11.02.09
18:32
silabg.com/bg/product/detail/id/3030 - Scivation Whey
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/62/id/1691/page/2/PVL-WHEY%20MAXX - PVL Nutrents
silabg.com/bg/product/detail/bid/60/id/1622/DYMATIZE-ELITE%20WHEY%20PROTEIN - Dymatize
Даите съвет кои от трите е наи-добър.
Мерси предварително !
ако ще е за тия пари бих избрал м/у Sintrax Nectar и неовкусеният изолат на NOW
11.02.09
19:53
Между тези трите бих избрал Scivation Whey. Но за мен най-изгодния е ASN American Whey.
11.02.09
20:28
Според мен, този на Dymatize е най-добър от трите, но на Scivation е по-изгоден...
11.02.09
21:49
Аз също бих избрал между Sintrax Nectar и изолат на NOW ползвал съм ги и двата и съм адски доволен
12.02.09
04:44
казано от ACTROS на 11.02.09, 18:32:
silabg.com/bg/product/detail/id/3030 - Scivation Whey
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/62/id/1691/page/2/PVL-WHEY%20MAXX - PVL Nutrents
silabg.com/bg/product/detail/bid/60/id/1622/DYMATIZE-ELITE%20WHEY%20PROTEIN - DymatizeДаите съвет кои от трите е наи-добър.
Мерси предварително !
Сам разбираш, че и трите протеина са от водещи марки утвърдили се на БГ пазара. Dymatize и Scivation са Щатски, а PVL Канадски марки. И трите протеина, които си селектирал са една и съща разфасовка, ето защо сега е нужно да погледнеш останалите 3 фактора, които ще повлияят на решението ти, а именно: цена, съдържание на протеин в доза и съдържание на въглехидрати в доза. И по трите показателя, Scivation Whey е лидер... за много от вас и себе си не изключвам разбира се, когато стане въпрос за протеин, мненията са разнородни и силно субективни... понятие, като най-добър протеин няма... има “...този работи за мен и ми е изгоден, докато други не...” Аз лично експериментирам непрекъснато с различни марки, защото протеина в крайна сметка е храна с висока биологична стойност и по задълбочено определение не му е нужно.
С други думи, въпрос на личен избор е и информация и за трите протеина има колкото поискаш в нета, ако все още не можеш да решиш, еми тогава се вгледай в по горните показатели и си готов!!
Успех
12.02.09
08:29
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34139/P15/
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 12.02.09 12:40.
Еми ако се колебаеш от 3-те които си дал,ти реши.Цените също погледни и прецени.Иначе ScivatiOn е добре,за другите също са добре.За мене дали ще вземеш Scivation или някой от другите няма да усетиш кой знае каква разлика.Ама гледай храненето да си ти е добре и си вземе суроватка за след тренировката,преди и сутрин-там си прецени как ще ти стигнат финансите..
03.06.09
20:14
По-добре си вземи Dymatize ISO-100 (25 гр. чист протеин, 0 гр. мазнини и холестерол и лактоза). http://www6.netrition.com/dymatize_iso_100.html Не съм срещал друг подобен
казано от myname на 03.06.09, 20:14:
По-добре си вземи Dymatize ISO-100 (25 гр. чист протеин, 0 гр. мазнини и холестерол и лактоза). http://www6.netrition.com/dymatize_iso_100.html Не съм срещал друг подобен
Веднага ти отговарям че има подобен, но не просто подобен а по-добър ..
Syntrax - Nectar !
03.06.09
21:01
Nectar е най-добрия,но и цената му е доста “добра”.
04.06.09
03:39
казано от RogerF на 03.06.09, 21:01:
Nectar е най-добрия,но и цената му е доста “добра”.
Качеството струва пари, неможе да вземеш пико за 10 лв килото и да чакаш нещо впечатляващо.
04.06.09
07:03
Има три типа трениращи, които използват протеинова пудра:
1) Нектараджиите: вечно отслабващите - търсят идеалния по вкус протеин, който да им залъже глада за сладко;
2) Недоразбралите: чули са, че някой пил протеин и му порастла ръката до 45см и те веднага търсят идеалния протеин. Но при условие, че не приемат достатъчно храна (калории, мазнини, въглехидрати и белтъчини), то приемът на пудра е недостатъчен да замени липсите в диетата им;
3) Осталите: знаят кога и какъв протеин се приема, направили са си хранителния режим и използват пудрата за ДОБАВКА към него.
Ако си от първите 2 типа - няма угодия :)
Ако си от третия тип - силабг са ти отговорили много точно.
