[LOG]Fyre + L-Carnitine + Animal Pak (post SX stack) /10.07 - 10.08/

Темата е заключена.
Прескочи до:
SP

22.05.09
11:45

Днес изпих втората си доза от SlimXtreme - рекламираният шумно, като продукт за отслабване на лято 2009 в САЩ, бърнър. В началото мислех да чистя с Митотропин, но момчетата в магазина ме уведомиха, че вече не се произвеждал и внос няма да има. Та така след кратки проучвания се сдобих с въпросния стимулант на AX. Дали ще си оправдае шумът от рекламите ще видя след около месец.

Засега взимам по едно хапче, веднага след ставане. Това е първият бърнър, който пия. Кафе и енергийни напитки не консумирам, така че би трябвало устойчивостта на кофеин да ми е по-слаба, а и искам да усетя как ми действа - затова с минималната доза за сега.

Напоследък ставам от сън около 14 часа и си лягам към 04:00, тъй като съм в период на сесия и уча главно през нощта. Първото хапче изпих вчера около два и половина следобед, веднага след ставане. Принципно не усетих нищо да ме “удря” или “блъска”, то и не трябва :D Но неусетно ме обзе пълна концентрация, почнах да се залавям с всевъзможни неща, даже изписах куп простотии и мнения в рамките на няколко часа в настоящия форум, колкото не съм писал за година може би. :D

Към 19 часа се занесох в залата, взех си карта за 12 посещения и направих тренировка за гръб и трицепс. Предвид паузата която се принудих да направя от седмица и половина, а и позанемарения ми хранителен режим, смея да твърдя, че си беше прекрасна тренировка. Почти не бях мръднал назад от работните тежести, набирах си се както преди, даже увеличих повторенията. Забележителното е, че след час в залата ме осени желание да отида да потичам. Принципно кардио не бях правил от има няма 6 месеца, че и повече, да съм ритал веднъж с приятели за тоя период и това е. Кардио след тежка тренировка пък не съм правил през живота си, просто нямам сили и за него. Та тук ефекта на SX ме впечатли най-много. Сякаш имах второ сърце или не знам. Изминах рекордно за мен разстояние, че и с рекордно темпо. Исках да тичам още и още и нямах проблеми с дишането както в предишни случаи. Абе супер беше, да не говорим, че изкарах всичко на енергията от хапчето и 4 бъркани яйца с масло, сирене и шунка за целия ден досега.

Като стана дума за храната - едвам се навечерях, ама едвам. Хапнах около 200 грама риба с грах, гъби и салата. Принципно след такава тренировка щях да омета всичко и да търся още. Ама не. Преглъщах всяка хапка с грандиозно усилие. Направо на моменти трябваше да се концентрирам пределно, че да не върна всичко обратно. :D С усилие и много дъвчене на всяка хапка все пак се нахраних. Това не знам като положителен или отрицателен ефект да го опиша.. За мене е по-скоро отрицателен, защото нямам проблем с чийтване от диета и не ми се присънват разни тортички, понички и дюнери :D Но за някой друг, фен на шоколади, чийтове и пр. това хапче ще е манна небесна.

Сега малко и за негативните ефекти, които усетих. Може би е заради първия ми прием на стимулант или просто тялото ми се адаптира, но като привършвах кардиото, в последните 5 мин. усещах лека пронизваща болка в гърдите вдясно. Отшумя впоследствие. Второ - от време на време ми изтръпваха ръцете (знаете как е, все едно цяла нощ си спал на ръката си и не можеш да си я размърдаш в първите няколко секунди, иглички и прочие). Освен това ми се доспа изключително трудно. Ефектът не е 12 часа както рекламират, а много повече. Предвид разбиващите за мен тренировки си мислех, че ако не след 8 -10, то със сигурност след 12 часа от приема всичко ще си отшуми. Ами не стана така. Успях да “заспя” някъде към 7 сутринта, след като си бях легнал в 5. Два часа въртене. Будих се през около половин-един час и пак се унасях. Общо взето спах неспокойно. Ръцете ми продължаваха да изтръпват през цялото време (преди това определено не бях изпитвал подобно нещо). Освен това и пулсът си ми беше сериозно учестен. В крайна сметка от 9 и нещо до 13 часа спах що годе непробудно и повече не можах. Принципно много обичам да спя и ще е гадно ако хапчето ми бърка в съня по тоя начин до края на цикъла.

