиш мускул нали? Защото не съм останал с впечатление, че имаш кой знеае какви мазнини, а то именно мазнини се свалят с него...
П.П. друг е въпросът, че и без това пиеш разни неща, които не са много прпоръчителни за твоята възраст, така че не го приемай все едно те навивам за слин сейн ;) По-скоро съм на мнение, че и без никакви добавки пак ще имаш ефект, ама всички искат светкавичен ефект.....
Тук пишем само на КИРЛИЦА
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 22.05.09 09:13.
22.05.09
09:18
Моля, прочетете добре описанието още на първата страница
Slin-Sane НЕ УВЕЛИЧАВА нивото на ИНСУЛИНА, а просто дава ефект подобно на увеличаване на нивото на инсулина,като от това се извличат само положителни качества,без НИКАКВИ отрицателни.Тук не говорим за “игра” с инсулина,или увеличаване и намаляване, а просто най-ефикасното му използване!
Какво точно е Slin-Sane? И как работи?
Slin-Sane работи с произвеждания в тялото ви инсулин, помагайки му да увеличи ефективността на глюкозния метаболизъм.Това подпомага ефекта на разграждане на на хранителните вещества във вашето тяло. Вашето тяло ще изпраща повече хранителни вещества и почти нищо към мастните депа. Slin-Sane осъщестява това чрез увеличено преместване на GLUT4 глюкозните транспортьори в мускулните депа.Това увеличение на GLUT4 , позволява глюкозата да се складира ДИРЕКТНО в мускулите, независимо от инсулина. Slin-Sane увеличава липолизата и намалява складиране на мазнини,защото ще се нуждаете от по-малко инсулин за да постигнете вашата цел - а именно да усвоите максимално храната и да нахраните мускулатурата. Slin-Sane предлага всички ползи от инсулина, но без нито един страничен ефект.
Slin-Sane принуждава вашето тяло да използва инсулина по възможно най-ефикасният начин и да го насочва единствено в мускулните клетки!
Дали звучи невероятно за да е истина - отзивите, които получаваме от клиенти и непрекъснато растящият интерес са ни достатъчни.
1. Какво става когато спрем slin-sane .
2.Има ли някви проблеми с приятелчето в гащите ми.Редовен ли ще е :)
Просто задавам мн въпроси защото не искам да си прецакам организма и в същото време не искам да стоя някъв малък искам да раста , но само с фитнес не ми се получава на мене и ми трябват някви стимуланти които да са ефективни и безопасни.
Мнението беше редактирано от scitec на 22.05.09 13:15.
22.05.09
15:15
казано от scitec на 22.05.09, 13:01:
1. Какво става когато спрем slin-sane .
Просто задавам мн въпроси защото не искам да си прецакам организма и в същото време не искам да стоя някъв малък искам да раста , но само с фитнес не ми се получава на мене и ми трябват някви стимуланти които да са ефективни и безопасни.
Отговарям на въпросите.
1. Какво става когато спрем slin-sane
Отговор : Живота продължава :) ...............
Запазвате си постигнатите резултати.
Това не знам на шега ли е въпроса,но .... за пореден път отоговарям, че Slin-Sane НЯМА странични ефекти и е напълно НАТУРАЛЕН продукт,съдържащ единствено 2 БИЛКИ : Lagerstoma Speciosa ,Gymnema Sylvestre!
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 22.05.09 15:15.
22.05.09
20:09
казано от tra^la^la на 22.05.09, 19:57:
Какви количества от двете билки има в едно хапче слин-сейн?
Properitary Blend 500mg общо от 2те в 1 капусла.
