Подпухнал или мазен?

FL

02.02.05
20:57

Как да разбера дали имам много задържана вода или съм мазен? Бузите ми в последно време са подутички, но може би съм качил мазнини, незнам...

02.02.05
21:04

Единствения напълно достоверен начин е да си направиш тест на машината в SNC. Срещу 12 лв. ще ти премерят процента на мазнините и задръжката на вода.

FL

02.02.05
21:15

Ето ви един пример: Аз и братовчед ми ядем едно и също, с присъствиетно на натрий(готварска сол), обаче неговите бузи не подпухват, а моите са леко “балонисти” :)) На какво се дължи това? Е, той е екто, а аз мезо-ендо... но солта е еднаква, би трябвало и задръжката на вода да е еднаква, ама ето на, на пук на всички теории - неговите бузи са добре, а моите подпухнали!!! Може би не са такива заради водата, а заради мазнините? Може би... Но как ектоморфите винаги са с нормални бузи, а мезо-ендо(които качват по-лесно) са “уж подпухнали” ????!!! Бихте ли ми разяснили, може би не съм наясно с нещата?!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1