Ако трябва да дам някаква оценка на тоя етап от приема, т.е. началния, то -  Като цяло ефектът е поразителен и настина ми дава неподправима енергия за тренировка, дори на нула калориен прием. Кара ме да се чувствам прекрасно, концентриран съм и ми вдига работоспособността, но затова пък ми пречи на храненето и ми разбива нощния сън + негативните ефекти от учестено сърцебиене и чат пат изтръпване на ръцете. Ще продължа да взимам по едно хапче на ден ( в крайна сметка ефектът от него ме държа около 20 часа! Да не кажа 24 -все пак поспах около 4 часа.). Дано гадните симптоми отшумят и тялото ми да привикне (все пак съм на първите дози). Ако това стане няма да имам грам забележки и макар да е първият подобен продукт, който взимам, мога спокойно да заявя, че е това което търся и това от което имам нужда на този етап от тренировките ми.

Това е, опитах се да бъде пределно искрен и изчерпателен. За тези, имали нерви да изчетат целия ми пост - респект и благодаря за вниманието! :D

Темата беше редактирана от Sparxter на 08.07.09 12:15.

22.05.09
12:15

Колега, ревю се прави след поне 1 опаковка и в следствие на постигнатите резултати.
Сега след 1 или 2 дози нагласата е такава, че не може да се даде обстойна оценка.

SP

22.05.09
12:21

Е разбира се, ама аз ще вписвам в темата резултатите през няколко дни. Как върви и т.н. В началото си мисля, че е хубаво да съм малко по-подробен. Просто хора като мене, които не са взимали нищо подобно, да добият някаква представа какво става след първи втори прием, почва ли да действа веднага, не почва ли. Как се усеща.. Поне за мен подобна тема щеше да е изключително полезна в момента преди покупката, значи и на някой друг ще му е от полза. Силна ли е една доза, слаба ли е и тн. Нещо като лог да стане..

Мнението беше редактирано от Sparxter на 22.05.09 12:22.

22.05.09
12:34

Това за Митотропина звучи много интересно....Той сега излезе, а вече нямало да се произвежда.... Странна работа
Иначе интересен лог Sparxter! Ще следя с интерес.
Няма да е лошо да напишеш години, килограми мерки на цялотот тяло,снимки... и т.н

SP

22.05.09
12:40

Само малко данни да дам за себе си, тъй като темата стана на Лог. Тегло 87 кг. ръст 184 см. 23 години. Тренирам от 11 клас общо взето с прекъсвания, за няколко месеца в различни периоди. Не е стабилно и сериозно, знам. Но поне мускулна памет и фитнес култура съм натрупал сериозно, смея да твърдя. В момента тренирам от 3 месеца активно, изкарах в този период и един цикъл  от 40 дни с 2 кутии Cellmass и доволно увеличих мускулния обем и силата. Сега след седмица почивка пак почнах тренировкитр, този път както се подразбира ще гледам да чистя.
Друго освен SlimXtreme няма да взимам, ще се храня по 2 пъти на ден максимум, като гледам и това ще е геройство да го преглътна, предвид тоталния блокаж на апетита, който се появи от първите дози.

Целта ми е да сваля.. да кажем, че няма да имам за цел сваляне, а  промяна в изгледа на тялото и оформяне - дефиниране на мускулатурата, смаляване на обиколката на ханша, талията, че и изкарване на някоя и друга плочица. V образна фигура, с доволни размери и добър релеф ще е идеята или поне доближаване до тази представа. Никога не съм се харесвал огромен или едър, така че около 80-82 кг смятам, че ще ми стоят идеално.

