BSN ASTRO PHEX или Fyre Syntrax

RO

22.05.09
17:24

Ще Ви помоля тези които имат впечатления или опит да споделят кой продукт се отразява по добре. Имайте в предвид, че е за момиче.

Темата беше редактирана от emzo на 22.05.09 17:30.

22.05.09
17:29

казано от Rock_acdc на 22.05.09, 17:24:

Имайте в предвид, че е за момиче.

Fyre

23.05.09
06:48

Точно защото е за момиче,
е по - добре да е Атро Фекс.

23.05.09
15:23

Имам много приятелки, които си пият атро и са доста доволни. Fyre определено не е лош продукт, но атрото е с по-комплексно действие и за това като цяло женската аудитория предпочита него.

Мнението беше редактирано от POCO_LOCO на 23.05.09 15:27.

23.05.09
15:30

Не съм много съгласен. Но във форума има достатъчно теми по въпроса.

23.05.09
18:59

казано от POCO_LOCO на 23.05.09, 15:23:

Имам много приятелки, които си пият атро и са доста доволни. Fyre определено не е лош продукт, но атрото е с по-комплексно действие и за това като цяло женската аудитория предпочита него.

Според мен Атрото е на доста по високо ниво просто заради 3те букви в описанието “BSN”
А това че момичета го използват повече е страшно готин факт ама да не забравяме че действа и на мъжете също толкова добре :)

23.05.09
19:42

Хайде стига вече глупости. Влизаш и първият ти пост във форума е по тема за 2 продукта. Би ли споделил защо мислиш че атрофекса е по-добър от файър? В момента има над 10-15 теми за файър и всички ползвали продукта са повече от доволни. Няма недоволен от FYRE. Има и ревюта от потребители които са редовни във форума и те са повече от положителни за продукта. Тук въоще не коментирам десетките ревюта и логове в бодибилдинг.ком където продукта е лидер при термогенните бърнери.

Пробвал ли си 2та продукта? Какъв е бил ефекта? Защо реши че 3те букви в описанието са гаранция за успех на продукта? Какво значи че приятелките ти са доста доволни би ли споделил? Така поставено мнението ти е доста некомпетентно? В какво се изразява по-комплексното действие на Атрофекса?

Такива некомпетентни мнения трябва да се трият особено когато са тенденциозни и написани от хора с 0 поста зад гърба си.

Мнението беше редактирано от kao на 23.05.09 19:45.

23.05.09
22:39

НЕ съм казал и НЯМА да кажа нищо лошо за Fyre, понеже не съм го пил :) Пил съм атрото и съм супер доволен, но няма значение... Въпросът беше бърнар за момиче! Имам познати(жени) и приятелки, които са пили или пият атро и според тях и според мен това е дало резултат.Говоря за енергия,за горене на мазнини за изкарване на подкожна вода и поддържане на теглото в дълъг период от време. А относно в какво се изразява по-комплексното действие на атрото..ами то етикета си го казва.Съдържа 5 комплекса, но не искам да преразказвам съдържанието, защото всеки може да ги види сам. Не е важно кой е лидер в категорията термогенни бърнари.Lipo 6 black,Mitotrophin,Hydroxycut,Meltdown и др. също са доста силни термогении и МНОГО купувани, но идеята на форума е не да рекламираме нещо, а да помогнем на човека, който в случая се нуждае от съвет! Fyre наистина е силен термоген, съдейки по това което се говори, но според моето скромно мнение атрото е по-добро за момиче.
п.п. а и честно казано Синтракс не ми допада особено като марка заради негативните си впечатления от нектара

24.05.09
01:00

За 2 часа имаш около 10 мнения и всичките са в теми за БСН, където постоянно изтъкваш плюсовете на марката. Трудно ми е да повярвам че го правиш просто ей така защото си фен на марката. Още повече виждам представяш уебсаит с търговска цел - може би е по-добре първо да се представиш и да обясниш че имаш финансова изгода от добавките под някаква форма за да може потребителите все пак да те разглеждат като търговец, а не като потребител нали? И казваш не е важно кой е лидер в категорията термогенни фетбърнери? А важно ли е според теб че точно в този форум има доста хора ползвали този продукт които са супер доволни, също така в раздела с дневниците има логове на хора пробвали продукта и останали предоволни - само трябва да се използва търсачката и темите излизат. Или думите ти за приятелките които са ползвали продукта са по достоверни? Едва ли...

