ГЕЙНEР ИЛИ ДЕКСТРОЗА

01.06.09
20:36

ГЕЙНЕР 80-100лв на месец
ДЕКСТРОЗА 8-10лв на месец
който пие ГЕЙНЕР прецакан ли е в ПАРИТЕ?
ГЕЙНEР с високо съдържание на протеин и със страхотен вкус. Увеличете мускулатурата си с 55 грама специален 4 компонентен протеинов бленд (Суроватъчен Протеин Изолат, Суроватъчен Протеин Концентрат, Калциев Казеинат, Белтъчно Яйчен Албумин). Това осигурява 6 часа доставяне на протеин, така че мускулите ви имат храна за целия този период и остават възстановени. Увеличете мускулатурата си с 162 грама първокачествен въглехидратен микс, за да заредите тялото си и да му предоставите възможност за максимален растеж.съдържа 17 грама МСТ (Мedium Chain Triglycerides), 13 грама ВСАА, 10.9 грама Глутмин, над 1,4 грама Аргинин за една доза от гейнера. Този профил на продукта го прави перфектен за бодибилдери и атлети, които искат да изградят мускулатура и повишат силата си без да качват телесна мазнина.
Състав:
В 250 g:
Мазнини 17 g
Холестерол 150 mg
Натрий 110
Въглехидрати 162 g
Протеин 55 g
ДЕКСТРОЗАТА има ли същото съдържание? ако ДА,подарете ГЕЙНЕРА си на бездомните кучета!
aко НЕ край на спора и си пийте ГЕЙНEРА!!!

Темата беше редактирана от ivo_rm на 01.06.09 21:03.

ПО

01.06.09
21:05

Аз си пия декстроза непосредствено след тренировка, че тия гейнери много скъпо излизат.

01.06.09
21:16

казано от Пожарникарчето на 01.06.09, 21:05:

Аз си пия декстроза непосредствено след тренировка, че тия гейнери много скъпо излизат.

но неможеш да получиш същиа ефект както от гейнера или?

Декстроза и протеин отделно е абсолютно същото като гейнър.Но излиза по евтино и можеш сам да си определяш дозата.При гейнърите протеина не е достатъчно,а въглехидратите са много.

01.06.09
21:59

Много по елементарен начин отписвате гейнърите. Не са само захари и протеин, в тях също има витамини, минерали, специфични мазнини, обогатени са и на игф-1 /някои/...
Мисля си че много прибързани мнения давате.

01.06.09
22:06

казано от tonu на 01.06.09, 21:59:

Много по елементарен начин отписвате гейнърите. Не са само захари и протеин, в тях също има витамини, минерали, специфични мазнини, обогатени са и на игф-1 /някои/...
Мисля си че много прибързани мнения давате.

копнал съм съдържанието на един гейнер!

И аз така ,по-добре един качествен протеин+някое кило декстроза и си го гласиш,както на теб ти трябва.+това винаги когато искаш може да пиеш чист протеин и да си хапнеш овес тва онова ,а не да се тъпчеш с захари

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 02.06.09 03:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1