04.03.09
21:00
Мисля че е време да поизчистя малко и сам харесал ето този продукт silabg.com/bg/product/detail/id/3073 и не намирам мнг отзиви за неговото действие странични ефекти защото пише че е доста силен и т.н !така че може ли някой да изкаже мнение за него и дали да го комбинирам с още нещо?
ефедра + кафеин + аспирин е работещият фет бърнер
Мнението беше редактирано от HeartCore на 05.03.09 20:05.
1. не за това пита човека
2. аспирина е доказано ненужен !
3. като нямаш какво да напишеш, просто не пиши
>:-(
05.03.09
07:28
ммм да аз питам конкретно за този продукт защото сам пробвал цитозани и други такива продукти но нямат задоволителен ефект а сега през зимата понатрупах мускулна маса и си ходя постояно на зала но идва лятото и мисля да посваля че да си личи какво сам направил и този продукт ми изглежда по хард и сам решил да го пробвам но някой да изкаже мнение:)
Ами от скоро е на БГ пазара, иначе в САЩ е доказал се продукт.
Определено няма да съжаляваш.
05.03.09
08:56
Очаквайте скоро друга изненада от ANABOLICX - SX ( SLIM XTREME ). http://anabolicx.com/arsenal/sx/index.php
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 05.03.09 09:08.
05.03.09
09:20
а трябва ли да се комбинира с нещо за по голям ефект или може самостоятелно
05.03.09
09:51
Добра комбинация за е Stimulant X и LeanFX. Може да се добави и Хипердрол
Насочил съм се точно към комбинацията Stimulant X + Lean FX. Може ли някой да ми каже колко време трябва да продължи приема и евентуално кога през деня по колко хапа. От описанието не ми стана много ясно тъй като ми се струва че там е обяснен приема само ако тренираш сутрин. А аз тренирам вечер към 18 -19:00 часа.
Благодаря предварително.
10.05.09
19:34
Ако тренираш вечер, взимаш 1-2 капсули сутри и 1 към 3-4 следобед. Евентуалн впоследствие може да стигнеш до 2 пъти по 2, но продуктът е доста силен и трябва да се внимава. Много бързо се усеща.
Мерси!
А дали няма да е по-удачно да комбинирам стимуланта или LeanFX-а с Хипердрол, тъй като мазнините не са ми чак толкова, хем и да кача малко мускул?
Аа спомена и аз моите впечатления от Slim Extreme, на Anabolic Extreme (продукта за сваляне).
Изключително действие!!!
Всичко описано като ефект е налице, свалените килограми също, но имам малък проблем, появиха се болки в бъбреците. Изпил съм 8 хапчета и ефекта се усети, жалко че и негативният.
Мнението беше редактирано от emzo на 28.05.09 15:59.
29.05.09
05:03
казано от emzo на 28.05.09, 16:01:
SX Boosters, oт това имам нужда сега.
Работи се по въпроса и скоро ще е налично... и аз нямам търпение, лично да го пробвам. Ти как си след SX-а... оправда ли ти очакванията...
Към момента, който го е взимал ми споделя все някакви невероятни впечатления 90%, от които са повече от позитивни. Казвам 90% защото имаше и хора, на които не им понася и им идва твърде много и чувстват дискомфорт.
Оказва се че продукта не е подходящ за жени ако те не са взимали каквито и да било бърнари и стимуланти до момента. Същото важи и за потребители под 21 та да не кажа 25 години и малък стаж в залата. Абсолютно откровени сме в това, което казваме, за да може всеки да си направи сметката и да избере това, което би работило на максимум за него. Молбата ни е, ако нямате необходимият опит и не се чувствате готови за продукта, просто изберете друг бърнар и след време пробвайте SX!
Поздрави от екипа на Сила
P.S. emzo любопитно ми е твоето мнение... ако искаш или тук или на ЛС ми го кажи...
———
colours by emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 29.05.09 06:02.