Не допускаш ли че след като за FYRE се говорят такива неща може би продукта наистина е много добър? Или понеже си решил че Синтракс не ти допада и можеш да отрежеш файър като продукт дори без да си го пробвал? Доста наивно...

И не е необходимо след като си представител с търговска дейсност да коментираш продукти на други фирми. Oще повече гледам от от 2 акаунта пише един човек което в този форум се наказва с БАН - ако може някой модератор да вземе отношение. А нектара е достатъчно популярен протеин - и то най-добрият в класа си така че може да ни спестиш скромното си мнение.

Мнението беше редактирано от kao на 24.05.09 01:15.

24.05.09
06:57

Аз пиша изцяло от свое име.Интересно ми е кой е вторият ми акаунт, че не си го знам.Ако съдиш по сигнатурата, не сме един или двама..повече сме. Не съм търговец, но покрепям сайта, които съм посочил в сигнатурата си! Финансова изгодя нямам, понеже БСН, като цяло са по-скъпи от синтракс. Бих поспорил кой от двама ни има финансова изгода :) БСН пия от доста време и съм им заклет фен, понеже винаги съм успявал да достигам целите си, благодарение на техните продутки  :) И защо да не коментирам теми на БСН след като съм пил предимно техни продукти. Как ще мога да гарантирам нещо ако не съм го пил. И ще те помоля да продължим на лични съобщения, защото доста се отклонихме от темата. Не ми харесва конфронтацията, която се получи. Нямам нищо против теб и марките, които внасяш.Напротив, дори съм ти благодарен! Казах, че синтракс не са ми от любимите, но постоянно използвам продукти на  НАУ, промакс и харбингер. Туко що си изпих витамините от нау и следобяд, когато отида да тренирам, ще тренирам с колана на харбингер.

Мнението беше редактирано от POCO_LOCO на 24.05.09 07:43.

ER

24.05.09
08:19

казано от Калоян Георгиев на 23.05.09, 19:42:

В момента има над 10-15 теми за файър и всички ползвали продукта са повече от доволни. Няма недоволен от FYRE.

Aз не съм повече от доволен?
Дори щото много ме надразни изказването ти, че нямало недоволен мога и така да се нарека.

Така че вече има и недоволни(ен).
Т’ва променя ли нещата?
Супер много се ядосвам като почнат да се леят такива едностранчиви мнения...

24.05.09
13:40

Аз споделям какви са отзивите на хората ползвали продукта. А вече ако нарочно ще се заяждаме и спора преминава в личен по-добре наистина да спрем темата до тук. Нека в темата се изказват хора пробвали и двата продукта които имат мнение по въпроса, а не хора които по какъвто и да е начин са обвързани с марките.

24.05.09
14:20

казано от Калоян Георгиев на 23.05.09, 19:42:

Хайде стига вече глупости. Влизаш и първият ти пост във форума е по тема за 2 продукта. Би ли споделил защо мислиш че атрофекса е по-добър от файър? В момента има над 10-15 теми за файър и всички ползвали продукта са повече от доволни. Няма недоволен от FYRE. Има и ревюта от потребители които са редовни във форума и те са повече от положителни за продукта. Тук въоще не коментирам десетките ревюта и логове в бодибилдинг.ком където продукта е лидер при термогенните бърнери.

Пробвал ли си 2та продукта? Какъв е бил ефекта? Защо реши че 3те букви в описанието са гаранция за успех на продукта? Какво значи че приятелките ти са доста доволни би ли споделил? Така поставено мнението ти е доста некомпетентно? В какво се изразява по-комплексното действие на Атрофекса?