Диетата ще е горе долу - 0 карбс или колкото идват от чаша мляко, сирене, грах, зеленчуци.., нормално мазнини и повечко протеин. Знам, че с 2 яденета на ден “няма да стане”, но ще видим какво ще ми каже тялото.
До тук:

21.05.09 ( 1-ви ден ) 1 хапче след ставане -  Силова и кардио тренировка - общо около 1:45 мин. двете. Ядене - описано е в първия пост.

22.05.09 ( 2-ри ден ) 1 хапче след ставане - след няколко часа е планувана същата тренировка като вчера.
Яденето до сега - 4 пържени яйца с масло, сирене, топено сирене и луканка, чаша мляко.

П.п. Сашо, мерки ще впиша, само да намеря метър, снимки преди - след - в края на цикъла.
А иначе за Митотропина щяло да излиза пак, но с нова формула и не се знае кога. В момента е спряно производството на сегашното Мито. Нов внос - не се знае кога, но в близките месеци няма да има. Това е, което ме информираха момчетата.

Честно казано не съжалявам, че не взех Мито, защото много добре ми идват част от ефектите на SX- концентрация, добро настроение работоспособност, предвид факта, че съм в сесия..

Мнението беше редактирано от Sparxter на 22.05.09 12:51.

22.05.09
14:16

Добре де даваш пари за бърнер , а храненето ти е безобразно . Значи за тва най-много  2 хранения на ден по-добре забрави . Разделяй си храната и я яж на малко порции през 2-3 часа, а и това дето си го ял до момента пържени яйца с масло и топено сирене е ужасно , знам че е вкусно ама нали все пак имаш поставени цели. Оправи си хранителния режим за да не си разочарован от бърнера накрая. И аз съм се насочил към чистене с  Slim Xtreme след 2-3 седмици и ще следя лога ти с интерес. Помни че успехът ти зависи изцяло от теб!

SP

22.05.09
14:23

знам пич. При положение че не приемам въглехидрати обаче си мисля, че няма лошо мазнините да са ми в повечко. Пък то както се вижда не са в огромни количества. Ще се наблюдавам как ми се отразява храненето на тялото и може и да увелича, но засега е добре.
Принципно никога не съм бил фен на осемте хранения на ден, в крайна сметка едно е да спазваш режим някакъв, а съвсем друго е е да си подчиняващ живота на храненето. Гледам да се вкарам в режим, който ще мога да си го поддържам и при нормални условия - 2-3 пъти хранения тук таме някакви ядки между тях. След излизане от цикъла повишаване на въглехидратите РБД някакво и това е.. но ще видим.

А иначе нищо не ми е вкусно в момента повярвай ми. Тва нещо направо ми унищожи апетита :D

П.П. Да взема и да си напиша програмата: Тридневен сплит

1ви ден -Гръб и трицепс

Набирания пред врат с раменен хват 3х8
Набирания зад врат с широк хват 5х5
Гребане с Щанга 3х8
Гребане с дъмбел 3х8
Разгъване на дъмбел прав за трицепс 3х8
Придърпване на скрипец прав с кабел 3х8
кик бек 3х8

2ри ден - Рамо и корем и прасец

Военни преси зад врат 3-4х8
Арнолд преси седнал 3х8
повдигане на ръцете страни 3х8
Повдигане на ръцете напред 3х8
Калф машина 4х20
Крънчове 3х20
Повдигане на крака от вис 3х20

3ти ден - Гърди и бицепс

горна лежанка - 4х8
изтласкване на дъмбели от хоризонтален лег 3х8
флайс от полулег 3х8
кофи4ки 4х8
Сгъване от римско столче с дъмбели 3х8
скотово сгъване с крив лост 3х8 (ако ми позволяват китките, че си имам проблеми от известно време)
чуково сгъване пред гърди/концентрично 3х8

Кардиото го правя 15 мин след тренировката, (прибирам се да си оставя нещата и излизам да бягам) - около 10 мин тичане, почивка 1 минута (пресичам на светофар едно кръстовище, може и без нея) още 10 мин тичане, почивка 1 мин. и по обратния път 10 мин крос, почивка 1 мин (пак ако ме хване светофара :D) и последни десет минути до нас. В добрия случай се получава 2х 20 мин крос с една минута почивка м/у тях. Ще гледам да я елиминирам напълно с времето и да тичам по възможност 30 мин без да спирам.

