03.06.09
13:58
Здравеите!Съставям първото си НВД.Едва ли ще уцеля и едно правилно нещо!Но поне изчетох темата на емзо и другите и горе доло се запознах с нещата!Имам един въпрос...защо е завишено количеството на мазнини като те се натрупват под корема,дупето и тн.Може да е малко глупав въпроса ,но не разбирам, простено ми е ;).Имам един проблем,че в момента съм с патерици и шина след скъсване на коленни връзки и не искам да качвам килограми след като съм,така да се каже “обездвижен’’ :( .И така стана ясно, че не тренирам за момента.И ето моя режим, с които мисля да си намаля теглото с 9 кг за 6 седмици.
-6.45-Сутрин на гладно 2 таблета Бърнер.
-закуска-7;00-1 ковичка кисело мляко и мюсли + 2 чаени лъжички мед (за да е сладко :p )
- 8;00-Физиотерапия там има някакви упражнения, но те са минимални..
-11-плод-ябълка,банан каквото дойде + 1 пакетче 3в1..
-12:30 -Месо.. (риба,свинска пържола,пилешка пържола) + нарязан домат и краставица със малко сиренИе..
-16:00-4 белтъка на тефлонов тиган със зехтин, колкото да не загорят..
-18:30-салата домати краставица печена чушка с лучец и сирене...може да включа някое месце в салатата..
-8:30- ????
10:15-2 хапа бърнер
Знам че трябват доста корекции, но нали за та са по-опитните,да споделят...На 17 години съм 86 кг.
Изказвайте мнения...и направо корегирайте..мерси предварително..колеги .. :P
03.06.09
17:35
Сега незнам какви точно са целите ти,но ако си решил да “чистиш” мускули режима е ОК.Единствените ти свястни яденета са в 12:30 и в 16:00 ,а и какво правиш с тоя бърнер преди лягане ??? Щом не тренираш не мисля че извличаш кой знае ква полза от бърнера,остави го и пий л карнитин сутрин и следобяда по някое време.Никой няма да се наеме просто ей така да ти съставя хранителен режим,затова ... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/?utm_source=forum&utm_medium=footer_link&utm_campaign=thread_refs . Изчисляваш си ОКБ Белтъците около 2,5 гр/кг ,(от месо,риба,яйца,извара...) Въглехидрати 1 гр/кг телесно тегло (от овес,кафяв ориз...) Мазнини 1,2 гр/лг (от ядки,мазна риба,зехтин...) ,всичко в 6-7 яденета през горе долу равни интервали.ВЪглехидратите от зеленчуци не се броят така че може да хапваш спокойно по всяко време.На всеки 6-7 дена имаш зареждащ ден с по около 3,5-гр кг на телесно тегло. Забравяш за мляко,плодове,всякакви видове сладки и др.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 03.06.09 17:39.