Дневника на Pheonix

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.06.09
15:10

Критиките ви са необосновани. Програмата е за покачване на мускулна маса. Поне кажете какво не и харесвате и кое трябва да променя.

Мнението беше редактирано от Пламен на 05.06.09 15:12.

05.06.09
15:17

Добре, ето ти една обоснована критика.
Ето какво не и харесвам:
- много упражнения като цяло, най-вече за малките групи
- прекалено много серии и упражнения за човек с твоят стаж и форма
- много серии и упражнения в една тренировка, т.е. не се вмества в 50 минути, което е желателно 
- неподходящ сплит - гърди след рамене и крака след гръб!
- за сметка на горното - цял ден за ръце! :lol:
- лошо подбрани упражнения, както и реда, в който да се изпълняват

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.06.09 15:19.

05.06.09
17:21

ОК, може тъй като програмата донякъде съм я правил аз. А каква програма предлагаш за покачване на мускулна маса ? Като се има предвид че имам 8 месеца стаж висок съм 170 см. и тежа 61 кг ?

05.06.09
17:25

казано от Пламен на 05.06.09, 17:21:

ОК, може тъй като програмата донякъде съм я правил аз.

казано от Пламен на 05.06.09, 09:12:

Вярно че тази програма се ползва от професионалисти, но и е правена от такива.

LOL ти професионалист ли си ?

05.06.09
17:46

LOL ти не четеш ли ?
Ползва се от професионалисти но може да се ползва и от непрофесионалисти независимо възраст и опит...

Само трябва да разпределя упражненията правилно, може би да ги намаля. Като цяло тренировката е час и половина, а аз трябва да качвам затова мисля да премахна някой упражнения.

05.06.09
17:57

Не се разсейвай. :-P
Все тая, кой е правил програмата. При някой професионалист или не чак толкова професионалист, може и да дава ефект, кой знае..
Петко К ти е написал какво и куца, ако я оценяваме за твоята личност. То може да се опише и с една дума - всичко. :)
И това не е майтап, защото като нищо можеш и да се повредиш, ако се понапънеш с тая програма.
Ако толкова целиш, програмата да е писана и публикувана - избери си един тридневен сплит от сайта.
http://www.bb-team.org/workout/1290/ - тази ще ти свърши работа. И трябва да ядеш.

Мнението беше редактирано от 6th на 05.06.09 17:58.

05.06.09
19:34

Да, не е лоша. Правих почти същата около 3 месеца и половина
Ето тази http://www.bb-team.org/workout/1358/
Ще продължа докато кача и стана поне 65-70 кг. (естествено храненето е най-важно) и след това ще почна някоя за оформяне.

Няма тренировка за маса бре. Земи се разчети малко да ти станат ясни някои основни неща, че като те гледам кфо пишеш ми става жал.

05.06.09
19:46

казано от aMneSia на 05.06.09, 19:37:

Няма тренировка за маса бре. Земи се разчети малко да ти станат ясни някои основни неща, че като те гледам кфо пишеш ми става жал.

Това пък какво значи >:(

05.06.09
20:39

aMnesia, иска да каже, че храненето е по-важно. И този сплит не е лош, но подозирам че си го харесал, защото е с повече серии и упражнения. Това, не го прави по-добър за теб.
Начев - нелош сплит, но чак най-естествено - надали. И всъщност, при такова разпределение, ръцете не вървят много, много. :)
Поне при мен.

PS Хора, ако искате да сте от помощ, то заядливия тон ...нe e много подходящ. Всички сме били начинаещи, повечето(за мен със сигурност) сме задавали тъпи въпроси и сме си имали своите разбирания/заблуди.

Видяло се е, че момчето неиска да слуша какво му се говори и си знае неговото, затова така говорим. Аз като започнах се вслушвах във всичко което ми се казва, за разлика от Пламен. Наумил си е нещо и това ще бъде и каквото и да му се казва, той само ще извърта нещата в негова угода, макар и да не е правилното.

05.06.09
20:54

Извинявай, Роки. Грешка.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.06.09 20:55.

06.06.09
10:04

Ами дразня се някой като почнат да се правят на много разбиращи, едва ли не фитнес инструктори. Има и такива, но има и разни спамери които пишат глупости като aMneSia. Може да нямам много опит но знам че има два вида тренировки, едната е за покачване на мускулна маса, а другата е за оформяне. Който ще спами да си намери друга тема.

06.06.09
10:09

казано от Пламен на 06.06.09, 10:04:

нямам много опит

Аха.

знам че има два вида тренировки, едната е за покачване на мускулна маса, а другата е за оформяне

Така подвърди горното.

Който ще спами да си намери друга тема.

Това, че ти си отворил темата и че тя носи твоето име не означава, че ти решаваш кой ще пише и кой не. Можеш да помолиш някого да не ти ‘спами’ по темата, но никъде не пише, че той е длъжен да уважи твоето желание.

Ще ти кажа какъв ти е проблема, и не ми се сърди ако ти прозвуча като учителката ти в 6-ти клас:
Проблема ти е, че за да знаеш как да манипулираш визията и функцията на тялото си трябва да си изчел много, ама много литература. Ти в случая нищо не си чел, а си със самочувствието на знаещ и можещ. Тук спирам да пиша.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.06.09 10:10.

Хмм пиша глупости. Ти ако си прочел 1/100 от това което аз съм, нямаше да ти гледаме сеира. Ти прогрес в близките години няма да имаш, запомни ми думата. НЕ се заяждам, но си смешен от всякакъв ъгъл и най-много се дразна от това, че неискаш да разбереш.
Като кон с капаци си.

Пламен имай в предвид, че този спорт е колкото практичен да отидеш да вдигаш щангите да се храниш, толкова и теоретичен във всеки момент да знаеш какво да ядеш защо да го ядеш какво да вдигаш какво се случва и т.н. Хубаво е да слушаш когато ти казват нещо, но бъди внимателен в слушането не се увличай, защото самия аз от много вслушване съм си патил доста.

06.06.09
11:32

казано от aMneSia на 06.06.09, 10:45:

Хмм пиша глупости. Ти ако си прочел 1/100 от това което аз съм, нямаше да ти гледаме сеира. Ти прогрес в близките години няма да имаш, запомни ми думата. НЕ се заяждам, но си смешен от всякакъв ъгъл и най-много се дразна от това, че неискаш да разбереш.
Като кон с капаци си.

Като незнаеш ко да пишеш не пиши ве кавал !!!

06.06.09
12:04

То аз не знам защо, като вече си решил какво да правиш, някой изобщо се опитва да ти помага...

Мнението беше редактирано от Lenks на 06.06.09 12:08.

SP

06.06.09
12:06

лично аз такъв аватар с пръчки да ме бият не бих си сложил ако изглеждах като пламенчо :D :D :D

казано от Пламен на 06.06.09, 11:32:

казано от aMneSia на 06.06.09, 10:45:

Като кон с капаци си.

Като незнаеш ко да пишеш не пиши ве кавал !!!

ММмм кой ти каза, че незнам ? Теб приятелю само с 1 изречение мога да те разрева :lol:

06.06.09
13:30

Някой помни ли че форума беше за фитнес ? Амнезио плужек такъв не се заяждай.

BU

06.06.09
17:07

не искаш
не знам

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1