29.05.09
13:20
Колебая се кой от двата гейнера да си взема, ако има някой който ги е пробвал моля да изкаже мнение.
И кажете някоя дума за разликите между двата, начините и време на приемане, и най-добрата дозировка.
29.05.09
14:03
Mega Mass 3000 вече изобщо не съществува. Gain Fast 3100 хубавата дневна доза е към 5-6 мерителни лъжици - 230-276 грама, в които за съжаление има адски малко протеин едва 35-42 грама изобщо за целия ден и адски много захари - 72-96 грама, което е много. Естествено,ако си много слаб и не омазняваш. не е лош вариант
ами точно това, че съм слаб е и причината да си взема гейнър.Иначе има ли някакъв по-добър вариянт от Gain Fast-a, който да ми помогне да натрупам килограми, или да го пия в комбинация с нещо друго?
29.05.09
16:48
Първо кажи с какви финансови средства разполагаш всеки месец само за добавки, за да ти измислим най-подходящите за твоя случай?
Като става дума за гейнъри някой ползвал ли е генъра на Power Food - Power Mass Gain ? Изглежда ми доста интересно .
ами откъм финанси без значение, искам само да има добър резултат, а след килограмите също и препоръчай нещо за повече сила което да ми помогне
29.05.09
17:22
Щом парите няма значение можеш да си направиш комбинация от протеин + бързи въглехидрати.
За бързи въглехидрати,евтиният вариант е Декстроза, а скъпия Carbslam silabg.com/bg/product/detail/search_what/carbslam/id/4787/na/PRIMAFORCE%20-%20CARB%20SLAM%205.95%20Lbs%20Unflav.
Протеини има много.Порови из сайтовете,но ако си вземеш отделно нещата ще направиш по-добра инвестиция от тези Гейнъри,поне можеш да контролираш дозата в оптимално количество протеин-въглехидрати.
За сила, Креатин ще ти свърши перфектна работа.
Щом искаш гейнер - Up your mass.Спазвай това, което пише на етикета като дози и тн и ще видиш резултат.
29.05.09
18:50
От слаб до слаб има много голяма разлика. Склонен ли си да омазняваш или просто си си много слаб? Най-добрата комбинация както казаха и по-горе е CARBSLAM заедно с протеин. Така хем ще имаш енергията и калориите от въглехидратите, хем всичко ще се усвоява на макс, хем няма и да омазняваш. Иначе като съставки най-качественият гейнър на пазара е Instant Mass на Reflex
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 29.05.09 18:51.
Ко праиш е момче не ядеш ли ?! Почни да ядеш по 6-7 пъти на ден и ще видиш какво става ;)
ами ще пробвам с протеина и въглехидратите + някой креатин. и искам да помоля някой да ми каже как да го приемам тоя протеин при 3 тренировки седмично, защото навсякаде различно пишат...(по колко грама доза и по кое време)
30.05.09
04:30
Ако си решил да взимаш протеин с CARBSLAM правиш следната схема - Първо почваш да тренираш 4 пъти в седмицата. В тренировъчни дни взимаш 1 доза протеин и към нея добавяш 2 дози CArbslam. Тази процедура я правиш преди и след тренировка и някъде между хранения. Сумарно - 3 дози протеин и 6 дози Carbslam на ден. Това ти набавя 1080 чисти калории(които не са от малтодекстрин, захари, глюкоза и т.н. омазняващи съставки). В почивните дни пак по тази схема правиш шейковете - 1 доза протеин към 2 дози КАРБСЛАМ и ги пиеш между хранения.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 30.05.09 04:31.
какъв грамаж е всяка доза? по 30 гр? И как да съчетая с КАРБСЛАМ-а и протеина, креатин monohydrate? (като количество пак и време на прием)
02.06.09
03:13
В карбсла има лъжичка. Тя е 30 грама. 2 лъжици карбслам, 1 протеин и 5 грама греатин. Тази процедура я правиш преди и след тренировка и още един път през деня (като третия път без креатин). В почивните дни по същия начин
мерси)) иначе съм се спрял на ultimate nutrition prostar whey като протеин и креатин монохидрат на now
21.06.09
13:21
Няма да имаш максимален ефект от него. Задължително го комбинирай най-малкото с креатин ако си на червено с финансите
С креатин ли защото съм начинаещ, няма ли да е по-добре с гейнър или протеин ?
Здравейте искам да попитам как мога да кача маса за няколко месеца на 16 години 57 килограма съм долу горе съм оформен
да ми препорачате нещо . ..
12.06.10
18:47
Вземи си Muscle Juice няма да сгрешиш
12.06.10
19:24
казано от caihundrel на 12.06.10, 18:47:
Вземи си Muscle Juice няма да сгрешиш
Ще сгреши.
http://www.coachjon.com/blog/how-safe-is-your-protein-shake-supplement/1091/
12.06.10
19:43
чел съм го това
ти верно ли мислиш че ако има нещо такова ще го оставят тоя продукт на пазара??
нали знаеш колко са побъркани американците на тема вредни и полезни храни?
12.06.10
19:51
Еми във всеки случай не е нещо фатално, от което ще умреш, но просто не бих си купил продукта на жалка фирма, която не може да се справи с елементарни норми.