01.02.05
19:39
Смятам да си купя After Max на Оптимум.Знам че е доста пари, но мисля че си заслужава.Ако някой или някои негови познати са го ползвали моля да каже мнението си.
По принцип Оптимум нямат лош продукт според мен.Ако имаш пари,
купувай смело.Отделно Ицо Христов го препоръчва(едно на ум понеже са му спонсори),но все пак няма да сгрешиш.Перфектен за
след тренировка!
02.02.05
08:50
Sisq0 здравей.Ставали да поясниш какво съдържа този продукт на оптимум.
по-здрави
Доста добро му е съдържанието.Една доза е 97гр. и съдържа 40 грама протеин от които WPI (whey protein isolate), WPC (whey protein concentrate), хидролизиран протеин който се усвоява мн.бързо.Също така съдържа 40 грама въглехидрати които са микс от комплексни и такива с висок глицемичен индекс.Като плюс една доза предоставя 5 грама глутамин 5грама креатин 1грам таурин (които помага за усвояването на креатина), 5-6 грама BCAA и 22 витамина и минерали включително антиоксиданти и електролити.
02.02.05
16:34
А цена? И как ще го вземеш?
Цената му е 85 лева значи с 5те % отстъпка прави 81 лева.Вътре са 20 дози.Колкото до вземането то за това се казва AfterMax и е слециално направен за следтренировъчно възстановяване.Та въпроса ми е ако има някой който го е пробвал да каже как му се е отразил.А също какво ви е мнението за Opti-Men витамините, защото смятам изцяло да премина към ON продуктите.
02.02.05
20:17
То хубаво, а откъде го зимаш?
04.02.05
08:46
Струва ми се продукта е изцяло подходящ за възтановяване на мускулите след тренировка- ако имаш пари , купувай го.
по-здрави :)