Кашу?

НН

22.05.09
18:22

Използвате ли кашуто в менюто си, използвате ли го с цел де си набавяте нужни мазнини за деня, като другите ядки?
На скоро докато си купувах забелязах, че съдържанието му е странно- долу горе около 45 въглехидрат и само 13 мазнини, и това беше причината да го спра. Да не би да е сбъркано на етикета- марката е някаква Dietary нещо си..
Мерси

не знам какви ядки си купил, но по принцип съдържанието на 100гр кашу е: 553ккал, 44гр мазнини, 18гр белтъци, 30гр въглехидрат.
Използвам кашуто:) Преди любими ми бяха шам-фъстъците, но сега определено е то.
Гледам да не прекалявам в момента с ядките, но съм имала дни, в които 100-150гр си заминават :)

НН

22.05.09
19:18

Еми незнам какви са.. Сега пак ми донесаха 1 пакет и незнам на кое да вярвам.. Dietary Nuds

22.05.09
20:33

Любима ядка ми е, но за предпочитане са бадемите (по-малко въглехидратни са).

казано от Стоянчо на 22.05.09, 20:33:

Любима ядка ми е, но за предпочитане са бадемите (по-малко въглехидратни са).

И сваляш килограми с тях (джоба ти олеква) ;)

23.05.09
18:45

На мене пък любими са ми орехите,аа преди не ги обичах хич...А пък ако имаш и някой роднина с орех да ходиш да си вземеш просто става перфе.Иначе по магазините 8 лв 500 гр хич не ми се дават на псевдо търговците...

Мнението беше редактирано от Костадин на 23.05.09 18:45.

NE

23.05.09
23:09

аз обожавам всички ядки.имах един ден преди половин година когато бях изяла 1500гр ядки.леле чудя се как не ми се лепна нищо.после ми беше станало мноооооого лошо и чак миналия месец вкусих пак ядки защото преди това се бях отвратила от тях :lol:

Мнението беше редактирано от newgirl90 на 23.05.09 23:09.

24.05.09
09:13

Едно кило си качила със сигурност, а как не си се пръснала или повърнала е друг въпрос. Също, аз като ям много ядки и зъбите ми почват да ме болят и захапката ми става все едно съм шмръкнал 5-10гр. конфети. Как така не са ти се откачили зъбите? Аз ако изям кило и 1/2 ядки два дена след това няма да сложа нищо в устата си от болка. :-/

NE

24.05.09
09:17

устата ми беше измаляла.но все пак ги ядох цял ден.мн тежко ми беше станало и приличах на бременна.пих и хапчета да щот мн голяма болка в стомаха изпитвах но не ми мина.и след това 4-5 месеца не можех да вкуся каквато и да е ядка...

24.05.09
09:24

Ядките са тежка храна и в такива количества направо ти се учудвам на стомаха :)

24.05.09
16:41

Аз пък така обичам ядки...голяма краста са ми и нямам спирка просто.. Да взема да пробвам тоя номер с 1.5 кг ядки, току виж съм се отвратила и аз  :lol:

25.05.09
06:48

Кашуто е най- голямата ми слабост, направо си умирам за него  %-P , обичам го и сурово и печено, а и не знам за вас, но при мен има добър слабителен ефект  ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1