Такива некомпетентни мнения трябва да се трият особено когато са тенденциозни и написани от хора с 0 поста зад гърба си.

Не знам какъв си човече ама не е редно да се заяждаш така с потребителите в този сайт.Не си ти човека който ще каже какво да коментирам .Пробвал съм много продукти на BSN и съм останал АДСКИ доволен от резултата.Нека да не спамим тук!!!
Въпроса на Rock_acdc беше следния “Кой продукт се отразява по добре?” аз си казах мнението защото това е форум и всеки го прави.
Не сме тук за да се заяждаме!!!

24.05.09
14:31

В този форум се е развила някаво много странно отношеное вносители-потребители.Кажеш ли нещо лошо за някой продукт веднага пристига вноителя на съответния продукт и започва ожесточено да брани “отрочето си”-то е много ефектично,много вкусно,много изгодно.И как няма-нали това му ПЪЛНИ ДЖОБА!
Първо беше Вальо БСН-а който предлагаше свойте продукти във всяка тема за въпроси.Той спря...И сега е Калоян Георгиев-в дневника на Мария Никифорова обясняваше на един потребител,че е незъсможно вкуса на протеин на Пийк да му харесва повече от този на Сиктракс...явно добре познава чуждите вкусови предпочитания .Сега в тази темичка за 2 бърнъра изписа 4 мнения защитавайки продукта си.Браво!Наистина невероятна тактика.
Тва е форум-всеки може да потърси,да прочете и САМ да си изгради мнение.Дали потребителя препоръчваш БСН е агент или не .. не е ваша работа.Тази офанзивна стратегия ориентирана към ПАРИЧНАТА ПЕЧАЛБА ми прави много лошо впечатление.И въпреки,че съм ползвал много от вашите продукти и съм останал наистина доволен,НЕ БИХ препоръчал марките ви на някой,докато седържите така нагло(според мен) г-н Георгиев. ;)

24.05.09
14:44

Много сте в грешка. Не бих се намесил в темата и не го правех до момента в който в нея пишеха само потребители. Но в момента в който се появяват 2 акаунта в чиито сигнатури виждам уебсайт за продажба на добавки, още повече единият акаунт е с 1 пост зад гърба си - тоест включва се за първи път да коментира темата. Няма как да не се намеся - защото те също имат интерес - продават въпросните продукти нали? Не се меся когато спора е между потребители, но когато има и лица които имат друго отношение към въпроса сме длъжни да вземем отношение защото спора не е обективен.

@Веселин - няма как да ме убедиш че с POCO LOCO сте просто потребители - и в сигнатурите ви и в профилите виждам уебсаит за продажба на хранителни добавки които е поставен като ваш HOMEPAGE ще ми кажеш че този саит е просто с информативна цел ли? Разликата е че аз съм обявил моята позиция и не се притеснявам открито да застана зад определен продукт. Докато вие го правите под формата на невинни потребители каквито всъщност не сте. До колкото знам такова поведение се наказва в този форум.

@тралала - малко наивно гледаш на нещата, но ок ще спра щом приемаш поведението ми за нагло. Аз ТВЪРДО подкрепям идеята такива дискусии да са само между потребители, но в случая друг наруши това правило.

Хайде да кажа като потребител, през живота си съм пил няколко бърнера сред които и огънчето и така говорения Митотропин, BSN Astro Phex, не съм, но от всичко което съм пил до момента (пил съм и .......... и .................. и то в конски дози, че и в комбинации между двете), Файъра ми е бил най доброто, прилив на енергия страхотно надъхващо еуфорично чувство направо ми горяха мускулите. С негова помощ правех, жестоки тренировки и често претренирах защото храненето ми беше кофти. Който се интересува може да потърси миналогодишния ми дневник. Със сигурност следващия бърнер който ще пия, ще е огънче. Реших да експериментирам с Мито този сезон, но се разочаровах.
———-
модерирано
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 25.05.09 13:38.

25.05.09
13:38

Почистена от спам, без повече отклонения !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1