31.05.09
11:30
Здравейте мерките ми са годините 15 раст 167 тегло 55 кг.Желая точно това :покачване на мускулна маса > подобряване на формите > понижаване на подкожните мазнини———> АКо можете да ми обясните как става каква храна и програма да правя ще сам ви мн благодарен благодаря. ;-)
31.05.09
12:50
Яж и тренирай здраво,на твоите години нещата стават по-лесно.
Като за начало пиши без правописни грешки.....После можеш да се разровиш из форума,има достатъчно теми,които ще ти помогнат....Ако после имаш някакви конкретни въпроси,драсни тема и доста хора ще ти помогнат...
31.05.09
21:52
Яж по 5-6 пъти на ден обилно, вдигай по пирамидния метод, вдигаш кг с всяка серия и намаляваш повторенията. И аз бях даже по-зле от теб, Януари бях 51кг, 166см висок, от лежянка 35 кг 6 повторения, а сега края на май 61кг, 168см висок, 50 кг 6 повторения. Успех!! Всично изисква упоримост!
аз нз кво сички са се зарибили да праят много мускули на 15 години.... то не става така ... ти траибва да ядеш по 5-6 пъти на ден .. храна да тренираш ... и става много трудно .. ако не зимаш добавки.... за да наблегнеш на основно мускулна маса... яж пилешки филета .. паржоли .. салати ... картофи .... основно за мазнините се ограничвай от сланина .. пържено и сладко... но като казвам ограничавай значи да похапваш 2-3 пати в сецмиата но да не прекарляш да ядеш по 5 вафлии или по 1 кг паржени картофи секи ден
Мнението беше редактирано от radoslav1 на 31.05.09 22:44.