Лични съобщения

21.05.09
13:12

Не съм сигурен дали е за тук въпроса ми или за отдела с подръжката на сайта, но все пак. Може ли в личните съобщения на в графа “изпратени” да изписва  ника на човека КЪМ когото е изпратено съобщението. Така като вляза пише човека който го е изпратил, а то е ясно, че аз съм го изпратил нали съм си в акаунта.

21.05.09
15:47

Като щракнеш на изпратеното съобщение ти пише за кого е било...

Да ама като имам една страница съобщения и на всичките вместо получател пише подател на всичките пише “Иван Шишманов” а кое съобщение до кого е мога да разбера ако цъкам на всички едно по едно докато намеря това което ми трябва.

Добра идея, ще проверя, дали е възможно.

казано от Димитър Михайлов на 22.05.09, 09:19:

Благодаря Митак, предполагам би било полезно и за много други потребители.

22.05.09
19:14

казано от Иван Шишманов на 22.05.09, 09:44:

Благодаря Митак, предполагам би било полезно и за много други потребители.

Ахам. Малко е неприятно това и според мен.

S7

22.05.09
20:37

Би трябвало лесно да стане - нова база данни и записване на резултатите вътре, но така ще записва само новите изпратени съобщения, а старите няма да имат исканата информация. Все пак не разбирам много :)

Аз съм за това да има информация за получателя при Sent съобщения. Няколко пъти и аз така се рових из архива. Идеята на Иван Шишманов определено ще спести време.

Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 22.05.09 20:37.

29.05.09
06:40

Сега като се замисля е добра идея да има и тракинг на съобщенията.Да мога да видя някой кога и дали е получил л.с.

Макар да беше резултат на злоупотреби с лични съобщения, попадна ни една идея за подобряването им, над която работим (програмираме). Надяваме се, че с нея и няма да се налага да правим модерации на “частен” спам. :)

BU

30.05.09
00:23

казано от Димитър Михайлов на 29.05.09, 17:26:

Макар да беше резултат на злоупотреби с лични съобщения, попадна ни една идея за подобряването им, над която работим (програмираме). Надяваме се, че с нея и няма да се налага да правим модерации на “частен” спам. :)

Ее отделна малка таблица в базата данни с проверка дали получателя не е забранил на изпращача да праща съобщения към него е достатъчно.

Аз имам още една препоръка по отношение на личните съобщения. Знам, че администраторите както и на Митака главите им пушат ама просто давам предложение, пък дали ще стане и кога те да си решат. Може ли да се махне скрипта (или квото е там  :lol: ) който сверява дали сте изпратили вече такова съобщение. Примерно ставам сутринта виждам във форума пет приятеля (приятелки по скоро ), искам на всичките да напиша “добро утро” а още след първото съобщение ми изписва “вече сте изпратили такова съобщение”. Така ми се налага да мисля разновидности на “добро утро” които да са различни.

Предполагам успях да се изразя за да бъда разбран :). Благодаря ви.

SP

06.06.09
11:34

не може ли да се препраща вече пратеното съобщение? ако го пазиш в папка sent де..

17.06.09
19:20

Здравейте,обръщам се екипа на сайта.
Имам предложение за личните съобщения,а то е когато получиш такова да ти се отваря в прозорец и да се вижда от потребителя,а не просто да ти се оцветява в жълто бутона “Съобщения”.Надявам се ме разбрахте какво имам в предвид.Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1