22.05.09
20:15
Казваш:
“ще се нуждаете от по-малко инсулин за да постигнете вашата цел - а именно да усвоите максимално храната и да нахраните мускулатурата”
За предтренирочъчното приемане на минимум 60 гр въглехидрати ясно. Но този цитат мога ли да го тълкувам, че за 85 кг атлет, ако приема 75-80 грама въглехидрати СЛЕД тренировка, поради приемането на Слин може да ги намали в непоследственото СЛЕДтренировъчно хранене до 40-50, постигайки същия ефект както от близо два пъти повече, но без продукта?
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 22.05.09 20:19.
22.05.09
21:02
Това колко въглехидрати да приемате след тренировка е личен избор и зависи от дитетата и целите ви.
Значи ако по цял ден се тъпчиш с всякакви въглехидрати (вафли,кроасани туй онуй) ще се покачи чиста мускулна маса ?
23.05.09
06:44
има ли проблем ако го взимам в комбинация с l-ornithin i l-arginin защото и те участват в синтеза на инсулин
23.05.09
07:09
Slin-Sane може да се комбинира перфектно с АБСОЛЮТНО всички видове добавки...
няколко пъти сме писали това.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 23.05.09 07:10.
казано от NoXtr3m3 на 23.05.09, 05:17:
Значи ако по цял ден се тъпчиш с всякакви въглехидрати (вафли,кроасани туй онуй) ще се покачи чиста мускулна маса ?
Глупости.Иска ви се да има такъв продукт нали ? Вафлите и кроасаните комплексни въглехидрати ли са според теб ?!
23.05.09
07:20
Бих искала да попитам има ли изследване, което проследява как се отразява Slin Sane върху инсулиновата резистентност в дългосрочен план?
23.05.09
07:44
Темата ни се превърна в медицинска....
Нямам информация за такова изследване.
23.05.09
07:46
Пратено е запивтане до производителя, ако намеря информация за такова изследване ще споделя веднага.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.05.09 07:48.
23.05.09
07:54
казано от RNA Ltd на 23.05.09, 07:44:
Нямам информация за такова изследване.
Е ... това нормално ли е? Предлагате продукт, който директно влияе върху инсулиновата секреция, а нямате изследване което проследява инсулиновата резистентност?!?!?! Осъзнавате ли, че висока инсулинова резистентност е равнозначно на диабет от 1ви тип?
23.05.09
08:06
казано от Венцеслава Атилова на 23.05.09, 07:54:
Нямам информация за такова изследване.Е ... това нормално ли е? Предлагате продукт, който директно влияе върху инсулиновата секреция, а нямате изследване което проследява инсулиновата резистентност?!?!?! Осъзнавате ли, че висока инсулинова резистентност е равнозначно на диабет от 1ви тип?
Осъзнавате ли, че сте чела недочела и говорите каквото си искате?! Обясних ,че продукта ни не влияе върху секрецията на инсулин - той не кара тялото да произвежда повече или по-малко инсулин!Какво разбирате под секреция? Продукта не предизвиква инсулинова резистентност,съставките в него СЕ ИЗПОЛЗВАТ в източната медицина ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТ и нормализиране на кръвната захар,тоест намаля количеството на глюкоза в кръвта, а НЕ каквото вие се опасявате - високо ниво на глюкоза! Не сте наясно със съставките, че да му приписвате, каквото на Вас ви е изгодно.Моля ви малко по-сериозно прочетете всичко написано!
За последен път - Slin-Sane не влияе върху секрецията на инсулин! Дано сега сте по-спокойни...
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 23.05.09 08:12.
23.05.09
08:33
казано от RNA Ltd на 23.05.09, 08:06:
казано от Венцеслава Атилова на 23.05.09, 07:54:
Нямам информация за такова изследване.Е ... това нормално ли е? Предлагате продукт, който директно влияе върху инсулиновата секреция, а нямате изследване което проследява инсулиновата резистентност?!?!?! Осъзнавате ли, че висока инсулинова резистентност е равнозначно на диабет от 1ви тип?
