Проблем с ключицата

06.06.09
14:12

Ситуацията е следната: преди 1 седмица правих ръце и след тренировка при свалянето на тениската ме заболя рамото ( нещо го усуках , де да знам). Сега седмица по-късно болката е точно в областта зад ключицата. На някой да му се е случвало нещо подобно? Междудругото последните 6 месеца много контузий ме сполетяха .. лакът , китка, а сега и рамо. Кажете какво да си взема да ги заздравя малко? Ca Mg Zn ?

Темата беше редактирана от summer_jam на 06.06.09 14:49.

06.06.09
15:03

И при мен се получи това нещо след вчерашната тренировка за ръце.Днес ме наболва мястото на ключицата (в края до рамото).И от двете страни ме боли,но отляво малко повече.И преди ми се е случвало и си ми е минавало след няколко дена.Надявам се и сега да е така.Мисля,че е от правенето на лег с тесен хват или френското с повечко кг.Моя съвет е да загряваш добре преди тренировка и ако болката продължава следващите няколко дена,отиди на лекар и си направи една снимка най-добре да си сигурен в положението.

Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 07.06.09 07:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1