26.05.09
10:30
Поради много бързият ми метаболизъм качвах ужасно бавно дори и с перфектен режим.Стремях се да качвам възможно най-чисто,но от 1март ми писна от това и послушах вашите съвети и започнах да ям абсолютно всично + Старият ми режим на хранене
РЕзултатите бяха на лице за 2 месеца качих 2.5 кг но малко се омазних в корема.Интересува ме ,ако мина на НВД таблиците за изчисляване на въглехидратите важат ли за мен,защотото дори когато бях на ВВД дори 1 хранене да изтарва на др.ден кантара показваше по-малко.Страх ме е да не загубя много мускулна маса.Има ли някой,който да е с такъв метаболизъм и да е на НВД това ми е въпроса.
Темата беше редактирана от ges4o на 26.05.09 10:30.
Щом си с бърз метаболизъм - РБР, пък и режима е много по-приятен.
Режи калориите с малко. Да кажем с -200 или -300.
ми тъй като нямам много време сутрин мога за 20 30 мин да ходя в парка с колата и там да направя 5 6 кроса.(за колкото ми стигне силата) вместо да бягам 1 4ас
ми по-добре да е интензивно от колкото 1 час да бягам.Поне така си мисля аз нз.
След като си с бърз метаболизам не виждам смисъл от кардио ;)
Можеш да чистиш и без кардио тренировки.
нз нз вчера ограничих въглехидратите до околу 2 3 гр на кг.тегЛО и веднага сутринта 1кг надолу...нз вода ли е кво е ?
27.05.09
06:05
Може една част да е мазнина,но по-голямата част е вода.Колкото по-малко са въглехидратите толкова по-малко вода се задържа.
а водата за колко време се изхвърля от местата където се е задържала?НЗ колко време ще издържа така ям през по малко от 2 4аса и пак съм гладен.Не съм свикнал така да се ограничавам във въглехидратите.
Качил си цели 2.5кг и вече айде да чистиме :D Голяма работа като си качил малко в корема, качи поне 10-15кг тогава чисти, сега нищо не правиш... То ако така на всеки 2.5кг качени кг чистиш...
за цялата зима съм качил 6.5кг.За мен не са малко поне 2-3 кг от тях са мускули а това за мен не е малко.А и какъв е смисълът от цяла зима да се трепя в залата ,да се “ПРЪСКАМ” от ядене и накрая цяло лято да съм с преса като AIRBAG?????????? Другото което е ти пробвал ли си в тия жеги да излезеш някаде нахранен стабилно.Потиш се като свиня и защо.Защото за цялото лято ще качиш о6те 2 кг!Според мен няма смиъл.Предпочитам чак ноември да започна с якото ядене.Не бързам за никаде.