04.06.09
07:52
казано от ilko на 04.06.09, 05:00:
а ти от нектара кво толкова впечетляващо си получил?
Нестава ясно към кого е отправен въпроса, но ще ти отговоря. Получих доста впечатляващи резултати може да видиш снимките в галерията ми. Естетсвенно ако разчиташ на протеина за резултати още повече впечатляващи, си загубен.
казано от Oranje на 04.06.09, 07:03:
1) Нектараджиите: вечно отслабващите - търсят идеалния по вкус протеин, който да им залъже глада за сладко;
Ще си позволя малко да те коментирам, защото виждам ти го раздаваш много силно - така да го кажа.
1): Значи групата на “нектараджиите” / в която влизам и аз/ - не си я дефинирал по правилния начин, Тази Група е група която иска най-високия клас протеин, с най добрия вкус /а какво по хубаво от това !/. Това за залъгване на сладкото ами не съм съгласен с теб, всички протеинови пудри са сладки, /изключвам неовкосените вкусове и твоят любим ПИКО (ако изобщо е протеин това което ти пиеш)/ така че това за всеки протеин може да се каже. Просто другите имат захари , докато в Nectara - 0.
04.06.09
09:28
казано от tonu на 04.06.09, 09:19:
казано от Oranje на 04.06.09, 07:03:
1) Нектараджиите: вечно отслабващите - търсят идеалния по вкус протеин, който да им залъже глада за сладко;Ще си позволя малко да те коментирам, защото виждам ти го раздаваш много силно - така да го кажа.
1): Значи групата на “нектараджиите” / в която влизам и аз/ - не си я дефинирал по правилния начин, Тази Група е група която иска най-високия клас протеин, с най добрия вкус /а какво по хубаво от това !/. Това за залъгване на сладкото ами не съм съгласен с теб, всички протеинови пудри са сладки, /изключвам неовкосените вкусове и твоят любим ПИКО (ако изобщо е протеин това което ти пиеш)/ така че това за всеки протеин може да се каже. Просто другите имат захари , докато в Nectara - 0.
Ти си в 3-тата група: не се лови за думичката ‘нектараджия’, а за обяснението кой в коя група е. Когато знаеш какво точно търсиш - намираш протеина, от който да извлечеш максимална полза. Нектар идва от сладкото питие, не от името на любимата ти марка протеин. Да го сменя ли с ‘елексираджия’, ‘сладкаджия’, ‘залъгваджия’...?
Това дали е протеин това, което пия, може да покаже достатъчно качествено изследване. Аз друго не мога да си позволя и пия това. Въпреки това не ме е срам да изляза до всеки от форума за сравнително позиране, нищо, че той се подготвя за месец с моя годишен бюджет за храна и добавки.
Мерси за лекцията относно протеините.
04.06.09
10:51
80 лв за кило протеин.. Не мерси. :)
Избери си измежду Диматайз и Сайвейшън. Ако не ме лъже паметта диматайз има 24 гр. протеин в доза от 28гр., а Сайвейшън 22 (но за Диматайз-а не съм 100% сигурен).
Forza неовкусеният изолат на NOW! :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.06.09 11:30.
04.06.09
17:17
казано от Oranje на 04.06.09, 09:28:
Въпреки това не ме е срам да изляза до всеки от форума за сравнително позиране, нищо, че той се подготвя за месец с моя годишен бюджет за храна и добавки.
Всъшност, как си обясняваш този неоспорим факт, че стоиш много по добре от много хора от фурма макар и с много по малко храна и добавки. По усърдно трениране, по тежка диета, повече време в залата, а защо не и по добра генетика :).
04.06.09
17:31
Какви генетики...какви 5 лева...
Това е един и същи човек :)
за 3 години
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.06.09 17:34.
04.06.09
17:36
Сашо точно това казвам, ти си изпил добавки колкото фабриката на Биогейм не е произвела през последната петолетка е извинявай ама ако не ти се беше променило така тялото трябваше да станеш шахматист. В същото време Oranje, нищо не е изпил пък стои много по добре от теб. Хайде и тази тема прецаках и Emzo ще ме застреля публично.
04.06.09
18:04
казано от Иван Шишманов на 04.06.09, 17:36:
Сашо точно това казвам, ти си изпил добавки колкото фабриката на Биогейм не е произвела през последната петолетка е извинявай ама ако не ти се беше променило така тялото трябваше да станеш шахматист. В същото време Oranje, нищо не е изпил пък стои много по добре от теб. Хайде и тази тема прецаках и Emzo ще ме застреля публично.