Осъзнавате ли, че сте чела недочела и говорите каквото си искате?! Обясних ,че продукта ни не влияе върху секрецията на инсулин - той не кара тялото да произвежда повече или по-малко инсулин!Какво разбирате под секреция? Продукта не предизвиква инсулинова резистентност,съставките в него СЕ ИЗПОЛЗВАТ в източната медицина ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТ и нормализиране на кръвната захар,тоест намаля количеството на глюкоза в кръвта, а НЕ каквото вие се опасявате - високо ниво на глюкоза! Не сте наясно със съставките, че да му приписвате, каквото на Вас ви е изгодно.Моля ви малко по-сериозно прочетете всичко написано!
За последен път - Slin-Sane не влияе върху секрецията на инсулин! Дано сега сте по-спокойни...
Много ми е интересно как първо нямате информация относно влиянието върху инсулиновата резистентност, а 15 мин след това скачате с доста остри, убедителни и твърди изказвания. Моье ли да попитам за какъв период от време е бил тестван този продукт преди да се пусне на пазара?
23.05.09
08:39
Ако имате предвид за тест като на другите световно известни марки, където наемат 100 човека да тестват продкт и други 100 плацебо група - е такъв тест не е правен :)
Относно инсулиновата резистенстност - надявам се , че най-после ви стана ясно, че няма как да се получи от нашият продукт.
Съставките са тествани и прилагани с години.
Ето ви инфо за тях,може да намерите и много информация в google.Сигурен съм и много изследвания за Gymnema Sylvestre и Lagerstroemia Speciose
http://en.wikipedia.org/wiki/Gymnema_sylvestre
http://en.wikipedia.org/wiki/Lagerstroemia_speciosa
П.П Скоро ще имаме мостри на Slin-Sane г-це Атилова и бихме се радвали да ви пратим безплатно достатъчно мостри за 3 дена,за да усетите силата на Slin-Sane.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 23.05.09 08:54.
23.05.09
08:55
казано от RNA Ltd на 23.05.09, 08:39:
Ако имате предвид за тест като на другите световно известни марки, където наемат 100 човека да тестват продкт и други 100 плацебо група - е такъв тест не е правен :)
Относно инсулиновата резистенстност - надявам се , че най-после ви стана ясно, че няма как да се получи от нашият продукт.
Съставките са тествани и прилагани с години.
Ето ви инфо за тях,може да намерите и много информация в google.Сигурен съм и много изследвания за Gymnema Sylvestre и Lagerstroemia Speciose
http://en.wikipedia.org/wiki/Gymnema_sylvestre
http://en.wikipedia.org/wiki/Lagerstroemia_speciosa
Все още моьем да поспорим за инсулиновата резистентност - след като продуктът ви влияе директно върху действието на инсулина, то евентуалното му прекратяване следва да доведе до хормонален дисбаланс при продължителна употреба. Какъв тип дисбаланс ще се получи, явно никой не може да ми отговори. Никой не ми отговори и за периода на тестване на продукта, както и дали е имало целенасочено изследване за резистентността. Нямам нужда от иследванията за Gymnema Sylvestre и Lagerstroemia Speciose, по-скоро ви питах за серификат за безопасност и анализен сертификат или сертификат Free Sale
23.05.09
08:57
Наистина една от билките се използва за лекуване на диабет втори тип, а също помага и при другите(поне така си спомням но ...) http://www.super-smart.eu/article.pl?id=0132&lang=en&fromid=GG132&gclid=CKTZp_OG0poCFdWR3wodwBpi2w , http://books.google.bg/books?id=WJocdLd68sUC&pg=PA409&lpg=PA409&dq=Gymnema+sylvestre&source=bl&ots=66u2GWuGpC&sig=pv22WzlGBT2ngUb50Pzzr2raktg&hl=bg&ei=L7gXSt2qL8SM_Qa17oT9DA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3#PPA412,M1 , http://ecam.oxfordjournals.org/cgi/content/full/nem013v1 - C33H40O20 и C15H8O11S. Ако ви се чете има и изследвания и описания на действията :)
П.П. Нямам никаква връзка с фирмата, нито пък имам някакъв интерес да рекламирам продукта, просто поствам информация по зададения въпрос, която може да се намери от всеки, който потърси в google ;)
23.05.09
08:59
В едно от последните изречения от единия линк за Lagerstroemia speciosa пише If its antidiabetic activity can be confirmed, it is likely to be induced via a non-insulin like, indirect mechanism.
