Купих си Креатин мнение :)

EK

07.06.09
08:21

Здравейте преди 2 дена си купих Креатин Монохидрат на прах 300 грама, марката е Universal за 40 лева. Какво мислите за тази марка ? човекът ми каза да го пия без зареждащи дни само преди и след тренировка по 5 грама, в почивните дни каза да не го пия. Мерси предварително :)

07.06.09
08:25

Пий го и в почивните дни ако искаш да постигнеш нещо ;) Според мен доста си се похарчил . Един ОН креатин 28 лева 300 грама а е Креапюр .. Но и Универсал са доказана марка все пак

07.06.09
08:31

Бухахахахаа....ей тая упоритост да я впрегнеш в тренировките. :lol:  :lol:  :lol:
Нали беше пуснал тема. Имаше не малко предложения.
40лв. за Universal - смях.....28лв е Optimum-a. Universal също ползват Creapure, макар и неофициално.

Мнението беше редактирано от exstasy на 07.06.09 08:32.

EK

07.06.09
08:41

На мен ми се стори странно само в тренировъчните дни да го пия, па и без зареждащи дни Oo някакво мнение ? ма така ми препоръча...

07.06.09
08:54

То всеки продавач различни теории развива .. Недей ги слуша . Аз ако бях на теб нямаше да правя зареждаща при този креатин ;S Ако ти е за 1 път си прави и зареждащата

EK

07.06.09
08:58

И сега какво да права ? той ми каза това вйе казвате това ?

07.06.09
09:02

Еми щом не знаеш на кой да вярваш земи почети малко статийки за креатина - има ги доста ;P Айде успехи и другия път нещо по-изгодно си вземи .

07.06.09
09:19

казано от ekofresh1 на 07.06.09, 08:21:

Здравейте преди 2 дена си купих Креатин Монохидрат на прах 300 грама, марката е Universal за 40 лева. Какво мислите за тази марка ? човекът ми каза да го пия без зареждащи дни само преди и след тренировка по 5 грама, в почивните дни каза да не го пия. Мерси предварително :)

Може,само че ефекта ще дойде по-бавно така.Обикновенния монохидрат иска завишени дози,за да има резултат.Аз бих направил зареждане!Виждаш колко мнения има,креатина е в твойте ръце,така че си решаваш по коя схема да го приемаш.

Мнението беше редактирано от Финдо на 07.06.09 09:20.

07.06.09
09:30

Той ти е казал така, за да си направиш сметката,
че ще ти стигне за много време и да се надъхаш да си го вземеш.
За толкова пари има за по 600 грама..
Ако за първи път взимаш креатин, пиеш 5 дни по 20 грама на 5 приема по 5 гр.
След това пиеш 40 минути преди тренировка 5 грама и 5 гр след тренировка.
В нетренировъчните дни пиеш веднъж 5 гр сутрин на гладно или не, им различни теории. Т’ва е.

07.06.09
09:31

Дали със зареждаща фаза или без, медицинските изследвания казват, че след 1 месец концентрацията в организма е една и съща. Т.е и двете са правилни и работещи. Аз съм против зареждаща фаза, заради екстремното натоварване на организма. Та щом е за първи път, може да пиеш по една доза и в почивните дни. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1