Питане за Animal Pak и S-Drol

LN

08.04.09
05:50

Предложиха ми да пия Animal Pak+ S-drol + суроватъчен протеин за покачване на тегло.

Имам следното питане,ако приемам само S-Drol-а и протеина ще има ли ефект,защото имам проблеми с гърлото и огромните хапове на Animal Pak никък не ми понасят добре.

ПС: Ясно ми е че без стабилно ядене и тренировки ефект няма да има.

За мен: 190см, 79кг. 19 годишен ,активно тренирам кик бокс и ходя в залата.

08.04.09
06:12

Можеш да вземеш някакви други витамини ако тези не ти понасят.

08.04.09
06:17

и аз ще почвам с-дрола скоро
в американските форуми споделят че тестостерона супер много спадал по време на цикъл с с-дрол
и било наложително вкарване на външен (това не ми харесва)-очаквам предложения как да се избегне
няква летаргия също се появявала ...
започват с 2 хапа ,над 3 почват странични ефекти и никой не пие повече от 1 опаковка ....(някой хора ми изписват 2 кутий от тва плюс 3 от онова ....)
каква да е терапията накрая?

LN

08.04.09
07:23

Аз до колкото знам се пие по 1 хап на ден от S-drol-а 30 дни. после се почива.

08.04.09
08:59

изобщо някой пробвал ли го е от форума ?

СБ

08.04.09
09:35

Относно Супердрол, дозировката му е леко специфична. Работещата доза е 30-40 мг. И на 20 ще работи, но няма да се извличат максимално ползите му. Ние ви казваме каква е ефективната доза, за да няма впоследствие ама аз го пих,по 1-2 на ден,защо не ми действа след 15 дни употреба. Циклите със СУпердрол са по 30 , при някои и до 45 дни. РСТ трябва да е комбинация от СПЕЦИФИЧЕН ароматазен инхибитор (различен от ATD), стимулатор на теста, и продукт за черния дроб,а също така и БЦАА на прах и креатиново-азотен продукт,може и витамини да се добавят. САмо така ще се извлекат максимални ползи от употребата

08.04.09
10:07

a за спадането на собствения тест ,кво ше предпишеш?

СБ

08.04.09
10:52

Еми точно тази продуктова комбинация я взимаш след цикъл със Супердрол и няма да имаш проблеми

08.04.09
12:34

говоря по време на самия цикъл ,не след това
Американците хакат сустанон поради тази причина ,спада бил наистина чувствителен.
Тва не ми го казахте като си го поръчвах.

09.04.09
05:39

не отоговаряш на неудобните въпроси а?
чакам отоговор

и какво е ‘’СПЕЦИФИЧЕН ароматазен инхибитор (различен от ATD)’’ ? не всички сме толкоз навътре

СБ

09.04.09
06:31

Всеки път когато се приема външен източник на каквито и да било синтетични хормонални прекурсори има риск от занижаване на либидото. Вече всичко опира до индивидуален организъм. При някой може да се усети по-силно, при други по-меко, при трети  изобщо. ATD е много силен необратим ароматазен инхибитор, който ако се използва във високи дози ще доведе до неминуемо занижаване на либидото, поради екстремно ниските нива на естроген в организма. Проблемът с ATD е,че няма точно установена доза за всеки индивид. Най-удачното му приложение е при цикъл със силно ароматизиращи препарати и при симптоми на гинекомастия.

09.04.09
10:26

добре тогава предложи ми тоя ‘’СПЕЦИФИЧЕН ароматазен инхибитор’’ който е подходящ в случая

09.04.09
10:50

Малее, сега ше излезе, че SIla.BG са наркодилърите на форума и разбираш ли казват, че продават бонбони, пък то излязло Супердрол.

СБ

09.04.09
12:20

6-Bromodione, Transresveratrol,6-OXO

09.04.09
12:50

продавате ли препарати с тия съставки

СБ

09.04.09
13:16

ТИ не разбра ли,че ние всичко имаме :-)  Ако си търсиш РСТ  за след цикъл със Супердрол си направи комбинацията от AdvancedPCT (съдържа 6-bromodione) или Alpha Test(съдържа 6-OXO),като към който си избереш от тях добавяш Test Drive, Pro Liver, и евенуално BCAA на прах и азотно креатинова матрица. Обаче няма смисъл да взимаш ароматаен инхибитор по време на цикъл със Супердрол. След него за нивелиране на хормоните

25.05.09
20:27

искам  да направиа цикъл с трена и с-дрол диетата ми е изклю4ително строга имам дни  с нула въглехидрат като в състото време приемам много полезни мазнини и мното протеин как и кога да приемам тези два продукта целта ми 4ист обем твърдост и плътност на мускулите преди година съм взимал мастерон и ефекта беше поразителен могат ли  тези два продукта да докарат същия ефект о4аквам дори и пове4е като нивото ми е пред състезателно диетат изкло4ително строга, след цикъла ще направия пално рст +глутамин аргинин протеин бцаа и т.н ще ми дадат ли резултат тези продукти имайки предвит диетата и какви добавки  натурални мога да вземам заедно с тиах ,фет барнер ,л-карнитин алфа липоева коплексни амино ,нещо друго също ще взимам и калий като ниама да приемам никаква сол с храната  и протена е сприна вместо него комлексните амино нивото ми предсъстезателно ще ми дадат ли обем и твърдост и доста по4ертаване на релефа,ще ми действат ри на тази строга диета

СБ

26.05.09
03:14

Със сигурност ще ти дадат обем и твърдост. ОТносно подчертаване на детайлти и изсушаване, това най-вече си зависи от диетата( За да сме напълно искрени, надали ще ти дадат това пълно изсушаване, по-скоро ще помогнат за чист обем

26.05.09
08:12

защо никой не ни информира ,че с-дрола е хибрид между АНАДРОЛ и МАСТЕРОН
за какви хранителни добавки говорим
това ако не е тежка химия, не знам кое
тотално се отказах да почвам ‘’цикъл’‘

Мнението беше редактирано от karlo на 26.05.09 08:14.

