Глутамин

27.05.09
10:07

Добър ден на всички. Закупил съм си протеин на Pro nutrition “Creatin Pro Mass (3кг) 1 доза е 70 гр в нея има 22.51гр въглехидрат 42.87 гр и креатин пак на същата фирма 500 гр,искам да си взема глутамин. Пъврия ми въпрос е глутамин добре ли ще се съчетае с тези два продукта и на коя фирма ми препоръчвате мерси (: .

27.05.09
10:11

Добре е съчетанието. Вземи си на НАУ

Мерси сега ще ги вида в и-нет ще се радвам ако още некои изкаже мнение :)

27.05.09
11:31

Pro Nutrition - НИКОГА! Не знам кой те е излъгал да си вземеш.Заложи на американското!

Най-изгодния на пазара е Primaforce Glutaform.

Аз съм за REFLEX.

27.05.09
12:08

.

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 27.05.09 12:09.

27.05.09
13:01

Синтракс GluFm също е вариант ;)

27.05.09
13:55

казано от Стоянчо на 27.05.09, 13:01:

Синтракс GluFm също е вариант ;)

Аз също съм за него, само да вметна че е микронизиран ултрафилтриран и го няма този гаден вкус както остава от повечето.

Добре мерси разполагам с 35 лева наи много 40 за 40 какво можете да ми пропоръчате ако може и линк ще съм ви благодарен мерси.

П.С а отностно Про нутритион искам да ти кажа че съм ученик на ден разполагам с 3 лева какво да права кафе ли да пия да ям ли да спестявам ли за за мене 80 лева са много толкова дадох за креатина и геинера ... ае поставете се на моя место ..

27.05.09
13:58

Поставям се и спирам да събирам пари за добавки а ги давам за много храна и нещата стават ;)

Значи може би нема статия която да не съм изчел в този форум и не съжелвам че съм отделил много ама много часове в четене и мога да заява че мога да се храня добре стига да има добра храна или пари сичко се свежда до пари,доиде некои приятел и ми каже ае на дискотека да се напиаме ЛА ЛА аз му казвам неам пари неам нема смисал щото  гледам за ядене да идат бех 5 месеца алт от залата и съм свалил 5 кг .... и много съм САДДД :) и са искам да наваксам по добре добавки да зема и после всички пари каде ми се дават за ядене да отиват

Мнението беше редактирано от Стефан Петров на 27.05.09 14:15.

казано от Стефан Петров на 27.05.09, 14:14:

Значи може би нема статия която да не съм изчел в този форум и не съжелвам че съм отделил много ама много часове в четене и мога да заява че мога да се храня добре стига да има добра храна или пари сичко се свежда до пари,доиде некои приятел и ми каже ае на дискотека да се напиаме ЛА ЛА аз му казвам неам пари неам нема смисал щото  гледам за ядене да идат бех 5 месеца алт от залата и съм свалил 5 кг .... и много съм САДДД :) и са искам да наваксам по добре добавки да зема и после всички пари каде ми се дават за ядене да отиват

Добавки се вземат като си оправил храненето!

Прав си но аз не мога да имам добро ядене на 100 % сееш се :) за това искам да си подпомогна с добавките ;-).Последно какво препоръчвате за 40 лева на коя фирма глутамин ?

27.05.09
16:46

Виж промоцията на Ultimate в silabg.com

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1