Мнението беше редактирано от Sparxter на 22.05.09 14:42.

SP

22.05.09
20:24

Да обобщя -

22.05 - Втори ден на SX

13:00 ставане и веднага една ампула SX
14:00 4 пържени яйца с масло, сирене, топено сирене и луканка, чаша мляко.
20:00 Силова тренировка - Рамо
21:15 - 21:45 кардио - крос
23:00 - 200 грама пилешко бяло месо на скара, гъби, шопска салата, три яйца, сирене
Лягане - след 03:00 ще видим дали ще успея да заспя.

Вода - около 4 литра

През целия ден - пак пределна концентрация, положително настроение и тотална липса на апетит. Изкарах силовата и кардиото на едно ядене и 4 часа сън, което си е сериозно постижение за моя организъм. Малко се позадъхах по време на джогинга, и май имах апетит за вечерята, вероятно почвам да се адаптирам към ефектите, но ми е рано за увеличение на дозата според мен.

SP

24.05.09
09:18

23.05 (3ти ден)

ами ставане нямаше, тъй като не съм лягал.
След силовата и кардиото вчера, така и не успя да ме налегне умората и прелиствах цяла нощ някакви простотии за изпитите.
Към 7:30 часа сутринта пих едно хапче, после навън по задачи.

По план беше нетренировъчен ден.

Храната е под всякаква критика, в крайна сметка яденето беше 1 - в 21 часа вечерта - Свински пържоли с картофи, няколко яйца и салата. Апетита почва да се връща, пулсът да се нормализира, а ефекта и енергията си остават.

Легнах си около 4 часа. Спах като къпан тази нощ (вярно за последните 65 часа ми се събраха всичко на всичко около 4 часа сън, но все пак ги нямаше гадните ефекти на въртене, изтръпване и учестен пулс преди да заспя.)

Сега, ясно ми е, че трябва да се налага стриктен хранителен режим, че да има ефект и да не си хвърлям парите и добавката на вятъра и т.н. и т.н. но засега просто няма как, а и мисля, че този начин на хранене ми действа добре засега.

В тренировките отпускане и лабилност не показвам, поне там съм на 101% стриктен, че и отгоре.

Та нека това бъде един нестандартен лог. експеримент. смятам, че ще е изключително полезен за някой, ако все пак успея да го поддържам докрай. В нета ще се намерят много коментари и ревюта за резултати постигнати на строги диети с точно определен калориен прием, баланс, интервали м/у хранения и почивка.

Мога да кажа, че дотук съм предоволен от продукта. Стопил съм доволно количество мазнини, в огледалото промяната си е драстична, мазното по корема се топи като лански сняг и като гледам след около седмица, ако не по-рано на дневен ред ще е  дефинирането на релефа в тази област. Сила не съм губил, размери също не съм губил, страничните ефекти почват да отшумяват, така че засега всичко е ок.

Да не говорим, че ако бях карал без SX с тоя начин на режим, щяха да ми събират някъде тленните останки :D. Почти 3 дни на 4 часа сън, 4 тежки тренировки и минимално хранене, за моя организъм са си непосилни. Да не говорим, че си ги минах с лекота, добро настроение и желание за още.

Мнението беше редактирано от Sparxter на 24.05.09 09:24.

24.05.09
10:24

Много е интересно всичко, което правиш.Но все пак не мисля, че е здравословно да не се храниш и да не спиш... Организма се стресира много по този начин и може да имаш последици с тоя 4 часа сън за 3 дена... и минимално хранене.. Помисли добре!

