31.05.09
16:43
Какво смятате за употребата на добавки(пимерно протеин или креатин)без никакви тренировки.Лично моето мнение е че се покачват много мазнини без никаква ММ и има ли други неприятни последствия?
Аз не правя тази лоша комбинация нямам и намерения да я правя но ми е интересно мнението и на други.
Протеин се употребява от много хора които не спортуват и приема му е оправдан. Все пак това е един важен макронутриент който не трябва да се пренебрегва.
Креатинът е спортна добавка - употребата на креатин без да има физическо натоварване е излишна.
31.05.09
17:47
Може да си ги използваш, друг е въпроса, че ефект няма да има.
Просто като заместител на храненето ти ще са един вид.
31.05.09
18:23
Какво смятате за употребата на добавки(пимерно протеин или креатин)без никакви тренировки.
Пилеене на пари,освен ако приема е наложителен,поради накакви здравословни причини.Например протеин за заместване на хранене,както каза колегата или омега мастни киселини,витамини и тн...
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 31.05.09 18:24.
точно креатина няма смисал от него ако не тренираш,иначе има доста добавки,които може да си ги ползваш без трен за набавяне на важни макро и миркоелементи,ако ти липсват от храната.
31.05.09
19:44
Протеин и витамини според мен няма проблеми да се вземат независимо дали спортуваш или не
Не забравяйте че има хора които не могат да се хранат през устата по една или друга причина... При тях приема на протеин е задължителен... Също така определено хранителните добавки не са само за спортуващи, има много и специфични продукти - алтернативна медицина ....
01.06.09
07:52
значи това което си мислих ч от тях се затлъстява не е вярно?
казано от diablo91 на 01.06.09, 07:52:
значи това което си мислих ч от тях се затлъстява не е вярно?
Това зависи от Калориите ти и начина на живот... Не от хранителните добавки...