Тренировка за покачване на ММ.

ГА

26.05.09
18:36

Здравейте !
  Тренирaм футбол от 9 години ,първенството ми свършва в края на тази седмица , след което ще имаме почивка от 2 месеца.
През тези два месеца имам задачата да кача възможно най-много мм.
На 16 години съм , 186см , 76кг , опит в залата 1година , следва почивка от 6месеца (контузия) и сега отново от 5месеца съм в залaта. За този период от време (5месеца) съм качил 6кг . Спазвам диета от около един месец , в момента пия NoXplode+CellMass+Geiner+Amino.
Първите два месеца в залата правих , така наречената ‘’кръгова’’ тренировка , след което минах на 5поредни тренировки и 2дена почивка.
Въпросът ми е на каква програма да премина , за да кача повече маса или да си остана на същата , но резултатите до момента , не са тези , които ще търся през следващите два месеца.
Е това е от мен.

P.S. Хранителен режим -

7:30 Гейнер
8:00 Кофичка кисело мляко 0,1% + овесени ядки / Кофичка кисело мляко 0,1%  + Омлет
10:30 Сандвич ( 2 пълнозърнести филийки + топено сирене + шунка + кашкавал ) + 4 белтъка + 2 жълтъка
12:30 2 банана + 100гр ядки
14:00 Нещо от сорта-пържола/риба и т.н + варени картофи/ориз/задушени зеленчуци + салата+2яйца ( овчарска )
16:00 NoXplode
16:30 тренировка
18:00 CellMass
18:30 Гейнер + Амино
20:30 Нещо от сорта-пържола/риба и т.н+ Задушени зеленчуци/ориз/каторфи  + Салата(снежанка/овчарска) + 4 белтъка + 2 жълтъка
22:30 Шейк - Кисело Мляко + Извара + Мед
23:00 Амино + CellMass

Темата беше редактирана от Георги Асенов на 01.06.09 21:29.

26.05.09
19:59

брато ти си малък още не се мятай с тези хранителни режими ... яж всичко без да се ограничаваш но наблягай на телешко,свинско,ориз,овесени ядки,яйца храни се през 2 часа ;]

01.06.09
14:11

абе пич ти ядеш като някав билдър бе то и аз съм  футболист не че ми личи де ама ям сичко и качвам маса доста бързо може да са каже яж си квото искаш ако смяташ да са занимаваш с културизъм или бодибилдинг тогава мини на такива хранителни режими още сме малки да са ограничаваме в това какво ядем не казвам че трябва секи ден да са тапчим с мазни дюнери ,но един път в месеца може по един голям :p

ГА

01.06.09
19:42

Никъде не съм казал , че се ограничавам! Просто не ми се хапват арабски л***а и тем-подобни щуротии.

01.06.09
20:45

с това пилешко и тези салати маса не се качва наблявай на червеното месо ,ориз и яйца ;]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1