08.06.09
19:23
Първо искам да се извиня за отварянето на поредната тема за тези продукти, но като ползвах търсачката ми се явиха 50 теми в които пише “ползвай тъсачката”.
Искам да знам кой от тези 2 продукта ще ми помогне за качване на повече мускулна маса ? Ще пия и протеин заедно с тях.
Предполагам ,че много хора ще предложат да си ги купя и 2та ,но просто бюджета не ми позволява.
Взимал съм добавки като бях на 16-17 (а сега съм на 21) и от тогава не съм се интересувал много , затова да ви питам NO-Xplode освен, че напомпва помага ли за качване на маса и сила ?
Не целя излизане от застой ,а просто по-бърз ефект след като извесно време не съм тренирал.
08.06.09
19:32
казано от tra^la^la на 08.06.09, 19:26:
CellMass!
x2
08.06.09
19:35
след като дълго известно не си тренирал е пълна идиотщина да точно сега да почнеш да пиеш слемаса! просто ще си хвърлиш парите на вятъра и няма да използваш пълноценно продукта. твърдиш, че имаш опит, не си тотален новак, значи ще си качваш и ще си връщаш форма сравнително бързо и без креатиновата матрица. Изкарай месец-два в залата и ще си усетиш момента да започнеш цикъл.
П.С. Иначе и аз съм за селмас, ама след месец-два тренировки
Мнението беше редактирано от Sparxter на 08.06.09 19:36.
09.06.09
10:27
Определено NO-Xplode, много по-удачен вариянт за мускулна маса.Комбинацията от креатинова , аргининова матрица, стимуланти, хидратираща формула и метаболити на БЦАА е едина от най-удачните варианти за нехормонално покачване на мускулната маса.Не случайно е и Muscle Builder of the year последните 4 години.
Ае и аз сам го чувал и чел това(По реклами),ама не мога да повярявам,че от един азотен бустер ще се качва маса повече отколото от креатина :gulp: Има ли някой тук който е ползвал само нокс и е качил 3-4-5 кила?
09.06.09
11:40
Ако се комбинира Нокса с креатин тогава е по-добрия вариант от само Селл масс
09.06.09
12:30
Една от първите ми комбинации беше NOX с Gold Standart. Бях много доволен. След това съм пил само Cell Mass и не усетих кой знае какво. Иначе след това съм комбинирал продуктите на BSN и резултатите бяха най - добри... Според мен ако можеш посъбери някой друг лев и кобинирай и 2та продукта. Убедил съм се, че от отделни продукти ефект не можеш да видиш много...
Мнението беше редактирано от MachineHead на 09.06.09 12:31.
09.06.09
19:16
По-удачния за теб в случая е Селмас. Нокса е по добър в момент на застой за да вдигнеш интензивността. Селмаса ще ти помогне по-бързо да се справишс стреса от връщането във залата.
имам въпрос към cellmas-a
реших да си вземa Size On на Гаспари ,ама като разбрах че задържа вода и веднага се отказах от него .Искам да попитам Cell mass
задържа ли също вода.Но кажете моля не какво пише на рекламата на продукта или на опаковката ,а вие когато сте го пили дали сте усетили такова задържане
09.06.09
20:30
за Sizeon може да поспорим.При някои задържа леко,но като се спре приема за 3-4 дена ненужната водичка се изпикава.
ясно
в такъв слу4ай ,май няма зна4ение кой ще избера (доколкото се информирах и двата продукта са на еднакво високо ниво)
на няколко места единствено видях постове като се споменава че Cellass дава повече обем ,а Size on сила
още повече ,че в момента и двата продукта са намалени :P
Мнението беше редактирано от pavlinito на 09.06.09 20:53.
Това,че един излезна с мнение,че задържал вода,не значи,че при всички ще е така...Плюс това той и самият може да не е знаел какво задържа.Така,че генерални заключения не може да се правят.И двете матрици са добри.
Колегата най-добре да пробва и двата продукта и сам да си прецени кой работи повече при него.
09.06.09
21:08
SizeON не задържа вода! Това не го ли разбрахте вече. Съдържанието на креатин монохидрат в тази матрица не е предпоставка за задържане на вода. Има съставки, които карат тялото да не задържа водата.
поръчал съм си Слин сейн и исках да го стакна с креатин затова разпитвам за тези креатини .
Но да попитам един познат ме посъветва да приемам креатина 2 месеца (колкото продължава и приема на слин сейн)
тъй като повечето разфасофки на креатините са за по месец ,удачен ли е варианта 1-пия месец да вземам на едната фирма ,другия на другата .
10.06.09
06:34
............не знам защо мислите, че в Нокса няма креатин а е само азотен продукт.