29.05.09
20:03
Здравейте. Знам че постоянно вървят такива досадни теми, но моята не я пуснах защото нямам какво да правя или ме мързи да търся, просто всичко е много общо и не мога добре да се ориентирам.Не очаквам и не искам да ми правите диета, просто да ви разкажа моят случай и да дадете мнение :) Моля помогнете, че идва лято, ваканция,море и.. знаете как е :) :/
Значи на 16 години съм (без 2 месеца) и вече от 2 месеца се хванах сериозно (имам опит повече от половин година отпреди но много пъти прекъсвах) следвам ето тази програма- http://www.bb-team.org/workout/1289/ ,не ми е трудно, всмисъл изпълнявам я с леки промени (главно около това което иска собствена тежест, го заменям ако мога с машина). Доволен съм супер много на тема покачване на мускули но имам 1-2 малки проблема. Корема + омазняване на гърдите. По принцип съм 90 килограма и имам бая маса+ че съм висок, но си имам и коремче и като цяло проблем с мазнините. Искам да питам, значи аз за корема си правя сяка тренировка (пропускам около веднъж на 10тина пъти че съм бая изморен по някога) накрая 20-30 минути кардио ( веглометър предимно, но включвам и тази машината като ски дето е (не можах да се сетя как се казва :D ), да тичам не мога, защото са ми малко плоски ходилата и за 10 минути краката ми падат и едвам се движа после :/) и има ефект от което съм много доволен, но примерно ту започне да спада, ту веднага пак ми е като преди (това главно отстрани паласки, там повече ми се натрупва, а отпред вече е много по добре, дори ми личат леко горните 2 реда плочки). Това предполагам е от храненето макар, че си направих режим и вече успявам да го спазвам, а той е следният- Ставам в 6, пия 1 чаша сок портокал примерно, че ме освежава и сабужда, отивам на училище- към 9 ям примерно едно Корни ако съм много гладен, в 10 ям един тост с пилешко роле и салата (просто няма по здравословно нещо около училище..) прибирам се, към 14,00-15,00 обядвам (за това се грижи майка ми а тя разбира от разделно хранене и т.н. и в къщи не е проблем с яденето), после към 19,00 ям нещо една ябълка, праскова или някоя активия като за следобедна закуска и вечерта около 21-22,00 вечерям. Газираното го спрях почти на 100%. Някакви съвети за храненето ако може да ми дадете ако някъде греша? :/ Всм за по бърз ефект съм готов сичко да пробвам ^^ Също го имам това коланчето от топ-шоп дето вибрира и уж сваля мазнини ,нещо сестра ми си го копуваше, а и съм го слагал 1-2пъти има май лек ефект :D, дали пък не е удачно да си го слагам отсрани на проблемните зони? ^^
Другият ми проблем са гърдите. Преди време пусках тема и ми отговориха, че най-вероятно са ми омазнени и за това се получава така а именно- като ми е топло и те се разпускат ужасно грозно, дори през блузите е.. ужас. А като ми стане по хладно или настръхна или нещо от сорта и ми се уформят направо нереално (за мен :D) добре. Има ли още нещо което може да се направи освен кардиото и тренировката в понеделник за тях или това е и трябва да чакам? В нас имам лежанка и т.н. и мога да повторя тренировката и в петък но така, доколкото съм чел май няма да има по добър ефек а най много травма?
Малко се отнесох, мислех да драсна 1-2 реда, а то стана бая но.. надявам се да ми помогнете, мерси предварително :)
29.05.09
20:08
Ставаш в 6 и ядеш чак в 9 корни, ако си много гладен, ако не - в 10!?! Май е по-добре дa пуснеш темата в samoubiec-dream, а не в bb-team…
Еми няма как да ям по рано :/ всм понякога успявам да хапна тоста в 8 някъде измежду часовете, сега от сряда ни слагат до края 2ра смяна и закуската ми, ще е веднага след ставане и ще е нещо по доборо от корни и тост :)
как да няма как да ядеш по рано,стани 20 мин по-рано от това което ставаш и си направи нещо за колко време се приготвят овесени ядки и 2-3 сварени яйца(примерно на мен ми отнема 5 мин).
30.05.09
19:46
Закуската може да се приготвя и от предната вечер, на сутринта отнема времето само да я изядеш, не много повече отколкото да изпиеш сока :)
Определено не си разпределин добре храненето според мен, пък и самия му вид.
А уреда е кростренажор