Лични съобщения

11

19.04.09
06:01

Защо не мога да получавам такива? По default ли са забранени и как да оправя проблема?

11

09.05.09
14:56

Явно никой не го интересува че нещо във форума не е наред. И следкато не получих никакъв отговор сам открих проблема: Тъйкато акаунта ми се състои само от цифри, системата не може да го възприеме като акаунт, защото когато срещне цифри си мисли че това е цифровия код на друг акаунт.

Предлагам две решения:
1. Да се изключи втория вид интерпретиране на акаунтите от системата, ако това е възможно разбира се. Защото когато се прати съобщение до някой с такъв акаунт като моя, състоящ се само от цифри, системата го праща на друг, а именно този с цифров код на акаунта 110, което не съм аз а grimevil в случая. Предполагам това потребител номер 110 или казано по друг начин, 110-тия регистрирал се в този форум. Не съм специалист и не знам може ли да се орпави проблема, но ми е супер странно че системата на форума поддържа акаунти смао от цифри, следкато ги кодира цифрово и въобще защо ги кодира...
2. Някой от администраторите да ми каже номера на моя акаунт за да си го добавя в подписа, който иска да ми праща лични съобщения да си знае.

П.П. Ако молбата ми не бъде удовлетворена ще бъда принуден да пратя на всички потребители, примерно от номер 1 до 10 000 по едно фиктивно съобщение за да разбера моя номер. Надявам се желанието на екипа на BB-Team да реши проблема да не остане нулево и след този ми пост. За да си спестим неудобствата произлизащи от този бъг в системата която използва форума.

Благодаря предварително!

Привет, извинявай, тази тема ни е убягнала. Предлагам, при технически проблем, обръщай се към поддръжката, за да може да се реагира своевременно. Този раздел няма въпросните функции.

Номерата на акаунтите нямат директна връзка, но ще проверим къде има “бъг” с потребителското ти име и кутията за съобщения.

11

09.05.09
16:24

Благодаря :) Аз не знаех какъв е проблема, а и не видях въобще раздел за проблеми, затова писах тук.

Долу, Контакт - Техническа поддръжка. :)

11

23.05.09
15:25

Ясно, ще го имам предвид. А има ли развитие по проблема?

Направихме няколко теста с пращане на съобщение до теб - дали получи такова?

11

05.06.09
09:05

казано от Димитър Михайлов на 26.05.09, 12:54:

Направихме няколко теста с пращане на съобщение до теб - дали получи такова?

Не...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1