06.06.09
21:45
Тъй като ми се налага да тренирам сутрин, достатъчно ли е преди трен да пия само една суроватка, а след това да си ям нормално?
Питам защотонямам възможност да ставам 1:30 ч. по рано за да ям, храносмилам и т.н.
Тренирах на гладно досега, имах си сила, но ми се струва че откъм размер, може да се получи обратен ефект,
Мерси,
06.06.09
23:15
Не е достатъчно.Не можеш ли да си направиш тренировката след 1вото хранене...?
Мнението беше редактирано от Траян Атанасов на 06.06.09 23:20.
07.06.09
05:46
Може, но тогава трябва да заредиш с въглехидрати преди лягане—някакви макарони (паста) или варени картофи, ориз... Тогава може... :)
казано от Bu6mena на 06.06.09, 21:45:
Тъй като ми се налага да тренирам сутрин, достатъчно ли е преди трен да пия само една суроватка, а след това да си ям нормално?
Питам защотонямам възможност да ставам 1:30 ч. по рано за да ям, храносмилам и т.н.
Тренирах на гладно досега, имах си сила, но ми се струва че откъм размер, може да се получи обратен ефект,
Мерси,
Колко чеса сутрин?Първото хранене се нарича зареждащо,т.е трябва да има въглехидрати!А ти искаш и да тренираш...само с тая суроватка няма да се разминеш,ако искаш да вървиш нагоре в тренировките си.Стани един час по-рано направи си овесена каша,за 5 минути става+суроватката и си готов. :)