Хехе, мерси за комплимента, но със Сашо имаме различни цели. Даже той си казва, че под 94кг (ако не се лъжа) се чувства малък и му е дискомфортно, а пък аз над не се чувствам добре на повече килограми и предпочитам по-атлетичен и изчистен, а не масивен.
А за генетиката ти бях обяснил преди няколко дни.
Дори ти самият имаш снимки, на които си доста слабичък, така че генетически не би трябвало да може да качиш много :lol:
.. Oranje RESPECT !! ;) Сашо и ти си постигнал много , но наистина си вкарал много пари в добавки :)’
Сори за оффа и заяждането ама ..
Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 04.06.09 18:21.
Какво се нахвърлихте върху човека...Не мога да разбера за какво го окурявате,все едно се е зобил...Да,и за мен е мазен,няма ясно очертани мускулни групи,всичко някакси се прелива.Явно колегата се харесва така.
Нормално е Ориндж да изглежда по-красиво като е по-релефен!
Извода,който можете да си направите е,че цифричката на кантара няма никакво значение!Всеки си знае за себе си и може да застане пред огледалото и да реши дали това,което вижда му харесва или не.Само,не разбрах защо темата се превърна в сравнение между Ориндж и Александър Маринов?
Какво значи “Вкарал си пари в много добавки” ?! Ей аман от глупости вече! Мислиш, че добавките имат магичен ефект, така ли ? Сашо тренира и се храни като разпран ако не си му видял дневника.Както и Ориндж.Място за сравнение няма.Ако бяха 2ма състезатели в една категория тогава ги сравнявайте.Просто е абсурдно!Не защитавам никой :)
казано от Владимир92 на 04.06.09, 18:33:
Какво значи “Вкарал си пари в много добавки” ?! Ей аман от глупости вече! Мислиш, че добавките имат магичен ефект, така ли ? Сашо тренира и се храни като разпран ако не си му видял дневника.Както и Ориндж.Място за сравнение няма.Ако бяха 2ма състезатели в една категория тогава ги сравнявайте.Просто е абсурдно!Не защитавам никой :)
Ами да някои добавки определено имат магичен ефект .. 3-4 месеца ако пиеш доказали се добавки можеш да качиш доста ;) А и тук говорим за 3 години яко добавки . Недей ми ги разправя тези врели некипели че нямат ефект добавките . Обаче сте като някои папагалчета тука чули вече “добавките нямат магичен ефект и тва си е то ” .. Някои добавки имат голям ефект пак ще го кажа .
Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 05.06.09 06:42.
05.06.09
08:13
Само да уточня,че добакви взимам от 1 година.Започнах Юли месец 2008ма! Не 3 години...2 години си тренирах даже без протеин.От 1 година започнах с добавките до ден днешен.
05.06.09
09:52
казано от NoXtr3m3 на 05.06.09, 06:39:
Ами да някои добавки определено имат магичен ефект
Поредната ти глупост ...
казано от NoXtr3m3 на 05.06.09, 06:39:
Някои добавки имат голям ефект пак ще го кажа
Това, което казваш пак, е доста различно от предишното ти твърдение...
хууубаво оспамихте темата .... ще взема и аз да се включа :)
виждате, че с добавки и без, когато човек знае какво иска и как да го постигне, нещата се получават. основното се постига с хранене и тренировки и много, много търпение. по отношение на добавките - помагат, а използването им е въпрос на лични предпочитания и финанси. и в този ред на мисли .... ако имах кинти, досега да съм 90+ ....
05.06.09
17:44
казано от myname на 03.06.09, 20:14:
Гледах го и аз този Нектар. И се чудих него ли да взема, но като сравних съставките и процентите - реших да взема Дайматайз. Има повече грама протеин, повече амино, без холестерол (нектара има ),без лактоза. Вкусът предполагам и на двата е добър. цената им е еднаква (даже дайматайза е малко по-скъп). Но като цяло смятам, че са равностойни. Продължавам с втората туба на Дайматайза:-)
Освен ISO-100 , сега си поръчах и един добър яйчен протеин - Healthy N’ Fit 100% Egg Protein - http://www6.netrition.com/healthy_n_fit_egg_protein.html и той е с нула мазнини и холестерол. Според вас дали е удачно да го комбинирам с суроватъчния на Дайматайза? Яйчния да го взимам една доза вечер само (че уж е по-бавен), а ISO-100 през деня? Преди правих такава комбинация, но с млечен, а не с яйчен