01.02.05
18:50
не е грешно ако пия 3 пъти на ден геиннера Мега Масс 3000 тоест 3 пъти по 50,60 гр ???????14 годни съм 171 57
01.02.05
20:20
не! Особено за твоите килограми! Но го пий като добавка към общия ти хранителен режим, а не като заместител на хранения!
според мен трябва да го пиеж ( поне аз така го пия ) .
5-10 мин след като станеж го пиеж с Вода за да може като станеж организма максимално бързо да си добави нужните въглех....
след 20тина минути закусваи по твойта диета ;)
90 - 120 минути преди тренировка с прясно или 60 -90 мин преди тренировка с кисело мляко
и веднага след тренировка с вода и след 20 мин иадеж нещо сандвич с мезе например
а в дните когато не тренираж го пии сутрин следобяд ( заместител на някое от храненията ) и вечер преди лягане с прясно или кисело мляко
02.02.05
10:28
Доколкото си спомням на етикета пишеше 150 гр. 1-2 пъти дневно.Така че не се безпокой.
[quote author=“maxx_muscular”]не! Особено за твоите килограми! Но го пий като добавка към общия ти хранителен режим, а не като заместител на хранения!
а мислиж ли че организма ще оспее да се справи с толкова храна ако го приема с храненето ;)
02.02.05
16:56
[quote author=“pioneer”][quote author=“maxx_muscular”]не! Особено за твоите килограми! Но го пий като добавка към общия ти хранителен режим, а не като заместител на хранения!
а мислиж ли че организма ще оспее да се справи с толкова храна ако го приема с храненето ;)
Той имаше предвид нещо съвсем друго- нека го пие между яденетата, така че да си го усвоява, но да не замества яденета с гейнъра... :D
Абе яж, яж и пак яж! :D