26.05.09
15:00
Здравейте приятели.
Казжам се Димитар и сум на 25 години. Искам да кача чиста мускулна маса без да се дават мн. пари. Занимавам се сериозно с фитнес от 5 месеца като не съм спирал и ден. Тренирам два дена и след това почивам един. Тежа 81 килограма и съм висок 183. въпроса ми е кажете ми правилнои ли се занимавам и дали има случаино някои по евтин суплемент за качжане на мускулна маса.
п.с. кажете и някоя диетка ако знаете за качване на муслук щото знам че всичко е в храненето и само 10% се правят в залата.
Благодаря за вниманието!
казано от Dimitar Nedev на 26.05.09, 15:00:
п.с. кажете и някоя диетка ако знаете за качване на муслук щото знам че всичко е в храненето и само 10% се правят в залата.
... ако знаехме и МУСЛУК какво е... ;)
26.05.09
17:40
Муслук е мускул предполага се :)
Ако храненето ти е здраво и е на ниво, може да си вземеш спортни мултивитамини и креатин.
Диета поразгледай в изданието има доста, все някоя ще ти допадне.
Не се заяждам, но на първо време се научи да пишеш...за бога на 25 години си - смешно е! Доколкото за добавките - или даваш пари за качествени продукти и ти стават като част от ежедневието или просто оправяш храненето. Не може да вземеш 1кг суроватка и да очакваш чудеса. ;)
26.05.09
20:22
Ебати заядливковците!Сякаш не може да разберете,че грешката е допусната от бързо писане на клавиатура, а не от неграмотност.Всеки може да направи такава.
Относно темата,ако си на ВВД,трябва да залагаш на повече въглехидрати,а продуктите с бавни вългехидрати не са от най-скъпите.Кафяв ориз,овесени ядки,картофи не са скъпи.Яйцата и изварата също не излизат много.
казано от tonu на 26.05.09, 20:02:
Ако храненето ти е здраво и е на ниво, може да си вземеш спортни мултивитамини и креатин.
Диета поразгледай в изданието има доста, все някоя ще ти допадне.
x2
27.05.09
12:12
Благодаря на всички за съветите Ви. Много сте мили.
За правописа си съжалявам просто съм свикнал да пиша само на латиница а тук пиша на БДС.
Някои може ли и да ми каже някаква добавка която е подходяща за покачване на килограми защото разбрах че евтиното май в суплементите не и качествено. Аз се храня 4 пъти на ден като в диетата ми се срещат предимно риба, пиле, ориз картофи, овесени ядки , мляно телешко(не кайма) месо, и сякакви млека с ниска масленост. Въпросът ми е следния може ли да се добави и нещо друго което да не е с предимна концентрация на мазнини и прекалено много въглехидрати.
Благодаря Ви предварително приятели!
27.05.09
14:36
Tипично по български, ако може да взема най - доброто,
ама пък да е и най - евтиното.. :lol: