26.05.09
19:38
Най-накрая успях да уверя майка ми че добавките не са вредни но разбира се докторката каза че ми се натрупвало в бъбреците и сега понеже имам алергия от нещо и само кихам ....докторката казва че можед а ми стане нещо и майка ми кат се депресира и дума да не става за добавки...били вредни щот са изкуствени и т.н
Според вас може ли да стане нещо такова?
Темата беше редактирана от abcd на 26.05.09 19:45.
26.05.09
20:30
то и манджите които ядеш за вредни ама майката не хае за за тях
На повечето доктори думата “добавки” им звучи толкова екзотично,че единственото което могат да измислят е че не са естесвени и не са за препоръчване.Върха беше когато личната ми лекарка коментираше моите изследвания за холестерол с думите “чудесни резултати”,а на въпроса ми е какво значи всеки всеки от 2та вида холестерол сви рамене,тогава по какво разбра че са ми добри резултатите.
27.05.09
03:36
Докторите са едни от най големите убиици на земята. Никога няма да се доверя на доктор особенно след като просто така убиха 13 годишната ми съседка.
Ае и да не си болен като отидеш на доктор по-болен ставаш ! :D
Събери си пари и си купувай кот си искаш е и тва е ;)
Особено ако чуят креатин...Все пак аз съм на 15 и не бих си купил зад гърба на наще ама най-просто казано ако бяха толкова вредни нямаше да са на пазара.А и тя сигурно си мисли за добавките по аптеките на БиоГейм...
Мнението беше редактирано от abcd на 27.05.09 06:00.
казано от Петко_Тодоров на 27.05.09, 05:51:
ама най-просто казано ако бяха толкова вредни нямаше да са на пазара.
Ха-ха, вярваш ли си? И отрова мога да продавам! Очаквай всичко и от всеки!
27.05.09
06:23
Петко_Тодоров кой каквото и да ти каже истината е, че на 15 не ти трябват НИКАКВИ добавки. Само спортуване здраво хапване и толкова.
27.05.09
07:02
Понеже и аз имам алергия и сега направо... Но добавките не вредят по никакъв начин. Аз поне такива проблеми нямам. Личната ми лекарка е позната и дори и казвам по някоя друга дума за добавките, защото виждам, че много малко лекари знаят какво представляват(тя знае, че не са опасни де, но някои тънкости...). Майка ми ми се доверява напълно, защото знае, че преди да взема нещо аз вече знам какви са съставките в него и съм го проучил, и ако пита каква е всяка една съставка и какво е действието има, мога да и обясня, а и нямам намерение да си вредя на организма. Поне се радвам, че в тази насока нямам проблеми, защото знам, че някои хора крият добавките си все едно са наркотици заради погрешното разбиране от страна на родителите и “компетентното” мнение от страна на лекари.
Мнението беше редактирано от difference на 27.05.09 07:04.
27.05.09
12:20
“доктори”
казано от difference на 27.05.09, 07:02:
Но добавките не вредят по никакъв начин.
Абе не е баш както казваш май.
27.05.09
17:58
Говорим за сенна хрема или нещо подобно и за добавки като протеин, креатин, аминокиселини. Аз поне на тези добавки, които съм в момента не ми влиаят по никакъв начин на алергията, а аз имах впредвид, че тези добавки, на които съм сега не ми влиаят. Вярно, че не се и споменават добавките :)
Мнението беше редактирано от difference на 27.05.09 18:00.
че добавките са лайна спор няма.
че докторите са поизостанали... също няма спор.
28.05.09
08:18
казано от Петко_Тодоров на 28.05.09, 07:38:
Е добре тогава като съм на 15 и ако пия креатин кво ще стане??
Крайният ефект от чисто и после креатин е много по-голям, отколкото още отначалото с креатин. Ако гониш моментални резултати - почвай го. Ако държиш на прогрес и хубаво тяло и по-нататък - използвай си потенциала, който тялото ти дава сега и изчакай за подходящия момент за креатин.
Както и всички добавки, дори и стероидите, ако не се храниш добре - ефектът най-вероятно ще е незабележим.
28.05.09
09:04
казано от Oranje на 28.05.09, 08:18:
казано от Петко_Тодоров на 28.05.09, 07:38:
Е добре тогава като съм на 15 и ако пия креатин кво ще стане??
Крайният ефект от чисто и после креатин е много по-голям, отколкото още отначалото с креатин. Ако гониш моментални резултати - почвай го. Ако държиш на прогрес и хубаво тяло и по-нататък - използвай си потенциала, който тялото ти дава сега и изчакай за подходящия момент за креатин.
Както и всички добавки, дори и стероидите, ако не се храниш добре - ефектът най-вероятно ще е незабележим.
х2
28.05.09
11:00
казано от Biad__ на 26.05.09, 21:31:
На повечето доктори думата “добавки” им звучи толкова екзотично,че единственото което могат да измислят е че не са естесвени и не са за препоръчване.Върха беше когато личната ми лекарка коментираше моите изследвания за холестерол с думите “чудесни резултати”,а на въпроса ми е какво значи всеки всеки от 2та вида холестерол сви рамене,тогава по какво разбра че са ми добри резултатите.
лекарите не са биохимици
като искаш да знаеш такива неща ходи питай по лабораториите.
работата на лекаря е да научи на изуст кои стойности са нормални, кои не, и да ти даде нещо за да ги нормализираш.