SP

25.05.09
14:46

За последици ще видим.. принципно много идиотски неща съм правил през живота си досега, та няколко часа по-малко сън или храна не смятам, че ще ме убият:D Да видим дали SX e идиотоустойчив и как ще се представи в екстремните условия, в които го използвам.. очаквания и претенции големи нямам, смятам, че всичко е възможно от пълен триумф до пълен провал, но сега засега усещам, че се получава нещо наистина красиво :D ама да не се отплесвам -

Да видим отчета:
——————————————————————————————————————————————
24.05 ( 4-ти ден)

Ставане в 11:30 часа. можех да спя и още повече, но пак задачки имах. Лошите ефекти от първите дни тотално изчезнаха. Направо все едно не го пия хапчето, но според мен си действа - потя се мн сериозно като тренирам, а и все още си имам сила за двуразови тренировки.

Веднага след ставане 1 хапче
14 часа - закуска (обяд) 2 пържолки от свинско филе с 3 варени цели яйца и салата с малко сирене
18-19 часа - силова тренировка - Гърди и бицепс 6 упражнения общо - 22 серии с по 8-10 повторения
19:15 - 20:00 часа - крос на открито
веднага след това вкъщи - суперсерия за корем - 3х80 крънча, редувани с 3х20 повдигане на краката от лег.
Изкарах си тренировките с желание и без съществена умора. Сухо място по мен нямаше, но енергията ми стигна перфектно и съм доволен.

23 часа - вечеря - същата като обяда, но без яйцата

08:00 часа - легнах да спя, не че не ми се спеше, просто трябваше чета разни простотии
————————————————————————————————————————-

с две думи - страничните ефекти вече не ги усещам, спи ми се като трябва да ми се спи, апетит си имам, но не за глупости и джънк, тренирам си пълноценно и имам сили да изкарам всичко, което съм си запланувал.
даже имам чувството, че ми е малка дозата - все пак 1 хапче на ден на 85 кг май е малко - (все пак е предвидено и момичета 50-60 кг да го пият тоя продукт, та минималната доза май си е за тях).

Както и да е, изключително съм доволен, че няма вече кофти моменти като сърцебиене, изтръпване на крайници, болки в гърдите, трудно заспиване и прочие и не смятам засега да увеличавам дозата. Извличам си всичко, което търся от продукта.

планът ми е на 15-тия ден да почна да пия по 2 хапчета на ден и така до края. флакона ще ми стигне точно за месец, както и съм го предвидил.

Мнението беше редактирано от Sparxter на 25.05.09 14:50.

SP

26.05.09
08:54

25.05 (шести ден)

16:00 часа - ставане + 1 хап
17:00 - яйца, сирене, масло, луканка
планът за тренировка не се изпълни, малко нанагорно взе да ми идва, общо взето обземаше ме сънливост през голям период от деня. Другата причина е, че на следващия ден имах да покривам норматив по футбол рано сутринта в университета.
23:00 - вечеря - телешки пържолки в топено сирене на тиган със салата.

Лягане в 05:30 часа, последвано от ставане в 7:30 днес + нов хап. трябва да си преброя накрая на лога колко часа сън ще ми се съберат общо за месеца, като гледам няма да са много. Тва при положение, че съм адски поспалив тип и ако спя под 10 часа на денонощие цял ден съм труп.

ГН

26.05.09
10:01

казано от Sparxter на 26.05.09, 08:54:

25.05 (шести ден)

16:00 часа - ставане + 1 хап
17:00 - яйца, сирене, масло, луканка
планът за тренировка не се изпълни, малко нанагорно взе да ми идва, общо взето обземаше ме сънливост през голям период от деня. Другата причина е, че на следващия ден имах да покривам норматив по футбол рано сутринта в университета.
23:00 - вечеря - телешки пържолки в топено сирене на тиган със салата.

Лягане в 05:30 часа, последвано от ставане в 7:30 днес + нов хап. трябва да си преброя накрая на лога колко часа сън ще ми се съберат общо за месеца, като гледам няма да са много. Тва при положение, че съм адски поспалив тип и ако спя под 10 часа на денонощие цял ден съм труп.

