Новобранец . Иска малко помощ

31.05.09
10:53

Здравейте.Желая да кача ММ мерките ми са години : 15 167 висок 55 кила.Ето така изглеждам : http://rapidshare.com/files/239193086/DSC01140.JPG.html. Сащо така се интересувам от това че чета и на всяка диета за ММ виждам че в нея участват мн ВАГЛЕХИДРАТИ.НВД е за чистене а като приемаш много Ваглехидрати няма ли да омазнееш и напалнееш...Мерси.ДАно ми помогнете:)

ВВД-високовъглехидратна диета.НВД-нисковъглехидратна диета.Едната е за покачване ва ММ,а другата за сваляне на мазнини.

Като за начинаещ не изглеждаш зле,някакъв друг спорт практикувал ли си преди това?От сега виждам яко пулоувър за да разшириш коша и солидно количество храна и сън,но имаш доста база за развитие.Според мен е рано да се притесняваш за напълняване,по-важното е да ядеш МНОГО и РАЗНООБРАЗНО.Вкарал си се във филма с диетите,да хубаво е да се знае,но на тоя етап е много по-важно една добра програма за фитнеса и хапване на месо и много въглехидрат.Успех!

С много ваглехидрат тоест картови ориз месо овесени ядки няма как да се напалнее нали . Говоря напалняване като мазно висканало и отпуснато .

31.05.09
16:51

Средно на 3-4 кила мм се качва по килограм мазно, дори при много добри ВВД. Зависи от организма.

казано от HERCA на 31.05.09, 16:06:

С много ваглехидрат тоест картови ориз месо овесени ядки няма как да се напалнее нали . Говоря напалняване като мазно висканало и отпуснато .

Стува ми се,че при тебе няма много опасност от напълняване.Гледай поне въглехидратите да са от източници с нисък до среден ГИ:Картофи,Овес,Ориз,Пълнозърнест хляб...

01.06.09
04:41

няма смисъл от диети яж много и квото ти се яде+правилни тренировки

01.06.09
05:15

Към ilko,

Честно да си кажа, аз виждам “посевки” на мазно, съдя по себе си и колко по сух съм спрямо него, ако така мога да се изразя. И в неговия случай, след още няколко килограма едва ли “каквото ти се яде” ще е решението. Не пречи да си хапва по-полезно, пък пак да е в големи количетва нали? : )

01.06.09
20:38

казано от HERCA на 31.05.09, 16:06:

В месото има белтъци а не въглехидрати. Освен това ако си мислиш че всяко месо е полезно не е така. Няма билдер който е направил тея мускули с прасето и червеното вино. Хапвай си пилешко, телешко(шол ако можеш), риба. Не се притесняваи от рибата. Дори и най-мазните риби са полезни. Техните мазнини не се натрупват по артериите на сурцето, а напротив сподпомагат за отлагането на мазнините от именно свинското например.....
        За мен най-добрата пропорция за тебе е на килограм телесно тегло за ден приемай по 2 грама протеин и по 4 грама лесно усвоими въглехидрати. за това в коя храна колко протеини(белтъчини) и колко въглехидрати има можеш да видиш в таблиците в този сайт има всичко.
        И най-важното не се отказваи и не слушай какво ти казват хората за външният ти вид. Всичко става с упорит труд. Джей Кътлър е почнал на твоите години и на твоите размери а сега на Олимпията го бие само Ронито....Не случайно прякорът му е вечният втори :)

Успех приятел, дано да съм ти бил от полза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1