СБ

26.05.09
08:23

Точно на теб поне 100 пъти съм ти обяснявал по скайп какво представлява СУПЕРДРОЛ. Само не ми казвай,че през цялото време си си мислил,че това е натурален продукт :-)

26.05.09
08:38

брато изобщо да не почваме тема какво си ми дал като информация
защото твоите съвети нямат нищо общо с реалноста
който иска да се трови с тея ‘’добавки’’ да си направи сериозно проучване първо

СБ

26.05.09
08:43

Значи, ние никога не сме казвали,че това са натурални продукти, винаги сме уточнявали,че са ХОРМОНАЛНИ!!! Както и,че има разлика между прохормони и дизайнерски суплементи (простероиди). Изборът вече е личен при всеки.

26.05.09
08:48

по добре замълчи ,за да не продължавам да пиша
изобщо не става дума за това  дали съм се заблудил хормонално ли е или не (много ясно че знам от самото начало)
който иска да чете http://anabolicminds.com/forum/supplements/120492-superdrol-facts.html

СБ

26.05.09
08:55

В крайна сметка ти какво искаш да докажеш? Че продуктът не е натурален ли?? Естествено,че не е натурален. Искам да знам какво искаш да кажеш?

26.05.09
09:43

де факто тези продукти се доближават почти до истинскиа тренболон  и мастерон, а за диетата по строга ниямя на каде никаква сол ,примане на калийй ,билкови деуретици много ниско ниво на въхлехидрат остава да взема и стинските диуретици ,но ниямя дя ходия на състезание преди време съм пробвал и трен и мастерон пак със строга диеата има исушаване ,стоея мното твърд буквално на буци невороиятно по4еертаване на релефа и сепарация макар 4е съм взимал по 3-4 инжекции много малко ,а какво става след спирането им да  какво да о4аквам ,драсти4но намалаване на силата забавия се метаболизма друго нещо а междругото спомагат за изгаране на мазнини двата продукта ок,мерси много а вие нещо да ми препоръчате за пално исушаване от вашия магазин и в момента имате лш ги в нали4ност тези два продукта????

СБ

26.05.09
09:45

Имаме ги налични

26.05.09
10:01

казано от Сила БГ на 26.05.09, 08:55:

В крайна сметка ти какво искаш да докажеш? Че продуктът не е натурален ли?? Естествено,че не е натурален. Искам да знам какво искаш да кажеш?

всички знаем че не е натурален ,нищо не искам да доказвам
изводите си ги оставям за мене
най -малкото с анадрол не би се забъркал нормален човек ,нали ?

Anadrol/oxymetholone 17ß-hydroxy-2-hydroxymethylene-17a-methyl-5a-androstan-3-one

Superdrol/methasteron 2a,17a-Dimethyl-17ß-hydroxy-5a-androstan-3-one

Masteron/drostanolone 2a-methyl-17ß -hydroxy-5a-androstan-3-one

Proviron/mesterolone 1a-methyl-17ß -hydroxy-5a-androstan-3-one

Мнението беше редактирано от karlo на 26.05.09 14:56.

karlo хайде моля те спри да ръсиш тъпотии. За да се произвеждат и добавките и другите забранени неща в които са вложени милиарди бъди сигурен, че има кой да ги ползва. Моля те гледай като влизаш във форума да си оставяш тиин манталитета навън. Направи си изводите остави ги за теб си, и толкова.
Благодаря ти.

26.05.09
10:19

това и правя.
моля.

27.05.09
01:00

Абе защо на 19 години тръгна да взимаш супердрол??

27.05.09
06:12

казано от HeartCore на 27.05.09, 01:00:

Абе защо на 19 години тръгна да взимаш супердрол??

Кажи им...кажи им....

27.05.09
06:54

Аз в момента съм към края на цикъл с S-Drol & D-Stianozol

До 15тия ден не видях никакъв ефект. След това започнаха да идват резултатите.
Значи общо по 2 опаковки от двете ще изпия за 45 дена.
Почна по 1 таблетка и сега пия по 3.

На 30-35тия ден съм. Резултатите:
1. Качил съм много малко сила - почти незабележимо
2. Качил съм около 5кг чиста мускулна маса - никакво омазняване.

И аз усетих доста занижено либидо, но в момента имам чувството, че само се нормализира.

Като свърша цикъла мисля да пия Advanced PCT, някакъв ТЕСТ буустер и евентуално METHYL MASS ако останат парици.

30.05.09
16:31

няккакви други страни4ни ефекти усети ли от с-дрола и станозола и смисъл как тренираш и каква ти е храната за пока4ване или зарелеф ,

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1