03.06.09
11:16
Хора скоро рязъх дърва с резачка около половин-1 час като непуснах резачката...През цялото време я държах с лявата ръка.И от тогава се появи една болка не мога да определя къде но мисля че е в ставата и около нея по коста или може би е от мускулът.Изразява се най-често когато правя набиранки зад врат... Има ли място за притеснение?
Темата беше редактирана от no_smoking на 03.06.09 16:32.
03.06.09
11:57
Може да е някаква травма , може да си претоварил мускул , не знам ...
Нека изчакаме и други мнения , и аз съм рязъл дърва със такава резачка и до няколко дена ми мина.
казано от no_smoking на 03.06.09, 11:16:
мусколът
Е, заеби! Има място за притеснение що се отнася до правописа ти! Другото ще мине с почивка.
03.06.09
16:32
ПОПРАВЕНО Е!Не съм се съобразил,писал съм го както ми е по лесно...Грешка която няма да я допусна за втори път :) Добре значи ще почивам някоя друга седмица ... Мерси.
“рязЪх”,”лакътА” проблема с правописа е доста по-сериозен от някакво си преуморяване на мускул :)
05.06.09
15:26
за момента повече ме интересува друго.при положение че при набиранки ме боли а при кофички не,може ли да не правя набиранки ами да тренирам кофички и лицеви....докато се оправя.Или е добре да почивам ...
05.06.09
17:34
Сам неможеш ли да прецениш как е най-добре в този случяй за тебе?
05.06.09
22:19
ми нямаше да питам ако можех.истината е че ем неискам да тренирам,ем немога да си представя и ден без да тренирам.Нещо от сорта ми се върти в главата .