Товая не си е работа. 3 дена да спя под 7 часа и съм СЪВЪРШЕНО НЕАДЕКВАТЕН. И аз момента съм затрупан с работа, заради това не почвам Слин-Сейн, но пак гледам да спя 8.5 часа, колкото ми трябва на мен. Аз дори 7.5 да спя съм зле. А с такива изпълнения под 5 часа за броени дни ще се срина и умствено, и физически.

Възможно е да не постигнеш хубави резултати именно заради това, надявам се в най-скоро време да го коригираш.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 26.05.09 10:15.

SP

26.05.09
10:20

Явно си го има и факта, че за първи път ползвам стимулант. Свикнал съм като ми се доспи да си лягам, а сега ако чакам да ми се доспи.. ще си има да чакам :D но да, почват да отслабват страничните ефекти, ще ми свикне тотално организма и ще се нормализират нещата. Иначе не смятам и аз че е геройство да се кара на 2 часа сън или че показва колко съм здрав или нещо, пълна простотия е и си го осъзнавам. тия дни ми се събира малко почивка и релакс от глупости и нямам търпение да му дръпна един царски сън :)

SP

26.05.09
10:41

Като му теглим чертата накрая ще видим :) ама свалям да му се не види, за добро или лошо :D

То при тази диета и режим е нормално да сваляш

02.06.09
06:21

От днес и аз започвам да пия SX.Значи понеже първото шишенце ще го делим с брат ми и след това той сигурно ще се откаже.Аз ще си купя нови, но дали е добре да изпия шише и половина или ще дойде в множко.(иначе от преди 1 час и малко съм го взел и още не усещам нищо.Толкова бях екзалтиран, че вчера като си го взех сънувах как го пия и как някой ми беше взел доста от хапчетата и се събуждах да видя дали не е разпечатано :) )

02.06.09
06:35

Пий по 1 хап само, първия ден може и нищо да усетиш, това не означава да всигаш дозата !
И по принцип не му беше тук мясотот на въпроса ти.

SP

03.06.09
08:24

Малко ъпдейт.

След седмица прекарана във Варна (малко разпускане, не може само сесийно :) ) ще се вкарвам пак в режима. Бързам да кажа, че бърнара не съм го спирал, пия си по 1 хапче сутрин. Странични ефекти вече грам не усещам, спя като къпан, хапвам си нормално, от жажда не умирам. даже се чудя дали да не увелича дозата, ама май не ми се рискува. Тренировки за тия седем дни не съм правил, умерено движение имаше, но важното е, че не съм прекалявал с нищо.(тук там един дюнер да съм смачкал и един -два сладоледа макс.)

Усещам се прекрасно. Свалил съм около килограм за тоя период (без капка кардио и диети и продължавам в пълна сила сега). Показателното ще е как ще ми влезнат първите силови и най-вече кардио тренировки след паузата. Ако съм си запазил нивото и не издъхвам след първите няколкостотин метра, не смятам да увеличвам приема и ще си изкарам един 45 дневен цикъл с по хапче на ден.

Храненията и тренировките ще ги ъпдейтвам сравнително редовно. Засега съм изключително доволен от продукта.

@Емо: ами целите са ми да изкарам релеф на корема най-вече, да се получи хубав силует тип широки рамене и гръб-тясна талия. Да си се набирам без проблеми, да си запазя силата. още пет килограма надолу и смятам че вс ще е перфе

Мнението беше редактирано от Sparxter на 03.06.09 08:25.

03.06.09
11:05

От два дни пия SX.Обаче поради спецификата ми на работа (от 9 до 6 на бюро и не мога да си нося храни) ям сутрин, на обяд и като се върна от работа.3 хранения не ми се виждат достатъчни като се има впредвид и че не ям много заради изгубения апетит, пък и нали това е целта да свалям.Силовата тренировка ми е тежка, правя по 4x3 упражнения за всяка група мускули и то с възможно най-малък интервал на почивка и с килограми, които използвам при тренировки с повече почивка между сериите.След това кардио 30мин.Така мисля, че само ще изгубя и от ММ.Какво да пия с SX, за да не губя ММ и да свалям от мазнините.Аминокиселини, суроватъчен протеин, глутамин или какво?

