Киста

26.05.09
16:28

Здравейте,бях писал преди време,че имам възпаление на сухожилията ,ноооо след 7 месеца ходене по ортопеди и т.н се оказа,че  имам КИСТА в дясната китка и това ми докарва сериозни болки и бързо преуморяване на ръката.И така искам да знам дали някой е имал същия проблем и как го е решил или някой ако знае нещо повече,да ми даде някакъв съвет.Иначе на мен ми биха и инжекции флостерон ,вземах много лекарства(мовалис,и др антивъзпалителни),мазал съм се с какво ли не(фастумгел,дийп релийф ииндовазин и т.н.) , сега са ми назначили физиотерапия(нагревки и ултразвук),дали това помага?
Дайте някави съвети или мнение,защото вече доверието ми в лекарите почна да се изчерпва.
                                            БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

28.05.09
18:13

ем търсих в сайта за такава тема ама не намерих нищо за КИСТА.В гугъл ми излизат някви теми от типа на “какво представлява кистата” ,а аз искам някой да ми сподели опита си с такъв въпрос.Да добавя в описанието,че съм на 20 години и вече почивам 7 месеца заради въпросната болка.

28.05.09
18:57

здравей, бих искал да те запитам нещо...понеже преди някколко седмици в пирогов ми казаха ,че имам разтегнато сухожилие около глезена.. и ме изписаха с рецепта за хапченца и мазила , ккакви изследвания ти правиха за да разберат,че имаш киста а не просто разтегнато ... благодаря

29.05.09
10:51

ми 1во ми правиха снимки на ръката за да видят дали няма някакво разместване на някоя кост,след то ми правиха ЕМГ
(електромиография) това изсл. е за затиснат нерв и да ти кажа,че тея мазила и хапченца много ,много не помагат или поней на мен не ми помогнаха

Мнението беше редактирано от Tigarq на 29.05.09 10:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1