Въпрос относно избора на хранителни добавки

04.06.09
01:47

Здравейте!Колебая се какво да избера,а ето и в какво се изразява дилемата ми.Искам да взема стромба.Но за допълнителен ефект,преди нея се чудя дали няма да е по-добре,ако направя някое цикълче с креатин+глутамин (и ако някой предложи още нещо).
Та да попитам запознатите как е най-удачно да сторя , за да се радвам на максимален ефект.Като цяло целя да наедрея,а ако същевременно може и да загубя неприятните мазнини в областа на корема,би било добър плюс.
Тренирам от няколко години,а по-усилено едва от миналия Юли(с кратко прекъсване).Бих се определил като любител.Миналия Август пиех някакъв Витапак на ГНС от който останах много доволен.След това не съм приемал нищо.
Ако е от значение,висок съм 177см,тежа 81кг,обиколката на ръката ми е 45см,бих казал,че е изчистена.Гърба не съм го мерил,но ми е малко изостанал,мисля е около 120см.Като цяло единствено имам неприятни “паласки” и леко коремче.
Благодаря на отзовалите се!
Поздрави!

04.06.09
06:16

Креатин+глутамин СЛЕД стромбата. Тогава ще имаш нужда.
Ако пък решиш да я пропуснеш - няма да сбъркаш според мен.

04.06.09
22:14

Благодаря за съвета.А би ли обяснил по-подробно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1