02.02.05
12:41
Някой знае ли подробности по отношение на боите които се използват от състезателите.На мен конкретно ми е ясно защо се ползват бои, но незнам какви кога и т.н.В личен разговор с мен.Добре познатия на повечето от вас Иван Николов ми сподели, че ползва боя за преди състезанието и друга за самото състезание.Кое ли налага това ?Аз по състезанията съм виждал всякакви неща.От мазане с професионални бои като тази на Христомир до мазане с Олио или дори Йод.Специално знам, че Бургаската школа сами си правят бои, но не съм питал за рецептата а вероятно и няма да ми я кажат(особенно на мен:)).Та давайте мнения темата ми е интересна.
Предварително благодаря.
02.02.05
13:10
Не знам дали е вярно, но съм чувал, че някои бои като престоят известно време върху кожта и попият, действат не само като бои, а и като стимулатор за изпъкване на вените и т.н.
Та - не знам, може поради някакви такива причини да се мажат на два пъти. Не разбирам много от тези неща, просто споделям каквото смътно съм чул и си спомням.
Аз пък доколкото знам,качествените бои подчертават релефа много добре защото се образува нещо като плътна тънка,много прилепнала обвивка.Това съм го чувал ама какво е точно и аз не знам.
мен също ми е интересно за рецептата,ако някоя я знае и има желание нека я каже
И аз съм го чувал това , че нашите хора(бургазлии) сами си правят . И винаги ми правило впечатление , че бургкаски състезател с лоша боя не е излизал. :twisted:
02.02.05
14:23
Ами Митко Славов знае рецептата дори той сам ги прави доколкото знам и то на всички състезатели от Бургаската школа, но не съм го питал за рецептата.
03.02.05
10:08
PRO TAN е избора на повечето професионалисти.
03.02.05
13:18
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:15.
03.02.05
14:56
Ами за съжаление Митко Славов е на 135 км от мен.Иначе в разговора ми с Иван Николов той сподели, че в дните преди състезанието ползва:
http://www.bodybuilding.com/store/pt/inscolor.html
а на самото състезание:
http://www.bodybuilding.com/store/asn/tan.html