23.05.09
09:03
Благодаря difference.Това се опитвам да обясня от известно време.Действа като инсулина!Но без никакви странични ефекти.Ето и току що какво получих от производителя.
Research shows that spiked insulin can be bad even more so before a workout as insulin can impact glycogen storage which you want full beforehand of any activity. That’s where slin sane is ideal because it ACTS like insulin shuttleing carbohydrates just as effective as insulin to the muscle and before insuling has a chance to rise the job is done causing insulin to return to normal level extremely quick
23.05.09
09:13
Искам да допълня само, че не съм използвал продукта а съм запознат с него преди време от ревюта и логове, до сега не съм виждал някой, който е писал за странични ефекти, вярно че не съм виждал и някой да го е използвал в продължение на 1 година и да си е водил дневни.
П.П. Някакъв проблем се появи, в темата не мога да доизчитам постовете и не мога да си редактирам моите(само в тази тема). Случвало ми се е и преди. А с Mozilla не ми показва бутоните за редактиране за отговор(това го оправих, но другото...).
Мнението беше редактирано от difference на 23.05.09 09:14.
23.05.09
10:59
Да, много гадно се чете. Плс, модератири, администратори, оправете го. Мерси.
23.05.09
11:19
Не мислите ли, че щеше да е хубаво, ако хората, които получиха продукта безплатно за да направят лог, си бяха направили едни кръвни изследвания преди и след използването на Slin Sane. Дали някой случайно не се е сетил ? Просто щом става дума за инсулина, доста хора се притесняват ( включително и аз ) и не биха рискували да си го закупят преди да има черно на бяло доказателство, че всичко е безопасно.
23.05.09
11:45
казано от UltraVisioN на 23.05.09, 11:19:
Не мислите ли, че щеше да е хубаво, ако хората, които получиха продукта безплатно за да направят лог, си бяха направили едни кръвни изследвания преди и след използването на Slin Sane. Дали някой случайно не се е сетил ? Просто щом става дума за инсулина, доста хора се притесняват ( включително и аз ) и не биха рискували да си го закупят преди да има черно на бяло доказателство, че всичко е безопасно.
Леле....нямам думи.
Добре,аз ще приемам 3 месеца нон-стоп Slin-Sane.В момента се чувствам в ПЪТИ по-добре преди да го почна.
Още едно нещо - допреди месец като хапвах нещо сладко,доста често ме болеше глава.Сега вече не.Аз виждам полза от това.Никакви изследвания няма да си правя.
Точка.Щом вие Ultravision виждате някакъв риск в това,не ви съветвам да го купувате.Все пак риск има и като пресичаме улицата...или като пием креатин - нали уж натоварва бъбреците? Хайде всички които ползват креатин монохидрат да почнат да си правят изследвания...
Направихте от мухата слон.Дава ви се натурален продукт от 2 растения, а не пълен с 10 вида матрици от знайни и незнайни химически съединения и когато някой похвърли нещо негативно - хайде всички почваме да се съмняваме...
Наистина няма да убеждавам никого в нищо.Който го е страх от мечки да не ходи в гората.... а да и не яжте сладко..инсулина се вдига тогава - може да е опасно... Хората пият прохормони и вземат стероиди без въобщеее да се замислят за последиците от това, а
нашият продукт е в съвсем друга категория - НАТУРАЛНИТЕ . Какво по-добро от билки??? Химичните съединения по-добри ли са?
