Ден 2
Храната за деня
310гр месо
300гр извара
2 шейка
100гр овес, 2 яйца
150гр варени картофи.
20мин бягане - стъпах на криво и няколко дни велото ще е алтернативата.
Фастум гел - помага :)
Малко интересни отзиви:
I’ve been using Slim X-treme from Anabolic Xtreme and I really want to see if anyone that has any experience with prescription ADD or ADHD drugs, particularly Adderal, think that it has VERY similar effects and side effects. I am very skeptical that there is something missing from the ingredient list in this. Effects i get that are the same as Adderal is the increased focus, motivation, the urge to want to do something productive (like write this thread, which i normally wouldn’t do) non jittery mental energy, confidence, ability to converse with better quality of speech, warm flushed face especially in the eyes, headaches, dry mouth, takes 45 minutes to feel it, works for 6+hours, same comedown, works the same whether i take it on an empty stomach or with food, zero appetite, weight loss even with a OK diet and no consistent workout regimen, and maybe some more that i cannot think of right now.
Мнението беше редактирано от emzo на 28.05.09 21:00.
Малък ъпдейт.
Исках да изчакам няколко дни преди да коментирам.
Ден 1 - 1капс. сутрин рано на гладно - енергия през целия ден, в добро настроение, апетита - същия.
Ден 2 - 1капс сутрин на гладно и 1капс в 15.30 - отново енергичен, промяна в настроението не забелязах, апетита го нямаше никакъв.
Ден 3 - 1к. сутрин на гладно, 1 капс в 16.10 - мама миа, леко главоболие, топли вълни, кръвно и пулс в нормите.
Ден 4 - 1к. сутрин и 1к. в 14.00 - страничен ефект - суха уста и стипчив вкус, колкото и вода да пия, други (д)ефекти няма.
Ден 5 - днес , преди малко закусих, изчаквам малко и ще пия само 1капс. от сега нататък.
Последните 4 нощи не съм спал, т.е. заспивах много късно и доста “плитък” сън.
SX не е като нищо друго, изключително силен, стои в организма по 12 часа, въпреки, че го усещам около 7 часа.
Т.е. грешката ми е, че изобщо пих втори сървинг следобеда. 16.00 + 12 часа = 04.00 - е как да спя ?
Който мисли да го ползва:
- започва с 1 капс възможно най-рано сутрин след ОБИЛНА закуска, като започне да не го усеща почва на гладно.Както някой беше писал в бб.ком като пиеш гладен се напиваш по-лесно, тук е подобно.
- прием поне 3 литра вода - няма диуретици, но предполагам много забързания метаболизъм дехидратира.
- никакъв кофеин и други въздействащи на ЦНС съставки, те само засилват ефекта на SX и то доста.
- при поява на странични ефекти - главоболие(повече от 1 ден), тревога(паника), суха уста - прекратете приема (аз също ако от 1 капс. продължава да ми е суха устата ще му спра приема)
По принцип на опаковката пише, че се привиква за 3-4дни, да видим. Всеки организъм е различен.
Мнението беше редактирано от emzo на 30.05.09 06:30.
31.05.09
05:24
emzo тренировката каква е
Все още кръгова. За 11 месеца прекъсване не трябва да се почва със тежък сплит.
31.05.09
05:41
Предполагам нямаш време, но защо не я опишеш :), упражнения повторения и дори тежести :). Корем правиш ли, аеробика. И защо изобщо си прекъсвал 11 месеца точно ти ..
Какво да и описвам, обикновена кръгова тренировка от сайта. Тежестите не са за описване. :)
Прекъсването ... здравословни проблеми, малко лични и т.н.
Под аеробика какво разбираш ? Кардиото при мен е задължителен катализатор.
31.05.09
05:49
Кардио имаш предвид :) май термина аеробика и кардио са еднакви, няма значение. Аз лично бих се радвал да видя тренировката ти. колко често я правиш колко време ти отнема.
Ден 6ти
Днес си го бях запазил за ВВ ден (имам и Рожден Ден).
- главоболие
- суха уста, ужас ..... приема ми на вода е огромен и пак суха уста.
Никакъв апетит, нито към въглехидрати(джънк фууд), нито към месо, почти нищо не съм ял.
Кофти ден, поне си направих разходка до Пловдив с приятели и малко шопинг терапия :D
Спирам SX, докато се изчисти нацяло от системата ми, ще изчакам няколко дни и ще му дам още един шанс.
31.05.09
19:09
казано от emzo на 31.05.09, 18:39:
Ден 6ти
- главоболие
- суха уста, ужас ..... приема ми на вода е огромен и пак суха уста.Никакъв апетит, нито към въглехидрати(джънк фууд), нито към месо, почти нищо не съм ял.
Кофти ден, поне си направих разходка до Пловдив с приятели и малко шопинг терапия :D
Спирам SX, докато се изчисти нацяло от системата ми, ще изчакам няколко дни и ще му дам още един шанс.
Не ти върви на бърнери тая година...
РД ли имаш? 27??? Стар си вече ама честито!!!!
казано от emzo на 31.05.09, 18:39:
Честит Рожден Ден, на патерица! Жив и здрав!
Мерси.
Днес съм на себе си, стипчивия вкус намаля, но още го има, което ще рече, че още не се е изчистил Анеурин-а oт SX.
Aаа и зареждам с джънк фууд.
Мнението беше редактирано от emzo на 01.06.09 09:58.
Сигурно зареждаш и с торта ;) или захарта е забранена и в зареждащите дни ? Честито на патерици и от мен.
ЧРД на патерици! Като гледам не ти понася SX, аз му намалих приема на 1капс сутрин като закуся, нямам проблеми, апетита като цяло е почти без промяна само че вече усещам ако съм гладен :) Да се надявам не ми е нанесъл трайни ефекти от преди и дано няма проблеми че съм на 17 години...
01.06.09
16:59
А да те питам, според теб коя съставка от SX влиае най-диуретично така да се каже.
01.06.09
19:38
Аха, мерси. Почти същото като sulbutiamine значи, само че аз нещо не съм го видял :) Гледай само да се прибереш без някой да те подпира(ако не си у вас) след рожденния ден ;)
Точно sulbutiamine си е.
Равносметка за изминалата нощ - около 11 часа сън. Наспах се :P
15.06.09
10:26
emzo защо остави дневника?
Не ми върви.2ра седмица, че дали не и повече ме боли това сухожилие като стъпвам. За тичане и дума не може да става.
Ама велото ми стана много добър приятел.Свалил съм 8кг, това е положителното в цялата история.
Сподели каква точно е контузията, че и аз съм в твоето положение... Надъхах се да тичам, пък сега едва вървя.
За болкоуспокояване мога да ви препоръчам етодин хапчета и лидокайн гелче... И 2-те не са кой знае колко скъпи, като първото освен, че намалява болката помага и за заздравяването :)