04.06.09
15:23
Знам че звучи практически невъзможно, но може ли някой да ми даде насоки как да сваля бедрата без никакви добавки и без да губя маса в горната част на тялото (от тичане, кардио т.н.). Такава ми е структурата че примерно ако тичам, веднага почвам и мускули да стопявам... А не водя заседнал начин на живот, като гледам родителите ми генетично си е. Въпреки че по принцип не взимам добавки, а тренирам от доста време, 1 метод за целта ми подходящ ли е да взимам аминокиселини когато тичам? Мисълта ми е дали те ще ми запазят мускулите в горната част на тялото, но и все пак да сваля мазнините от краката?
04.06.09
19:10
аминото помага за предпазване,но не очаквай чудеса
Тренираш ли карака?
Как ги тренираш?
Какво друго правиш освен бягане?
Мазнини ли имаш да сваляш оттам основно или и мускул?
Да, тренирам ги. Но правя упражнения с които да не покачвам мускулна маса, по 4 серии правя бедрено разгъване, сгъване и прасци на калф машина. Освен бягане друго не съм пробвал. И имам основно мазнини да свалям. Е, не ме разбирай погрешно, не съм дебел, просто се старая да изглеждам колкото мога по-добре. 77кг съм, а висок 184см
Здравей,
С правилната диета ще смъкнеш мазнините на бедрата сравнително скоро. При мен почнаха да падат на 2я месец НВД. Не наблягам на тази част от тялото, но бягам 3 пъти ХИЙТ на седмица и правя силова тренировка за крака редом с останалата част от тренировките.
Вътрешната страна на бедрата пада доста късно понеже там е голямо мастно депо. За тази част, сумо-клека е добър вариант (мисля).
Питай за повечко детайли ако искаш, но изолирано чистене на мазнини в тялото няма...