03.06.09
11:18

И 3те най-добре :) ако избираш - най-добре протеин с минимално съдържание на въглехидрати и мазнини.

SP

03.06.09
18:41

има си тема бре, стига спамили  :P
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33134/?utm_source=forum&utm_medium=footer_link&utm_campaign=thread_refs

SP

05.06.09
10:58

Последните два дни вече си влезнах в ритъм мисля що годе. Ограничих въглехидратите до минимум и пак си се вкарвам в режима на риба месо яйца салати ядки и млечни. Днес съм предвидил силова тренировка, след нея кардио.. Интересно ми е да видя дали ще ги взема с лекота, като тренировките в първите дни на SX. дозата си е все още 1 хап/ден и никак не ми се иска да я увеличавам.. чувствам си се страхотно сега и ако си изкарам тренировките без проблеми ще е просто прекрасно..

05.06.09
11:25

Суха уста ?

SP

05.06.09
11:26

ами не.. няма такова нещо или поне не обръщам внимание.. от cellmass-a много повече се обезводнявах и се наливах с вода

05.06.09
11:39

Ам честито дет се вика, теста ти за съвместимост е положителен :D

SP

05.06.09
11:41

теста е минат ама при доза хап/ден вече втора седмица, дето и мацките по толкова пият :D ще видим дали ще се увеличава и какво ще е тогава..

05.06.09
11:46

Първите два дни (от общо прием 4) устата наистина ми беше суха и доста вода изпих.Сега обаче нещата са се поуталожили.Засега енергията, която ми дава няма равносилност.Принципно ми се спи следобяд и след работа лежа около 40мин. преди да отидя да тренирам.В последно време желанието ми за тренировка беше понамаляло, но сега си правя всичко както съм планирал и 30мин кардио накрая.Случи се така, че и малко спя и ям, но отново имам сила за тренировка.Не съм се мерил от както съм започнал да ги взимам, но искам да мине поне седмица преди да се измеря.

SP

05.06.09
12:05

казано от Dobromir Metodiev на 05.06.09, 11:46:

Първите два дни (от общо прием 4) устата наистина ми беше суха и доста вода изпих.Сега обаче нещата са се поуталожили.Засега енергията, която ми дава няма равносилност.Принципно ми се спи следобяд и след работа лежа около 40мин. преди да отидя да тренирам.В последно време желанието ми за тренировка беше понамаляло, но сега си правя всичко както съм планирал и 30мин кардио накрая.Случи се така, че и малко спя и ям, но отново имам сила за тренировка.Не съм се мерил от както съм започнал да ги взимам, но искам да мине поне седмица преди да се измеря.

Бате, нов си гледам.. направи си един лог в тоя раздел, кажи си мерки, килограми, опит, тренировки, яденета и да сравняваме ;)

Мнението беше редактирано от Sparxter на 05.06.09 12:06.

SP

06.06.09
11:42

Ами и вчера не тренирах.. Казах си “да остана един цял ден най-накрая вкъщи” тотално нищо да не правя, че да възстановя напълно.. Е да ама после вечерта пак имах проблеми със съня, заспах към 7:00 часа сутринта, като най-активен бях около 4-5 :D

Яденето беше нормално - 2 пъти, яйца с месо за закуска и риба със грах и салата за вечеря.

извод - май не е оферта цял ден да се мързелува като го пиеш тоя бърнър :D

А иначе малко факти - от началото на цикъла талията ми/коремае намаляла с 10 см :). Въобще хлопане на панталони, затягане на колани и прочие :) Ръцете съм свалил също 2 см, ама то с диетата се очакваше и не е болка за умиране :) като цяло обаче маса не губя, даже напротив, предимно мазнини топи тая гад..

