02.02.05
18:15
Абе хора вие за кво тренирате :?:
99% от билдерите се потят години само заради момичетата
тренирам от 2 години но като ме хване мьрзелат всичко
отива по дяволите.Ся кат се сетя че зимата криво ляво ша
си отиде кат ида на плажа искам да виждам как пичките
полудяват при вида ми.МОМИЧЕТАТА-те са единствената ми мотивация.
Вие имате ли проблеми с този лош порок :?:
PS:СЯ ПОЧВАМ ДА ТРЕНИРАМ ЗДРАВАТА
Ами аз тренирам зареди спорта който практикувам и пак поради твоята причина. Най-вече самочувствието!
Ами няма лошо момичетата да са ти стимул! Поне това е природосъобразно. А при мен стимолат е зареди работата, просто бодибилдинга ми помага в живота и в работата. Също и жените са ми стимул, а и си е ме кефи спорта и знанията от форума и сайта са ми от полза.
по-здрави
02.02.05
20:15
Момичетата и самочувствието! :D
Верно момичетата имат заслуга(по-скоро 1 конкретно момиче), за да вляза и аз в залата по-сериозно. Но не го искаше тя, просто аз реших че трябва да влеза във форма.
Появи се обаче и друг момент-след като потренирах малко повече-завиших си критерия за жените-примерно не харесвам жени които не си поддържат фигурата(не дебели, а просто безотговорни). А най- много ме дразни жена, която казва че харесва мъже с големи ръце и плосък корем, а в същото време тя самата не се е погледнала в огледалото.
Тва е от мен, май стана много емоционално :twisted:
Айде Успех на всички, а която не ни харесва, да си гледа работата!
Главно аз тренирам заради предизвикателството и спорта.А пък то след това си идва и всичко останало.
С яденето идва и апетитът! Яко тренировки и почваш да тренираш зареди самите тренировки и тоя момент го има :) .
по-здрави
03.02.05
11:42
Аз тренирам за себе си, за самочувствие и от любов към тоя спорт :wink: ако не тренирам не знам кво ще правя ще се побъркам сигурно.А иначе жените са много хубав стимул а и не само те би било хубаво който и да е като те погледне да изпитва респект към теб, нали ? А колкото до мързела- с мързел нищо не става...
Аз го правя заради спорта. Спортувам от 6 годишен, но никога не съм имал много спортни успехи и ако мога да ги осъществя с бодибилдинга ще е много добре!!!
Е това е сигурно последното нещо, заради което тренирам. За момичетата - един съвет: изучете психологията, философията и астрологията - никой културист няма да може да ви стъпи дори и на малкия пръст :lol:
Аз лично тренирам заради себе си,но не за друго а защото съм Нарцис и то голям.Иначе и момичитата имат голям стимул в тая работа,обаче ако си забелязал наи-готините са с некви шушляци,дето се вика хубавите ябълки прасетата ги ядат.
Защо бе? Какво лошо има да искаш да постигнеш нещо повече от ниво - “за здраве”?
[quote author=“Martin”]Е това е сигурно последното нещо, заради което тренирам. За момичетата - един съвет: изучете психологията, философията и астрологията - никой културист няма да може да ви стъпи дори и на малкия пръст :lol:
За психологията и философията съм сагласне, но астрологията каква връзка има не виждам. Аз лично не вярвам в тия хороскопи и новите програми там дето ти смятат някви идиотщини. Е са има около 40 процента истина в тая наука.
по-здрави
Тренирам защото ми харесва :D .а иначе наистина е приятно когато момичетата около мен се радват на това което съм постигнал в залата :wink:
Аве забелязал съм и нещо друго-повечето, на които стимула им е момичетата просто не могат да постигнат някакъв успех с тях без хубаво тяло...и така се смазват само заради едния престиж а пък ако ви кажа , че напоследък си мисля, че не е нужно тялото колкото това дали си готин 8) и си имаш самочувствие 8) и без да си нацепен :shock: .Е съжалявам щото може и да съм ви утекчил ама напоследък много го мисля това... :idea: :idea: :idea:
Емо никой не те кара да вярваш в каквото и да е. Те момичетата си знаят работата :lol:
03.02.05
17:31
[quote author=“kara”]А най- много ме дразни жена, която казва че харесва мъже с големи ръце и плосък корем, а в същото време тя самата не се е погледнала в огледалото.
:!: :!: :!: :!:
Не мога да го кажа по-добре от теб...
03.02.05
19:03
fotev10 е много прав.Повечето готини момичета са с някви
шибани капути.
PS:Много са дразна направо ми идва да ги пребия.
WHO GIVE A FUCK WHERE YOU FROM :?:
За самочувствие , и естествено заради мадамите , но наи много ми се иска некои да ми посегне , а после аз да го шибна веднъж и тои да излети 2 метра назад :lol:
[quote author=“master”]За самочувствие , и естествено заради мадамите , но наи много ми се иска некои да ми посегне , а после аз да го шибна веднъж и тои да излети 2 метра назад :lol:
На мен ми се е случвало и то когато бях бол точно същият ден яко стероиди и бях взел яко хапчета. После палячовците избягаха доста бързо :))))
по-здрави
Тоя проблем бая трениращи го имат направо в залата с борня требе да тренираш за всеки случей :)) ! Но да не ставаме хемофоби да си правят к’вото искат ако спазват правилата .
по-здрави
04.02.05
09:36
twista, мене музиката също ме надъхва :D :D така като гледам, че цитираш три сикс, замисли се дали и при тебе не е така :wink:
04.02.05
11:16
Без gangsta рап не мога да тренирам
Three Six Mafia
04.02.05
11:32
е начи имаш още 1 стимул :D (не са само пичките)