1-2 съвета от професионалисти ще са ми от полза :)

26.05.09
14:58

И така.. плувам от 3 месеца всеки ден. Мерките са ми 170/55.. на 21г. съм
Нямам програма за хранене(злояд съм но смятам, че това ще се промени) и мисля да си взема качествен протеин.
Искам до лятото да кача 10тина килца(минимум) без да спирам да тренирам..
Всякакъв тип савети/критики/предложения ще ми бъдат от голяма полза!
(за сега не мисля да започвам да се занимавам с фитнес-нямам време и ще замести плуването:()

Благодаря за вниманието:)

Темата беше редактирана от Ronin на 26.05.09 20:55.

26.05.09
15:09

Първо научи родния си език-пише се сЪвет.
Второ до лятото е мноого трудно изведнъш да качиш 10кг.Плажно тяло не се прави за 1 месец.
Трето не ти трябва протеин,ами някой гейнър,че като гледам са ти много малко килцата.И яж по много!

26.05.09
17:14

Това, че спираш плуването веднага ще го усетиш ;) Нз как плуваш, но по принцип там се изгарят много калории. А ти за да качваш калориите, които поемаш, трябва да са повече от тези които изразходваш. Наистина ако си злояд по-добрият вариянт е гейнър отколкото протеин. С него можеш да направиш още 1-2 яденета. А това за “десетина килца (минимум)” от сега го забрави. Не искам да те демотивирам но 10 кг са много! Ако са мазнина и вода е по-реално, но предполагам говориш за 10 кила чиста мускулна маса.

Мнението беше редактирано от POCO_LOCO на 26.05.09 17:15.

казано от Ronin на 26.05.09, 14:58:

(за сега не мисля да започвам да се занимавам с фитнес-нямам време и ще замести плуването:()

Благодаря за вниманието:)

Правилно ли съм разбрал, че мислиш въобще да не почваш фитнеса (поне засега) ? С плуване никакви килограми няма да качиш до лятото, независимо от съветите за храненето, почивката,добавките и т.н. Дори и да започнеш тренировки във фитнеса,според мен, от сега до лятото няма да имаш дори слабо забележима разлика по тялото (говоря от сега до към началото на август). Щом трудно качваш килограми (съдя по личното ти тегло), значи тия 10кг са мисия невъзможна ако си си дал краен срок лятото. Иначе както ти казаха другите - вземи си гейнър (по възможност скъп и на чуждестранна марка, вместо евтин и български) и влизай във фитнеса при базовите упражнения

26.05.09
18:08

Не съм бил разбрал правилно.. Аз постоянно плувам и не мисля, че плуването може да ти даде нещо повече освен орелефяване и окачествяване на мускулатурата. Определено доста натоварва някои мускулни групи, но е друг тип натоварване :) Така или иначе без добър хранителен режим и много качествени калории и в плуването няма да имаш развитие ;)

26.05.09
20:54

10x признателен съм ви, направих си нужните умозаключения, ще опитам с по-стабилно хранене и този гейнър за който ми споменахте, пък да видим дали ще има някакъв ефект и след около 3-4 месеца ще пиша пак със или без резултат :) ако се налага, ще мисля нови варианти. (гледал съм всички фитнес програми и диети за мойте килограми) Почна ли с фитнеса няма спиране, пък не ми се нрави много тая идея:( все пак плуването си е фън, пък и на мен ми се отдава ;)
а междувременно, ако има някой и друг идеен ‘post’ ще поглеждам

Live long and prosper!

Мнението беше редактирано от Ronin на 26.05.09 20:54.

27.05.09
06:11

Вдигни си хапването ти , пък може и да стане нещо :) . В крайна сметка някой виждал ли е кльощав плувец?Увеличи храната,вземи си гайнерче и просто следи как се развиват нещата.Може да започнеш да ходиш до лостовете около вас за 15 мин да си правиш тренировка безплатно и пак ще има по-добър ефект  от никакъв фитнес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1