Имат ли ефект тренировките?

28.05.09
08:32

Имам питане, искам да чуя вашето мнение, да кажете как се справям, защото аз мисля, че нищо не съм направил, но метъра показва дурго, а може би трябва да показва съвсем друго.... Мисълта ми е следната: Тренирам от година и половина вече, нищо сериозно, само в началото беше яко зарибявка, но постепенно започнах да не се занимавам толкова сериозно, защото се удървям и не мога да се занимавам със спорта , който практикувам. Сега (от около 2 месеца наблягам само на лостове, щангите съм ги зарязал) Та много се отклоних :) Въпроса е за тази една година и половина 1вите 6-8 месеца по 3пъти на ден на тренировка, а след това по 2 пъти, даже имаше седмици когато само лостове правех и за това време (година и половина) от началото ръката ми беше 28 сега ръката ми е 39. Нормално ли е това или трябва да ми е много по - голяма ръката ? Как ще коментирате ? Бтв дадох пример с ръката, защото за нейните мерки се сещам сега, а и тя ме интересува силно, защото на фона на гърба и гърдите изостава, поне според мен. Може би аз виждам така нещата, защото в стрема си да порастне я гледам доста често и не мога да видя разликата. Надявам се да ме разберете, въпреки че доста странични неща и голяма предистория ударих :D :)

DE

28.05.09
16:45

Да, трябва да ти е по-голяма. Някъде около 63.. толкова я виждам. Колман ще ти прати ръчно написана картичка даже.
Бъзика настрана.. напълно нормално развитие. Не можеш да очакваш за година и половина да станеш като батковците от списанията.

PS - и моля те, оправи си поста. Вярвам, че не ходиш по 3 пъти НА ДЕН на тренировка, а след това по 2.. :)

28.05.09
19:40

Абе общо взето е важно отстрани кое как изглежда. Имам приятели много напред с материала и общо взето през студените сезони са невзрачни за тълпата, просто защото нямат някакви културистични размери които да личат толкова много. Като се стопли времето и изкочат по къс ръкав или пък на плажа (там вече е колуминацията от въпроси) - “Ае човек, кво взимаш, баси кво лъжеш ся, ай кажи, кога почна..” Той през цялото време си е изглеждал добре, просто е имало дрехи отгоре.

Предполагам щом се занимаваш с друг спорт, последната ти грижа е дали ръката е 39.5 или 40 . Но да- 39см ръка може да си мислиш, че изостава, но един куп хора да мечтаят за такива постижения. Колко килограма тежиш всъщност и колко си бил преди да започнеш?

Мнението беше редактирано от introducer на 28.05.09 19:41.

28.05.09
21:40

Да де, по 3пъти в седмицата... Важното е ,че ме разбирате :) Благодаря много за отговорите. На въпроса колко тежа.. 72 килограма съм, но съм 1.89 висок, като започнах бях... не помня но при всички положения бях към 60, много слаб бях, все пак с 28 ръка, можете да си представите за какво става дума. Да, вярно е това и за другия спорт, аз заради него спрях с щангите и се отдадох на лостове.
PP проблем с дрехите, ако може да се нарече проблем и аз го имам :) даже заради гърба (118 ми е гърба) на малката ми талийка, не съм я мерил, но ще я измеря да ви кажа колко е изглежда супер назобено, гърдите също са яко напред, но ръцете ми се струват малки, пак казвам проблема може би идва от там, че в стрема си да стават големи аз ги гледам доста често и не намирам разликата.... бтв щом е нормално значи супер :) това исках да чуя :) Благодаря ;)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 28.05.09 21:54.

DE

29.05.09
12:11

Би ли качил снимки, за да бъдем сигурни, че наистина си толкова огромен, колкото описваш, на 72кг и 1.89 ръст ?
Просто някак парадоксално ми звучи.

Мнението беше редактирано от death на 29.05.09 12:12.

29.05.09
12:52

Еми не знам какво имаш предвид с това, искаш да кажеш, че лъжа за мерките си ли, не знам.. както и да е :) Тази снимка надявам се те устройва ;)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 30.05.09 06:59.

29.05.09
16:10

Ае добре изглеждаш. Липсва ти доста обем, само че ако не се стремиш към ‘’издут’’ тип тяло, всичко си е ОК. Пък и на твоя ръст трудно ще изглеждаш като мечка ;}

29.05.09
16:37

казано от Voyager на 29.05.09, 16:10:

Ае добре изглеждаш. Липсва ти доста обем, само че ако не се стремиш към ‘’издут’’ тип тяло, всичко си е ОК. Пък и на твоя ръст трудно ще изглеждаш като мечка ;}

Нецеля точно мечка, но не искам ръцете да ми изглеждат като клечки... Искам малко да ги понадуя, абе да кача и се чудех дали за толкова време (време от което тренирам) са нормални такива резултати, явно си е нормално , което ме радва супер много :) Ясно ми е, че не става изведнъж, т.е става, но вече идва яката химия, а това не ме кефи. Продължавам с тренировките и те така :P :)

ПП дам, искам малко обем, да изглежда подуто, но това с времето предполагам ще стане :) за сега всичко би трябвало да е в нормите, нали ? :)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 29.05.09 16:39.

BU

30.05.09
00:20

Сега,не ти разбрах въпроса изобщо,но това на снимката НЕ е 39 см ръка.Ти ли си на снимката? И в двата случая - много гей... и не става въпрос за размери...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 30.05.09 00:21.

XE

30.05.09
02:01

абе нзм ама и на мене ми мяза на 34-35 ръчичка..

