04.06.09
19:19
Та значи от една седмица съм на тази диета и лежанката ми падна главоломно. От 140кг(х1) на 125-130кг даже и те ми тежат.
Като цяло да спомена, че съм 19год. , тежа 90кг и съм висок 182см. Тази 1 седмица дето съм почнал диетата съм ял средно по 8-10 яйца, 300гр пилешки пържоли, 300гр пилешка шунка, 80-100гр пълномаслено сирене(на ден), 1 кисело мляко 400гр. Спрял съм въглехидратите напълно(може би това е огромната грешка....).
Като цяло искам да знам спада на силата временно явление ли е? Или само първите седмици?
Нормално да ти спадне силата,като няма качествен източник на енергия!Спирането на въглехидратите е огромна грешка!Като цяло цялата диета не струва!Спада на силата е временно явление,когато се върне въглехидрата в системата и организма не се мъчи пак ще буташ 140 от лег.
04.06.09
19:42
Напълно нормално и успокой топката с тежестите сега не се назорвай много,най много да се контузиш.Като минеш на ВВД давай пак здраво
Добре ама то ми е гадно, на 18 години тежах 82кг правех 150лег, вярно контузих се, но докато правех бицепс изолирано с 80kg свободна тежест(голяма грешка) и спрах тренировките за 1 година. Сега гледам да влезна пак във форма.
Някой предлага ли някакъв минимален прием на въглехидрати от порядъка на 100гр или без тях си е по-добре?
Мнението беше редактирано от Piro_VD на 04.06.09 20:00.
Яйцата цели ли са? Ако не, калориите ти са много малко. То и иначе не са много.
Вкарай повече мазнини, само с протеин няма да имаш енергия. С прекалено малко калории ще ти пада силата, а и това е показател, че губиш мускулна маса.
Мнението беше редактирано от Петко К на 04.06.09 20:46.
Яйцата са цели, но мога да купя фастъци примерно. Взех си и една опаковка Оптимум CGT-10, замислям се и за ВСАА.
Мнението беше редактирано от Piro_VD на 04.06.09 22:18.
казано от Piro_VD на 04.06.09, 19:54:
Добре ама то ми е гадно, на 18 години тежах 82кг правех 150лег, вярно контузих се, но докато правех бицепс изолирано с 80kg свободна тежест(голяма грешка) и спрах тренировките за 1 година. Сега гледам да влезна пак във форма.
Някой предлага ли някакъв минимален прием на въглехидрати от порядъка на 100гр или без тях си е по-добре?
Включи ги.
05.06.09
08:37
Голяма грешка е да оставаш без въглехидрати в началото на диетата.В края даже е задължително,но не и в края.Ако снимката ти е от скоро като гледам нямаш много за сваляне и предполагам имаш бърз метаболизъм и за месец ще си готов.Можеш примерно 2 седмици на около 1 гр въглехидрат и 2 седмици да въртиш няколко безвъглехидратни дни с 1 зареждащ.Относно макса на лега.По-скоро е психологическо,защото когато правиш единица не се израходва почти никаква енегрия(АТФ,КФ,гликоген),а и за 1 седмица неможеш да загубиш толкова маса,че да ти спадне силата.Ако искаш да си запазиш силата през диетата си тренирай както досега,но не прави до макс всеки път,а до около 90-95%,.
05.06.09
11:44
чакай бе човече, какво значи 1 грам въглехидрат? освен ако нямаш предвид грам/телесно тегло.. Щото грам въглехидрати сигурно ще си докараш и цял ден на чайчета да стоиш баси
05.06.09
12:29
казано от Sparxter на 05.06.09, 11:44:
чакай бе човече, какво значи 1 грам въглехидрат? освен ако нямаш предвид грам/телесно тегло.. Щото грам въглехидрати сигурно ще си докараш и цял ден на чайчета да стоиш баси
Естествено!!!Мислех,че на всеки му е ясно без да казвам 1 грам на кг телесно тегло.
05.06.09
12:43
не се знае пич, тука що народ брои как приемал по 5-10 въглени на ден, като толкова от млечните сами си ги взимат ;) death magnetic е смешен албум :)