като гледам ще почвам да атакувам релеф, теракот и така нататъка от средата на цикъла. дозата няма да увеличавам, което значи че около 12-13 юни ще съм на 22 ден от режима (ще остават още толкова до края) и като гледам как върви, ще се получат едни прекрасни резултати :)

Днес живот и здраве преди мача трябва да се занеса до фитнеса най-накрая..

06.06.09
12:13

Евала - 10 см талия.. газиш!

SP

06.06.09
12:16

Още пет останаха, макара да са най-трудни ще се разкарат, време има. Трябва добри снимки да станат накрая, така че работиме (или по скоро почиваме) усърдно :D

SP

06.06.09
12:32

абе с тая моя диета не е голямо геройство, принципно и без SX щях да сваля сериозно така, ама с разликата, че нямаше да е само талията ами по 5 см навсякъде :D

06.06.09
14:51

Браво поздравления :) Сега колко ти е талията?

SP

06.06.09
15:04

85 см, нещо съм с впечатлението че 80 см ще е перфе, ама главното ще е огледалото, талията по-скоро ориентировъчно :)

SP

07.06.09
11:26

вчера най-накрая силова тренировка имаше. тренирах гръб и трицепс.. Предвид паузата да кажем, че се очакваше известна слабост, абе що годе нормално мина. От набиранията като бройка назад не съм мръднал, но силата при гребането е понамаляло, но не драстично. Кардио не правих след това, защото се залепих пред ТВ-то да гледам ‘правилния” футбол на Мърьо и Сиртаков.

Храната - 1 хранене около 3 часа преди тренировката - пилешко на скара, с тиквички с млечен сос, салата, гъби, малко сирене, маслини.
Сън около 6 часа. Като цяло не съм уморен, но и не преливам от енергия.. Като гледам май оптималната ми доза от SX ще е1,5 хапа на ден. очевидно производителите са го предвидили тоя момент, че една доза ще ти е малко, пък две много и любезно предлагат SX Booster за добавяне на заветната половинка, ама не смятам да инвестирам допълнително на тоя етап :D

08.06.09
14:30

Като започнах да взимам SX бях 95.4кг (мерих се вечерно време) На петия ден сутринта бях 91.4.Яденето обаче ми беше много оскъдно и спането като цяло не беше добро.В събота обаче се наспах като хората.От неделя взимам по две хапчета, засега не ми влият зле.Само, че неделята пих няколко бири с малко наденица и салам  :( Вечерта пих и две джинчета.Сериозно ходя на фитнес от 5 месеца, а иначе преди това ходех спирах дълго време.Не съм си мерил ръце, талия и т.н. но днес ще взема да хо направя.

SP

08.06.09
18:23

абе момче прост ли си кво си, направи си собствен лог, бОли ме члена колко кила си бил и дали дефекираш редовно, баси кукувицата :D

Мнението беше редактирано от Sparxter на 08.06.09 18:24.

SP

09.06.09
12:45

Два дни без тренировка.. късно ставане, късно лягане.. като цяло умора, малко храна. Продължавам да свалям, като мазното е с приоритет. Пия все още по 1 хап.

SP

10.06.09
10:58

днеска взех най-гнусната поправка с тромбе и съм на крилете на радостта :D :D няма по-яка оценка от изстраданите тройчици просто :D

иначе за вчера храната беше -

обяд: две вратни свиснки пържоли със сметана и топено сирене, зелена салата, грах, гъби

вечеря: консерва риба тон с 10-15 маслини.

Сън - около час и малко от 6:00 до 7:30

тренировка: суперсерии за корем - крънчове и повдигане на краката от лег по 3 серии всяко упражнение. крънчовете 3х100, вдигането на краката - 3х20

продължавам с 1 хап/ден от СХ, като само и единствено благодарение на него успях да се измъкна от леглото и да преживея претъпканата маршрутка + изпит + чакане на резултати без да ме ръсят със светена вода за бог да прости:D

Мнението беше редактирано от Sparxter на 10.06.09 11:00.

10.06.09
12:26

Колко са килцата свалени от началото, има ли много загубена мускулна маса? Браво за изпита. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1