GA

30.05.09
04:29

Оф...и как изчислихте че не е 39см,а е по малко?Имате ли идея колко са 189см. височина?Навремето баща ми имаше 39см. ръка и за неговия ръст 178см. изглеждаше доста прилично(симетрично за тялото му).Браво на момчето,че е понатрупало.Всеки почва от някъде,и ако беше 170см. тая ръка щеше да прилича на 40+.И тва дето по-горе някой се изцепи че прилича на гей...Никаде не видях да е питал,ей пичове мязам ли на хомо на тва фото а?Ако не забелязвате,момчето няма брада,от там идва и хубава кожа,при която
е много малко вероятно да получи стрии.И незнам защо всички трябва са с бръснати кратуни,татуси,лош поглед и агресивно излъчване като цяло?

Тази тема си е заключване. Някой си влиза пита дали имало смисъл да тренира при положение че бил качил. Хвали и се оплаква ли се никой не разбра. Сега си слага снимка (има си тема за снимки) и почват коментаритекъде интересни къде идиотски (и за коментари на снимки си има теми).

DE

30.05.09
06:18

даже заради гърба (118 ми е гърба) на малката ми талийка, не съм я мерил, но ще я измеря да ви кажа колко е изглежда супер назобено, гърдите също са яко напред

Не исках да ти се заяждам, но от това изречение си правех изводи че си някакъв генетичен звяр на 72кг и 1.89 ръст. А то.. се оказа съвсем друго.
И на мен ми е трудно да ти разбера смисъла на темата - хвалиш ли се, оплакваш ли се.. дано поне намери отговор на въпроса ти. Какъвто и да е той.

30.05.09
06:59

Да, намерих :) Исках да знам за толкова време нормално ли е да ми е такава ръката или е малко. Оказа се че е нормално. Още след 1вия отговор в темата ми стана ясно. След това вие поискахте снимки и задодахте въпроси, дадох ви ги и сега ме нападате.... Да, такива са ми мерките, който не вярва съм готов гокато и където каже да се видим, да си носи метърче и да ме премери. Темата отиде супер на зле... За триене е, не за заключване.

ПП И да гей съм, личи ми отдалече, нали ? :) Все имах надежда, че ще мога да го скрия но уви, явно не мога....

BU

30.05.09
10:51

“Интереси    Колела,Жени и колела ;)”

А защо си писал жени в интересите ли ? : ))

КАКЪВ ТИ Е ВЪПРОСЪЪЪЪЪЪЪТ ?!?!?!?! Нормално ли е да имаш 39 ръка?! Ебахти малоумния въпрос...моята е над 39,значи трябва да съм ненормален... От 28 на 39 да скочи без да разбереш малко ме съмнява,обаче. Научи се да ползваш метър,ако показва 39,значи имаш 39 ръка,напълно е нормално,за някои е малко,за други е много...как може да навлезеш в толкова абстрактна тема,да пишеш недосмислици и да очакваш стойностни отговори...

Какво те притеснява ?

Мнението беше редактирано от BusyMan на 30.05.09 10:55.

30.05.09
11:02

казано от DeadManWalking на 30.05.09, 10:51:

“Интереси    Колела,Жени и колела ;)”

А защо си писал жени в интересите ли ? : ))

КАКЪВ ТИ Е ВЪПРОСЪЪЪЪЪЪЪТ ?!?!?!?! Нормално ли е да имаш 39 ръка?! Ебахти малоумния въпрос...моята е над 39,значи трябва да съм ненормален... От 28 на 39 да скочи без да разбереш малко ме съмнява,обаче. Научи се да ползваш метър,ако показва 39,значи имаш 39 ръка,напълно е нормално,за някои е малко,за други е много...как може да навлезеш в толкова абстрактна тема,да пишеш недосмислици и да очакваш стойностни отговори...

Какво те притеснява ?

Казах какво ме притеснява... Мислех си, че за толкова време трениране ръката трябва да ми е по - голяма, явно греша. К’во толкова не разбра и ти ? Аз задавам малоумни въпроси, но поне ги задавам и разбирам (после, ако получа отговор...) , а не се правя на интересен... Чудех се дали е нормално, за да знам да продължам ли така да тренирам или да взимам някакви мерки...Абе к’во да обяснявам, получих си отговор на въпроса ;)

XE

30.05.09
16:23

казано от Gavrail на 30.05.09, 04:29:

Оф...и как изчислихте че не е 39см,а е по малко?Имате ли идея колко са 189см. височина?Навремето баща ми имаше 39см. ръка и за неговия ръст 178см. изглеждаше доста прилично(симетрично за тялото му).Браво на момчето,че е понатрупало.Всеки почва от някъде,и ако беше 170см. тая ръка щеше да прилича на 40+.И тва дето по-горе някой се изцепи че прилича на гей...Никаде не видях да е питал,ей пичове мязам ли на хомо на тва фото а?Ако не забелязвате,момчето няма брада,от там идва и хубава кожа,при която
е много малко вероятно да получи стрии.И незнам защо всички трябва са с бръснати кратуни,татуси,лош поглед и агресивно излъчване като цяло?

абе аз съм 188 та мисля си имам идея как седи ръка 40 на моя ръст просто щото мойта е толко :Д

GA

30.05.09
16:48

Пропорции,структора на ръката и т.н.И нали се сещаш,че на еднакви размери двама души могат да изглеждат по различен начин.

30.05.09
20:57

еее и аз исках да видя снимката

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1