Активия

02.02.05
20:23

Едва ли ще намеря много фенове на Данон в този форум, аз също не съм от техния фен клуб, но всеки път когато ям натуралната Активия усещам, че ми действа добре и ми регулира храносмилането и отделянето.
Какво мислите за Активия?

02.02.05
20:29

Ами можеш да си вземеш тази млечно кисела бактерия от аптеката и да си я пиеш отделно! Скъпо е просто тва мляко.
по-здрави

02.02.05
21:02

Емо, имаш предвид, че мога ди си взема Bifidus Essensis от аптеката ли? Не знаех, ще опитам.
Това, че е скъпо е друг въпрос, повечето хубави работи са скъпи :D .

02.02.05
21:21

Мартин си беше правил опит с данон. Опита беше следният: Оставил мляко отворено на прозореца за около няколко дни. Като го видял след това време забелязал, че млякото било хванало някаква плесен или нещо си зеленикаво отгоре :) и си помислил, че е за боклука. Но махнал с лажицата гадоста и отдолу “млякото” било като ново, а на вкус нямало разлика с новото! :)) повече инфо на мен не ми трябва за данон
по-здрави

03.02.05
15:34

Емо, една поправка: НЕ ДНИ А СЕДМИЦИ  :shock:  :lol:
А иначе си “отделям” нормално и активия няма да близна.

HE

03.02.05
15:37

На мен активията ми подейства страшно - след една голяма кофичка целия преди обяд престоях в  ....:shock:..... много кофти - от тогава никакви активии.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1