Креатин+Требистан

TH

29.01.05
02:03

Кажете мнението си за комбинацията Креатин+Декстроза+Требистан. Мислих да вземам и ДХЕА но ме е страх да не си прееба хормоният баланс. :x ПЛС даите инфо които е провал комбинацията сас и без ДХЕА.....10Х

MI

29.01.05
10:27

значи като цяло комбинацията без дхеа е идеална.Дхеа не  ти трябва- зимай аминокисилини вместо дхеа.Ма да знаеш , че най-голям ефект ще имаш , ако ядеш по-много и правилно, а да не забравя- требе да пиеш и много вода.Иначе комбинацията с креатин и трибестан и декстроза е най-добрата според мене.
успех
по-здрави :)

29.01.05
17:19

креатина с декстрозата върви перфектно... Трибестана е коренно различен от креатина, но комбинацията би действала доста добре за качване на маса... Само не се страхувайте (или не си стискайте парите) да пиете по-големи количества трибестан - все пак е билка... а тя действа най-добре когато се приема в по-големи количества..

TH

30.01.05
11:11

А да попитам има ли вазрастова граница за требистана штот ся такмо прочетах ена тема вав форома която ме обезспокои малко.Аз сам на 16г. 175/76кг. Тренирам от 3 години.

30.01.05
11:57

ако си на 16 г. НЕ ВЗИМАЙ ТРИБЕСТАН, просто няма да го усетиш, аз съм на почти 21 г. и миналия месец за пръв път пих Трибестан, а иначе креатинчето с бързи въгл. дава сила :D

30.01.05
14:41

[quote author=“der_meister”]ако си на 16 г. НЕ ВЗИМАЙ ТРИБЕСТАН, просто няма да го усетиш, аз съм на почти 21 г. и миналия месец за пръв път пих Трибестан, а иначе креатинчето с бързи въгл. дава сила :D

и кое те кара да си мислиш че няма да го усети?!?!?!?! Ти ме разби! Ако имаш предвид че на тази възраст нивото на тестостерона си му е достатъчно високо - прави си, но чак пък да не го усети... Това че ти си го взел за пръв път чак на 21 не значи че и той трябва да направи същото.

Пич, ако си ектоморф давай - вземай и не се страхивай! Не вреди!

TH

30.01.05
15:53

Пич, ако си ектоморф давай - вземай и не се страхивай! Не вреди!  ?!? ЪЪъъъъ. :shock: Даваи на български ко може.Значи няма проблем да пия требистан и няма да ми навреди и ще осетя някжа промяна от него.10х

31.01.05
00:32

[quote author=“maxx_muscular”][quote author=“der_meister”]ако си на 16 г. НЕ ВЗИМАЙ ТРИБЕСТАН, просто няма да го усетиш, аз съм на почти 21 г. и миналия месец за пръв път пих Трибестан, а иначе креатинчето с бързи въгл. дава сила :D

и кое те кара да си мислиш че няма да го усети?!?!?!?! Ти ме разби! Ако имаш предвид че на тази възраст нивото на тестостерона си му е достатъчно високо - прави си, но чак пък да не го усети... Това че ти си го взел за пръв път чак на 21 не значи че и той трябва да направи същото.

Пич, ако си ектоморф давай - вземай и не се страхивай! Не вреди!

Не знам....просто си мисля че му е раничко и тез 30 лв може да ги даде за нещо от което ще има повече полза...

....Бионаболец :D
Ей, ей това последното беше майтап, момчето кот сака да праи аз само споделих личното си мнение по въпроса :roll:

MI

31.01.05
09:02

Бе и аз лично си мисля ,че ако нямаш пари за трибестан , купи си Л-Глутамин.Комбинацията креатин+глутамин е много популярна и има много добър ефект.Иначе - нищо против трибестана.
успех
по-здрави

02.02.05
13:03

[quote author=“art_of_pain”]Бе и аз лично си мисля ,че ако нямаш пари за трибестан , купи си Л-Глутамин.Комбинацията креатин+глутамин е много популярна и има много добър ефект.Иначе - нищо против трибестана.
успех
по-здрави

що бе толко ли е скъп тоя трибестан ? колко е таблетката и колко хаоа съдържа ?

TH

02.02.05
19:42

bluefan_ Ми аз като си търсех в аптоката ми казаха че не произвеждат вече требистан.Имат само требисфор(и напрестаа си няам дали има няква разлика  :oops: )иначе требисфора беше 125 хапа 11лв.Са ше говоря с един френд тои ми каза че мои да ми намери и ко ме остроиват кинтите ше зема штот маи не ми стигат финансите за креатин и глутамин. :(

04.02.05
19:44

бе днеска си жзех 3 блистера от аптеката за 14 кинта някъде.

Взех си и креатин и глутамин...казаха мич,е комбинацията с трите била доста добра и мисля да пробвам.

въпроса е само с тоя трибестан ?
По колко хапчета на ден се взима някой знае ли ?
Преди/след тренировка...ква е схемата щото на кутията нищо не пише ?!?!?

TH

05.02.05
01:04

bluefan_ Аи кат почнепш да вземаш сподели с нас дали си доволен или не че и аз искам да ги сачетая саштите нешта.Пиши и години и мерки ко меже. :?:

05.02.05
12:12

ми от днеска почвам па ше видиме...
2 хапчета по 3 пъти на ден ми казаха да взимам...ше тествам и ше видиме.
жалко,че нямам кантар в нас ама в залата ше хода да се измера понеделника ,че да видиме дали ше стане нещо.
в момента съм приблизително 82кг на 173см височина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1