01.02.05
16:26
Има две упражнения (най добрите ;) ), които обаче в къщи са доста трудни за изпълнение. Става дума за Набиранията и така наречените “Кофички”. Какви ли не дупки трябва да пробиваш по стените(а пък и какъвто съм “майстор”) Със столове я се изръся, пък и не са много високи.
Та думата ми е: Сетих се, че по фитнес залите има един уред (много прост). Представлява едно желязо долепено до стената. В горния край има лост за набирания, отстрани две ръчки за “кофички”.
Дали такова чудо може да се побере в една обикновенна висока 2.50, 3 (не съм сигурен колко) метра. Най вече колко ли струва (надявам се не много щото е доста прост уред) и дали е добра идея да си взема такова нещо в къщи
Има и по-евтини варианти, особено за лоста за набиране
Е има със сигурност по-евтини варианти, обаче аз говоря з акомбиниран уред (кофи и набирания), а освен това можеш да правиш и повдигане на коленете за корем. Иначе някой стругар може и за 120лв да ти го направи, ама след това можеш да се контузиш.
Ами има сигурно училище около тебе,а там със сигурност има успоредка и лост.Така че няма смисъл от такава инвестиция,просто ходи там