Amino2700 na Universal ?

WO

30.09.04
18:31

Кога и по колко ще е най-добре да ги пия?И ще ми свършат ли работа за маса ?

30.09.04
19:45

Предлагам ти следното: 3 преди или по време на тренировката и 3 след нея. Ще ти помогне за маса индиректно, по простата причина, че ще ти помогне при възтановяването и предотвратяването на загуба на маса (ако ги приемаш адекватно).

06.10.04
10:35

При аминокиселините аз съм на принципа колкото повече толкова по добре, но според мен зимаи мин. по 10 хапа на ден.

08.10.04
15:58

Да не пускам нова тема. Та рових се из каталога на Universal в  bodybuilding.com и за мое голямо учудване във впечатляващата гама от продукти никъде не видях Amino 2700, които са едни от най-продаваните аминота в БГ-то:?:  :?:  :?: Какво озночава това???

08.10.04
21:12

че те са правени специално и изключително за аборигените от няколко източноевропейски страни, включително БГ. Останалите изводи си ги прави сам...

08.10.04
21:36

Възможно ли е да ги дам някъде за изследване- да видя какво толкова слагат в тях.
Между другото да сте забелязали някакви...странични ефекти от Amino2700(ако сте ги ползвали де)Щото имам едно съмнение, да не би да слагат някакви неща, които не ги упоменават на опаковката...

08.10.04
21:54

аз предпочитам да не се замислям над конспиративни теории, като тази че производителите на суплементи слагат меки стероиди и др.подобни. Не отричам че има някакъв много малък шанс това да е така, но се съмнявам, защото разкритието на подобни факти би фалирало мултимилионен бизнес, така че е доста рисковано.
А пък и ако вземеш много да се замисляш за такива неща... по добре да се гръмнеш :) .
Много е вероятно обаче Амино 2700 да се правят от по-ниско качество суровини, аминокиселинният им профил да не е оптимален /за да е по-евтино/, да има остатъчни въглехидрати и т.н.
Въпреки всичко аз съм като цяло доволен от тях.

08.10.04
22:12

Търсих в google-а за Amino2700 и единствените страници, в които намерих нещо бяха на хърватски, словенски и други такива.Нито един сайт на английски.
Другият вариант е милите братя американци да произвеждат специално евтини аминота за бедни страни като нашата, за да влезат  в положението ни...Гадост :evil:  :evil:  :evil:

_M

09.10.04
09:47

напълно съгласен съм с теб ,че пак ние сме прецаканите.провокира ми интереса и се разрових из нета,обаче в http://www.universalnutrition.com/ не намерих нищо и за megamass 3000 който в момента пия.моля ви се кажете ми ,че греша защото иначе ще преусмисля дали да не си купувам само продукти на нутрим и джей кей,поне си знам ,че са български но цената им е добра. и можеби не трябва да разчитам много на тия добавки,ами си трябва хубава храна :roll:

09.10.04
10:09

това за храната е 100% вярно.
относно това че някои продукти на universal са само за източна Европа, ви съветвам да не се втелявате толкова. :D :D
Много корпорации, независимо дали са за храни, лекарства, битова електроника и т.н. си имат отделни марки за източна европа - по-евтини и леко по-некачествени, или пък просто си концентрират рекламните кампании върху даден регионален бранд. Въпрос на маркетингова политика.
Аз лично много повече вярвам в заинтересоваността на Universal всичко да е наред с добавките им. Ако се открие нещо нередно в добавките, загубите за Нутрим биха се измервали в десетки хиляди, а загубите за Universal биха били стотици милиони долари, да кажем.
Не се косете толкова, че иначе живота не си струва. Ако толкова се притеснявате, спрете добавките, макар че то и храната, която ядем не се знае каква е.

03.02.05
00:14

mlo amino2300

03.02.05
09:50

MLO 2121 - царя на аминото.

03.02.05
10:23

Amino 2700,Mega mass 3000,Giant mass 4100,Amino 1600 и още няколко продукта наистина бяха произведени от UNIVERSAL преди около 10-на години по поръчка на техен дистрибутор.Неговата идея е била да предложи  достъпни продукти от реномиран производител на прилични цени за съответния пазар.Качеството винаги им е било добро/поне в началото/ засега не знам.Относно евентуалните загуби на UNIVERSAL-едва ли биха се изчислявали на стотици милиони долари,както и тези на НУТРИМ биха били доста повече от хиляди долари.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1