Slin-Sane не променя нивата на инсулин, уморих се да го повтарям.100 гр стафиди ще ти променят инсулина!!
Поздрави!
За последно, тези които повярваха в продукта ни - вече виждат резултат от това.Тези - които имат някакви безпочвени съмнения,(или по-точно страх от новото) моля запазете ги за себе си. Никой не ви принуждава да си купувате нищо.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.05.09 11:49.
не ви разбирам нещо аз.3000 пъти ви казаха,че не пречи по никакъв начин.То и пържоли като ядеш, бъбреците ти се товарят ама не виждам някои да е спрял да яде пържоли и белтъчини?
Мнението беше редактирано от Sentetic на 23.05.09 11:57.
казано от Sentetic на 23.05.09, 11:57:
не ви разбирам нещо аз.3000 пъти ви казаха,че не пречи по никакъв начин.То и пържоли като ядеш, бъбреците ти се товарят ама не виждам някои да е спрял да яде пържоли и белтъчини?
По неуместно сравнение не бях чел ... честно.
И 8000 пъти да ми казват докато не вида документи не бих тръгнал да го пазарувам.
23.05.09
12:21
ОХ добре оправяйте се.. човек да не ви посъветва нещо, което може САМО да ви помогне ( разбира се в случай, че изследванията са добри )
Според мен аргументите Ви не са достатъчно убедителни и искам да обърнете специално внимание на ” СПОРЕД МЕН ” !!! Въобще не ме интересуват тия дето взимат стероиди.. то си е за тях. Sentetic, на теб, ако 3000 пъти ти кажат, че като скочиш от 10тия етаж и нищо няма да ти има ще го направиш ли ?! Не ми отговаряйте повече, за да не пълним темата със спорове. Зададох въпрос, отговорът ми стана ясен..
Нещо интересно-добра идея е да комбинирате слин-сейн с АЛА http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=13557&highlight=Alpha+lipoic+acid
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 23.05.09 12:26.
23.05.09
16:48
Ако нямам поне 60 гр карбс в яденето,пропускам да взема доза.
Тук в тази тема си е истинска олелия. Аз обаче като привърженик на експериментите, искам да си поръчам веднага 2 кутии от продукта. Пишете ми моля, към кой трябва да се обърна за поръчка на ЛС или на мейла ми: ivoradew@yahoo.com
Благодаря.
Защо пък ще пропускаш дозата?
казано от Aleksandar Marinov на 23.05.09, 16:48:
Ако нямам поне 60 гр карбс в яденето,пропускам да взема доза.
25.05.09
16:46
Slin-Sane се изчерпа!
Поради огромния интерес се разграбиха всички бройки за отрицателно време.Следващата ни доставка вече пътува насам,до 10 дена ще имаме налични отново! Междувременно може да давате заявки, които ще бъдат изпълнени веднага след като получим доставката.
Всеки поръчан продукт от нас ви носи подарък - БЕЗПЛАТНА ФИРМЕНА ТЕНИСКА!
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 25.05.09 16:47.
26.05.09
09:58
Значи може да очакваме повече логове на продукта :)
казано от RNA Ltd на 25.05.09, 16:46:
Slin-Sane се изчерпа!
Поради огромния интерес се разграбиха всички бройки за отрицателно време.Следващата ни доставка вече пътува насам,до 10 дена ще имаме налични отново! Междувременно може да давате заявки, които ще бъдат изпълнени веднага след като получим доставката.
Всеки поръчан продукт от нас ви носи подарък - БЕЗПЛАТНА ФИРМЕНА ТЕНИСКА!
Само моля ви пишете когато ви пристигне пратката :)
29.05.09
20:40
за колко време ще пристигне доставката до варна
31.05.09
12:47
казано от kamata_111 на 29.05.09, 20:40:
за колко време ще пристигне доставката до варна
За 1 работен ден, с куриер.