31.05.09
17:38
Целта ми е ММ.Знам 4е и двете е перфектно но нямам вазможност затова кажете . МЕрси
31.05.09
18:08
Ако ще е само едното-протеин.
31.05.09
18:14
казано от HERCA на 31.05.09, 17:38:
Целта ми е ММ.Знам 4е и двете е перфектно но нямам вазможност затова кажете . МЕрси
Пич на 15 не ти трябват толко добавки+това протеина ако го пиеш както трябва ще ти стъпва минимум 70-80 лева за месец.За тия 80 лева на месец може да си купиш доволни количества качествена храна: яйца,извара,риба,месо,мляко,ядки ,които в момента биха ти били много по-полезни само от един протеин.Трябват ти също и много калории и други неща не само протеин,за да качваш,а и ти още се развиваш има да растеш... до 18-19.Ако храненето ти е на ниво,по-добре си вземи амино,но да знеш,че се пият по-повечко от това,което пише като доза
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 31.05.09 18:20.
31.05.09
19:30
Последно ? Ами храненето ми е дол горе добро гледам да се храня с качествени храни.Като например
Закуска : овесени ядки + 2 варени яица и натурален сок
Тренировка——-
обяд орис + варени яица или картови вода може и салатка
послед там ако ми се приядат пак яица или картови
вечеря - Месо + салата + картофи или яица
и последно ПРОТЕЙН ИЛИ КРЕАТИН . Колебая се между nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=43 или nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=36 .Очаквам мнения БЛАГОДАРЯ
31.05.09
19:49
Правописа ти е ужасен! Вземи си протеин по-добре - лично мнение.
31.05.09
20:56
Не си казал стаж в залaта имаш ли , ако имаш колко ?
Друг път пил ли си креатин/протеин ?
Според мен е по-добре да си вземеш протеин,но ти си решаваш.
ако ще пиеш креатин,то нека не е монохидрат(по-добре кре алканин),ако бях на твое място щях да си взема витамини и може би амино(много хора пренебрегват витамините,но те са много важни)
Съдейки по аватара, според мен трябва един добър хранителен режим, който да си съставиш и да постнеш после за коментари. Не знам стажа и годините какви са ти. Аз бих заложил на протеин. Не че креатина няма да го усетиш, но смятам, че си имаш достатъчно сили, особено ако си в началото на стажа си.
01.06.09
09:56
Ако ще зимаш каквито и да е добавки,то първо се копува протеина,пък после с него си взимаш квото и да е. Ако пиеш само креатин не виждам как ще качиш ММ,особено с тва нищожно хранене дето си написал.
Пич,ти си на 15, вземи вкарай тея пари в храна много по-добре ще ти влезе. Сложи една “пилешка закуска” като допълнително хранене примерно(200-300гр пилешко филе + 4 яйца).
Пък ако толкова държиш на добавките,спести малко повече пари,поизчакай докато събереш за протеин И креатин(креатина монохидрат най-добре кат за тебе май) па тогава си ги вземи